reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Malina - to sie nazywa siła perswazji ;)

Ja w przyszłym tygodniu dałabym radę na seans :))) ale też wolałabym inne niż Złote Tarasy! Ursynów? Pomyślcie nad tym :)
Dziubasek chyba cie wycaluje za taka podpowiedz ;-) Mialabym super jak Multikino na Ursynowie wybierzecie :rofl2:

Co do wózeczka i sniegu - koło mnie najczesciej nie sa odsniezane zjazdy do ulicy. Niby "swoj" chodnik kazdy ADM odsniezy, a o tym jakos nie pamietają. O! Albo jak cos jest bezpanskie (np. taki 3m odcinek miedzy jednym osiedlem a drugim) to mozna usiasc i plakac albo na bary wziac wozeczek z dzieciakiem i sobie poprzenosic:wściekła/y:.
A tak w ogóle własnie sie przesiedliśmy z gondolki. I katastrofa... jakos na razie nie potrafie sie przekonac, buda nic nie osłania, do tego folie (kolejna) musze dokupic .. :-(

Przeczytałam uwaznie o wyjazdach i gratach i postanowiłam wspolnie z m. ze kojec trzeba bedzie kupic. Jeden z powodow jest taki, ze na jesieni jestesmy zaproszenie na slub kolegi - a weselicho bedzie uwaga - na Słowacji! :happy:. Dziewczyny - mozecie cos podpowiedziec w kwestii wyboru kojca?

reklama
szukam mamy która zaopiekowałaby się moim brzdącem kilka godzin tygodniowo:biggrin2:
proszę o wiadomość na PW jeżeli któraś z Was jest zainteresowana.

IzaBK teoretycznie na ursynów (metrem) łatwiej niż do galeri mokotów. Choć fakt dla nas złote tarasy komunikacją najwygodniejsze.

Catedra gdybym mieszkała w Wawie to ja bym Ci chętnie Zośkę przetrzymała przez czas zajęć :tak:. Nawet o tym myślałam, ale do mnie za długi dojazd byś miała :-(.

IzaBK teoretycznie na ursynów (metrem) łatwiej niż do galeri mokotów. Choć fakt dla nas złote tarasy komunikacją najwygodniejsze.

jak tylko puszczą metro przez Pruszków, będzie mi bardzo łatwo :tak: czyli może za 40 lat...
jak będzie fajna pogoda, to pewnie będę :tak: uparłam się na nie-samochodem..

A ja dziś mam zjechany humor.
Wczoraj złamałam sobie jedynkę i chodzę jak menelka, po południu mam wizytę u dentysty jakoś muszę przetrwać do tego czasu.
Jeść nie bardzo mogę, nic mi się nie chce, chyba pójdę spać razem z niuńkiem.
Motywacji nie mam bo musiałam dzisiejszą pracę odwołać.
Tyle, że się z koleżanką umówiłam, że mnie filcować nauczy i teraz zastanawiam się czy bardziej chcę zobaczyć jak się filcuje (na kompie to już sobie oglądałam, więc teorię znam ale to by było praktyczne spotkanie), czy bardziej jestem zdryzgotana tym zębęm i nie chcę się koleżance na oczy pokazywać.

A ja dziś mam zjechany humor.
Wczoraj złamałam sobie jedynkę i chodzę jak menelka, po południu mam wizytę u dentysty jakoś muszę przetrwać do tego czasu.
Jeść nie bardzo mogę, nic mi się nie chce, chyba pójdę spać razem z niuńkiem.
Motywacji nie mam bo musiałam dzisiejszą pracę odwołać.
Tyle, że się z koleżanką umówiłam, że mnie filcować nauczy i teraz zastanawiam się czy bardziej chcę zobaczyć jak się filcuje (na kompie to już sobie oglądałam, więc teorię znam ale to by było praktyczne spotkanie), czy bardziej jestem zdryzgotana tym zębęm i nie chcę się koleżance na oczy pokazywać.

oj, wspolczuje!! gdzie chodzisz do dentysty?
a co to filcowanie???

IzaBK zapisałam się do luxmedu, chodziłam tutaj na brzozową, ale w luxmedzie mam abonamnt i zniżkę i liczę, że może taniej ciutkę będzie.

reklama
witam mamuśki
mam pytanko do chustowych mam, IzaBK kilka postów wcześniej pisałyście o noszeniu w chustach, ja też i chusta i nosidełko (nawet wózka nie mam) natomiast teraz mam problem bo zupełnie nei wiem jak 5 miesięcznego szkraba nosić, tak by miała swobodę ruchów (trzyma oczywiście już główkę). Typowa kieszonka odpada, widziałm w necie kilka opcji ale bez instrukcji no i mam zagwostkę. :eek:
czy możesz mnie wesprzeć :-)

Do góry