reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

No no, maly łakomczuszek z Gai rosnie :-) Ale plastik niestrawny jest, dziwie sie mamie ze jest taka szczesliwa z tego powodu ;-):-p

Mi nos na kwinte opadl, bo pechulec mnie przesladuje: skrecilam noge w kostce, ktos mi ukral buty gorskie sprzed drzwi, a Szymkowi popsuly sie kozaki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przynajmniej jemu musze kupic nowe, bo na ferie bez butow nie pojedzie! Na razie wcisnal na sile te za male z zeszlego roku ale dlugo tak w za małych nie pociagnie :no:

reklama
Patewka szybkiego wyleczenia kostki i może buty wam się w jakiejś promocji uda dostać?
A Ty te buty trzymałaś na klatce schodowej w bloku ?

IzaBK dla mnie nadal jesteś jedyną która się zatrzymuje jak przechodzę przez ulicę :-).
.
:-D
ja też czekam na przesylkę.. zamówiłam centrum adopcyjne LPS :-) ale cóka ma mi oddać kaskę :baffled: niestety nasza poczta to staszna kicha :-( korporacja w jakiej pracowałąm poprzednio robiła testy wysyłki korespondencji i okazało się, że nasz pruszkowska poczta miała najgorszy czas dostarczania listów w kraju!!! :szok:

patewka - ale ktoś bezczelny!!!:wściekła/y:
a Ty ze skręconą nogą i tak nie możesz chodzić, więc po co Ci buty :-p (wiem, wiem, gruby żart, ale jakoś nie mogłam się powstrzymać :cool2:)

Mamaemila:tak: Jeżeli możesz to prześlij:) Jeżeli nie sprawdzi się pan z COMS'u to będę przecierać szlaki i sprawdzać namiary od Was.

My po szczepieniu. Jak ja nie lubię jak moje dziecię płacze:-:)-:)-( Tylko w szpitalu jak mu z piętki pobierali próbki tak strasznie się zanosił..
Dziewczyny po jakim czasie od szczepienia mogą pojawić się powikłania?

przesle namiary na pania jak tylko mąż mi poda, bo to on zawsze do niej dzwonił:-)

powikłania po szczepieniu chyba do 1 doby. Mozna kupic maść w aptece albo przykładać wate namoczona w wodzie z woda sodową. (pół szklanki wody, łyżeczka sody oczyszczonej).

IzaBK wierzę w te badania ! Wiesz my dodatkowo mamy na pieńku z listonoszami jeszcze od mojej ciąży z Krystianem. Wtedy musiałam siedzieć w domu ale byłam chodząca. No i ja w domu a listonosz awizo (do dziś tak robi) i mąż złożył oficjalną skargę.
Skończyło się tym, że przez pewien czas wogóle paczki do nas nie docierały ani awiza, bo listonosz się obraził.
No i od tego czasu z pocztą różnie, czasami przychodzi ok a czasami muszę z poczty paczki wyrywać siłą.

My po szczepieniu. Jak ja nie lubię jak moje dziecię płacze:-:)-:)-( Tylko w szpitalu jak mu z piętki pobierali próbki tak strasznie się zanosił..
Dziewczyny po jakim czasie od szczepienia mogą pojawić się powikłania?
ale pytasz o odczyny, czy powazne powikłania? Te poważne to chyba w tydzień wychodzą - przynajmniej tak twierdzą te mamy, których dzieci to dotknęło, ale dowodów na nic nie ma. A odczyny to chyba doba.

My chyba mamy na pieńku z listonoszem, wszystkie paczki idą do nas 10-14 dni :-(. Ta chusta już w tamtym tygodniu dostałam komentarz od pentelki a chusty jak nie było tak nie ma.
Ciekawe czy do końca tygodnia dotrze.
Chciałam jutro iść w niej na bal karnawałowy z Ignasiem do przedszkola, ale, żeby chociaż na poniedziałkowe święto babci i dziadka dotarła.
najpewniej to listonosz w twojej chuście chodzi!

reklama
ale u mnei to samo, no nie obraził się ale ja w ciąży bęben jakbym miała 4-raczki a on podjeżdża do furtki i mi wręcza awizo i mówi, ze paczka za ciężka a on ma duzo. A to właśnie chusta była. Poszłam na pocztę zrobiłam awanturę i złożyłam skargę.Sam naczelnik mnie przepraszał, bo też baba w okienku najpierw, ze ciężko chłopu ale jak zobaczyli ta paczkę i moje gabaryty to mnie wszyscy po kolei przepraszali. Tylko co z tego jak dalej jest to samo? No brzuch mam trochę mniejszy, tylko to się zmienilo...

Do góry