reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Ja nadbagażu na starcie miałam z 10 kg :oops: a do wagi, którą chciałabym osiągnąc to nawet i z 14 - wstyd normalnie. Ale mam mocne postanowienie na po - ciekawe jak z realizacją będzie?
Szczęsliwie na razie jestem na minusie (od startowej) więc może tak wiele mi nie przybędzie...

reklama
obstawiam, że kolejna będzie malina właśnie :))))
No właśnie, a gdzie ona się podziała? Może już na porodówce jest?
:-D Dziubasek, ja na swojej stałej pozycji, czyli przy garach w przerwach na mopa:-D
Proszę, daj mi jeszcze chwilę:) Właściwie do synka z tą prośbą powinnam się zwrócić, ale nie ukrywam, że dzisiaj mam po prostu stracha.. Po raz pierwszy..
A czuję się masakrycznie:-( Jakby mi ktoś od spodu szpilki wbijał.. Dzisiaj pełnia.. Może być różnie..
Jeżeli chodzi o tel, to nie mam żadnego:) Podeślij mi może swój na priva, ok? Ja prześlę Ci swój w razie czego.. Może faktycznie mnie wyprzedzisz??

Witam,

Jak dobrze, że nie muszę już się ścigać ;-).

Ja też mam 10kg a nawet więcej zapasu przed ciążowego. W ciąży utyłam teraz 8kg i wszystko od razu poszło, tyle, że ten nadbagaż przed ciążowy nie wygląda atrakcyjnie ;-).

Ciekawa jestem ile mi zostanie.. Nie miałabym nic przeciwko, żeby stracić znakomitą większość.. Ale to może się nie udać.. 10-11 przytyłam. Zależy jak duży mój synek się urodzi?

reklama
Malina - a z usg ile wagi maluszkowi wyliczyli? U mnie zawsze było za malo ;-) Najcięzszy był średniak az 4050g ważył :-D i przy nim chyba najmniej przytyłam. Zreszta po nim najszybciej schudłam bo ciagle plakal i sters byl i na okrąglo noszenie. A to tego cyc.

Do góry