reklama
nie wierze - wstalam o 6:00 zeby sie szykowac do wyjazdu, a tu sie okazuje, ze jestem przeziebiona!!!! Nie moge wiec niestety sie z Wami spotkac, juz nie tylko ze wzgledu na siebie ale i Wasze maluchy. Poza tym dla mnie ten dzien oznaczalby wyjscie z domu o 7:00 i powrot ok 19:30 z maluchem, wiec do tego musze byc po prostu zdrowa i dobrze sie czuc. Kurcze, tak zaluje.....
Koniecznie wezcie aparat i zrobcie jakies fotki!!!
Koniecznie wezcie aparat i zrobcie jakies fotki!!!
margot
Mamma Mia!
No to donoszę pozostałym mamom w imieniu "grupy spotkaniowej", że spotkanie się odbyło, było - moim zdaniem - bardzo miło i fajnie będzie zorganizować kolejne za jakiś czas.
Bruno był pod wrażeniem trzech ślicznych panieneczek, nie może się zdecydować, która mu się najbardziej podoba, a jego mamę wcale nie dziwi ta trudność wyboru. ;D Strasznie fajne macie córeczki!
I co Aletko, kupiłaś w końcu ten kombinezon? To naprawdę dziwne, że tak niewiele rzeczy jest w rozmiarze 80 ???
My pokręciliśmy się jeszcze chwilę po sklepach, kupiłam Brunkowi klocki, rajstopki i wyjściowe spodnie na święta w H&M (ze Snoopym oczywiście) 8)
Pozdrawiamy!
Bruno był pod wrażeniem trzech ślicznych panieneczek, nie może się zdecydować, która mu się najbardziej podoba, a jego mamę wcale nie dziwi ta trudność wyboru. ;D Strasznie fajne macie córeczki!
I co Aletko, kupiłaś w końcu ten kombinezon? To naprawdę dziwne, że tak niewiele rzeczy jest w rozmiarze 80 ???
My pokręciliśmy się jeszcze chwilę po sklepach, kupiłam Brunkowi klocki, rajstopki i wyjściowe spodnie na święta w H&M (ze Snoopym oczywiście) 8)
Pozdrawiamy!
Edzia
Fanka BB :)
Tak, tak potwierdzam, było bardzo fajnie, dzieciaczki superowe, ale wiadomo, po mamusiach :laugh:
Mam nadzieję, że sie jeszcze kiedyś umówimy i może uda się zebrać w większym gronie.
Ja niestety nie nabyłam niczego, bo spieszyłam sie do szkoły po Alexa, a Wiki miała chetkę na zupę, więc musiałyśmy zmykać, ale chyba wybierzemy się w przyszłym tygodniu do Arkadii po zakupki, może już jakieś prezenty...
Pozdrawiamy!
Mam nadzieję, że sie jeszcze kiedyś umówimy i może uda się zebrać w większym gronie.
Ja niestety nie nabyłam niczego, bo spieszyłam sie do szkoły po Alexa, a Wiki miała chetkę na zupę, więc musiałyśmy zmykać, ale chyba wybierzemy się w przyszłym tygodniu do Arkadii po zakupki, może już jakieś prezenty...
Pozdrawiamy!
hej Dziewczyny! i my super sie bawiłyśmy i czekamy na kolejne spotkanie, miejmy nadzieję że dziewczyny które nie dotarły sprężą się bardziej i dołączą do nas!!!
ja w końcu też nic nie kupiłam, ale mam na oku kilka drobiazgów, no a świąteczne prezenty czas zacząć gromadzić, bo jak wszystkim na raz coś kupić to kupa pieniędzy wyjdzie. moja teściowa to cały rok zbiera prezenty na gwiazdkę :laugh: ale to trza mieć talent do chomikowania ;D
buziaki dla wszystkich!
ja w końcu też nic nie kupiłam, ale mam na oku kilka drobiazgów, no a świąteczne prezenty czas zacząć gromadzić, bo jak wszystkim na raz coś kupić to kupa pieniędzy wyjdzie. moja teściowa to cały rok zbiera prezenty na gwiazdkę :laugh: ale to trza mieć talent do chomikowania ;D
buziaki dla wszystkich!
margot
Mamma Mia!
Hej,
Kopiuję tu list, który dostałam z fundacji (chodziłam tam do szkoły rodzenia). Może coś zainteresuje którąć z warszawskich mam:
Dni Otwarte w Fundacji Rodzić po Ludzku
Zapraszamy na otwarte, bezpłatne spotkania dla kobiet w ciaży i mam małych dzieci (do 3 lat).
30 listopada:
10.00 - 12.00 "Pierwsze miesiace życia dziecka-pierwsze problemy"
Prowadzi Joanna Lewandowska (pediatra-homeopatka)
12.30 - 14.00 "Kolka- jak pomóc swojemu dziecku?"
Prowadzi Małgorzata Czarniecka (międzynarodowa instruktorka masażu dziecięcego)
14.30 -15.30 "Jak twórczo spędzać czas z małym dzieckiem, zabawy z małymi dziećmi-, czego moga ich nauczyć?."
Prowadzi Katarzyna Kacperek (pedagożka z przedszkola "W stumilowym lesie")
15.30 - 16.30 "Mamy prawa mamy. Indywidualne konsultacje z prawniczka z Biura Informacji i Interwencji"
Prowadzi Joanna Maslik (prawniczka)
17.00 - 18.30 "Jak wybrać dobra nianię?"
Prowadzi Joanna Górecka (psycholożka ) i Anna Zdral (psycholożka)
19.00 - 20.30 "Jak radzić sobie z bólem porodowym?
Prowadzi Magdalena Bylka-Górska (instruktorka w szkole rodzenia)
Adres: Ul. Nowolipie 13/15, Tel. 887 78 78 ZAPRASZAMY!!!
Edzia, jeśli będziesz jechać sama z małą do Arkadii to daj mi cynk na priva, jeśli chcesz oczywiście, może też się wybiorę. Macie rację, czas się wziąć za te prezenty.
Kopiuję tu list, który dostałam z fundacji (chodziłam tam do szkoły rodzenia). Może coś zainteresuje którąć z warszawskich mam:
Dni Otwarte w Fundacji Rodzić po Ludzku
Zapraszamy na otwarte, bezpłatne spotkania dla kobiet w ciaży i mam małych dzieci (do 3 lat).
30 listopada:
10.00 - 12.00 "Pierwsze miesiace życia dziecka-pierwsze problemy"
Prowadzi Joanna Lewandowska (pediatra-homeopatka)
12.30 - 14.00 "Kolka- jak pomóc swojemu dziecku?"
Prowadzi Małgorzata Czarniecka (międzynarodowa instruktorka masażu dziecięcego)
14.30 -15.30 "Jak twórczo spędzać czas z małym dzieckiem, zabawy z małymi dziećmi-, czego moga ich nauczyć?."
Prowadzi Katarzyna Kacperek (pedagożka z przedszkola "W stumilowym lesie")
15.30 - 16.30 "Mamy prawa mamy. Indywidualne konsultacje z prawniczka z Biura Informacji i Interwencji"
Prowadzi Joanna Maslik (prawniczka)
17.00 - 18.30 "Jak wybrać dobra nianię?"
Prowadzi Joanna Górecka (psycholożka ) i Anna Zdral (psycholożka)
19.00 - 20.30 "Jak radzić sobie z bólem porodowym?
Prowadzi Magdalena Bylka-Górska (instruktorka w szkole rodzenia)
Adres: Ul. Nowolipie 13/15, Tel. 887 78 78 ZAPRASZAMY!!!
Edzia, jeśli będziesz jechać sama z małą do Arkadii to daj mi cynk na priva, jeśli chcesz oczywiście, może też się wybiorę. Macie rację, czas się wziąć za te prezenty.
Edzia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja tak na chwilkę, bo zaraz kłade mała spac i nareszcie mam wychodne, idziemy do restauranta na jakąs romantyczną kolacyjkę z mężusiem uczcić naszą rocznicę ślubu - 10lat
Margot jasnę, że dam znać, na razie myślę o poniedziałku, albo środzie, co Ty na to?
Dzięki za info o zajęciach, ja chyba się nie piszę, mam jakoś dużo spraw codziennie, a i trochę doświadczenia przy pierwszym dziecku, ale pewnie dziewczynom się przyda.
Zyczymy miłego weekendu.
Margot jasnę, że dam znać, na razie myślę o poniedziałku, albo środzie, co Ty na to?
Dzięki za info o zajęciach, ja chyba się nie piszę, mam jakoś dużo spraw codziennie, a i trochę doświadczenia przy pierwszym dziecku, ale pewnie dziewczynom się przyda.
Zyczymy miłego weekendu.
reklama