Ze żłobkiem - jest fajny państwowy na Popiełuszki, ale on niestety oblegany wyjątkowo, listy oczekujących ogromne są co roku... Poza tym nie wiem co mogłabym Ci polecić bo moje dzieci w domu ze mną są więc żłobki mnie nie interesowały...
Atrakcje - fajne place zabaw, z zajęć dla maluchów - Klub Klucha (zajęcia na broniewskiego róg Krasińskiego), bajkolandia (również na Broniewskiego przy Armii Krajowej), przedszkola z reguły organizują zajęcia adaptacyjne dla Maluchów (i państwowe i prywatne) ale to dla takich powyżej 2 r.ż. z reguły. Jest jeszcze Ognisko Pracy Pozaszkolnej na Popiełuszki (tuż obok żłobka) i tam kiedyś były zajęcia Musical Babies i ogólnorozwojowe, ale nie wiem co się tam dzieje teraz... Mało tego, ale Żoliborz to "stara" dzielnica i niewiele się (jeszcze) dzieje dla maluszków.
AsiaKC, bardzo dziekuje za podpowiedzi :-) Mam juz na liscie kilka zlobkow i mam nadzieje ze zwiedzimy je wszystkie w nastepnym tyg. Szukam zlobka tylko na ok 3 godziny dziennie (po sniadaniu do ok 12tej a obiadek i spanie juz w domu), raczej jako rozrywke bo J jest niesamowicie ruchliwy i bardzo towarzyski. nudzi sie juz z doroslymi i bardzo lubi byc w grupie dzieci. Bylismy wczoraj na zeromskiego i bardzo sie wyszalal na fajnym placu zabaw. atrakcje dla maluchow napewno bardzo sie poprawily od kiedy wyjechalismy do lond 11 lat temu!
Milej niedzieli wszystkim i
Gratulacje dla Jagody!