reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Z Jagodą to jestem dobrej myśli:-) Zobaczcie, za chwilę doczeka 37 tc, o ile jeszcze nie doczekała?? Który to u Niej jest??
Biorąc pod uwagę sprawność mojego mózgu ostatnio, to co najwyżej mogę do męża smsa napisać sama.. Choeciaż obawiam się, że to stracone 20 gr.
Kiedyś na rowerze spędzałam całe wakacje.. później przesiadłam się do samochodu, przez wiele lat nie było czasu na wycieczki (co najwyżej na rolkach od czasu do czasu). W niedzielę wybraliśmy się do Czerska i stwierdziłam, że to jest właśnie świetna okolica na rowerowe wycieczki.. Generalnie cała moja okolica pod tym względem rewelacja.. A ja nawet do sklepu 1 km samochodem jeżdżę:)

reklama
W niedzielę wybraliśmy się do Czerska i stwierdziłam, że to jest właśnie świetna okolica na rowerowe wycieczki.. Generalnie cała moja okolica pod tym względem rewelacja..
No ja po Lesie Kabackim uwielbiam rowerem jeździć. Jakby co, w przyszle lato możemy się umówić na wspólną rowerową wyprawę - co wy na to ??

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

a wlaśnie,.. a propos zakupów, nie wiecie w jakich sklepach/hurtowniach w Wawie można obejrzeć i dotknąć wózki quinny buzz 3 w różnych kolorkach? MUSZĘ mieć ten wózek, taka moja zachcianka ciążowa, skoro jedzeniowych zachcianek nie mogę mieć bo cukrzyca :cool2: oczywiście zamierzam kupić używany, bo 3000 za wózek nie dam ;-)ale chcę najpierw zapoznać się z nim bezpośrednio :-D a może znacie kogoś kto chce sprzedać takie cudo w dobrym stanie i w dobrej cenie?

a wlaśnie,.. a propos zakupów, nie wiecie w jakich sklepach/hurtowniach w Wawie można obejrzeć i dotknąć wózki quinny buzz 3 w różnych kolorkach? MUSZĘ mieć ten wózek, taka moja zachcianka ciążowa, skoro jedzeniowych zachcianek nie mogę mieć bo cukrzyca :cool2: oczywiście zamierzam kupić używany, bo 3000 za wózek nie dam ;-)ale chcę najpierw zapoznać się z nim bezpośrednio :-D a może znacie kogoś kto chce sprzedać takie cudo w dobrym stanie i w dobrej cenie?
Iza, sprawdź ofertę Świata Dziecka - powinni mieć. Ja dobrze znam ten sklep ale na Targówku, duży wybór też mają na Towarowej obok Centrum Jupiter. Taki wózek jak quinny powinien tam być :)

Świata Dziecka w Jupiterze nie lubię - ostatnio poszlam obejrzec foteliki do karmienia. Na pytanie gdzie stoją pani wskazała mi pięterko - po schodkach rzecz jasna; ja z wózeczkiem i Julą byłam. Na pytanie czy jest winda na to pięterko odp brzmiała NIE. Bo przecież takich rzeczy wcale nie kupują mamy z wózeczkiem ;-). Wyszłam ze sklepu odlożywszy uprzednio wybrane ciuszki. Kurcze nigdy wiecej do tego sklepu sie nie wybiorę. Ten na Targówku dużo sypmatycznieszy.

Co do Quinny moze na Allegro poszukaj sprzedawcy z wawy i zapytaj czy przed tranzakcją możesz podjechac i obejrzec wózek. Czasami to zwykły sklep albo hurtownia ze sklepem. Sama przez Allegro raz kupowalam w HURTOWNI na Bemowie, ul. HERY 23 (na terenie Instytutu Fizyki) ale czy maja tam te wozeczki nie wiem
.

Świata Dziecka w Jupiterze nie lubię - ostatnio poszlam obejrzec foteliki do karmienia. Na pytanie gdzie stoją pani wskazała mi pięterko - po schodkach rzecz jasna; ja z wózeczkiem i Julą byłam. Na pytanie czy jest winda na to pięterko odp brzmiała NIE. Bo przecież takich rzeczy wcale nie kupują mamy z wózeczkiem ;-). Wyszłam ze sklepu odlożywszy uprzednio wybrane ciuszki. Kurcze nigdy wiecej do tego sklepu sie nie wybiorę. Ten na Targówku dużo sypmatycznieszy.

Co do Quinny moze na Allegro poszukaj sprzedawcy z wawy i zapytaj czy przed tranzakcją możesz podjechac i obejrzec wózek. Czasami to zwykły sklep albo hurtownia ze sklepem. Sama przez Allegro raz kupowalam w HURTOWNI na Bemowie, ul. HERY 23 (na terenie Instytutu Fizyki) ale czy maja tam te wozeczki nie wiem
.
Ja w tej hurtowni materacyk kupowałam, adres interenetowy tej hurtowni to Sklep internetowy firmy CW-P
ja jeszcze jeżdżę tu: Wszystko dla dziecka • Warszawa, Sklep i hurtownia TOMI.PL i tez mają wózki, duży wybór.
Podobno tez na ul. Puławskiej 430 w Euro baby jest spory asortyment wózków.

Hej,

Wypuścili mnie na tydzień (lub aż zacznie się coś rozkręcać). Dziś już nie dam rady poczytać co się działo w między czasie.
Buziaki i dziękuję za kciuki i smsy.

reklama
Do góry