reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Ślicznie dziękuję za miłe powitanie :rofl2:

Jagoda kochana to pewnie dzięki tym kciukom się wszystko udaje :rofl2::rofl2::rofl2: W dodatku ma być nasza wymarzona księżniczka Milenka. Ja od zawsze marzyłam o córeczce, teraz mój M i synek także mówili tylko o dziewczynce :tak:
A Ty znasz płeć drugiego Bąbelka ?
Niedługo już będziesz tulić swoje Szczęście :-) Ale ten czas zasuwa...

reklama
Ja prawdopodobnie będę mieć drugiego faceta :-). Synek powiedział, że wiedział, bo przecież braciszka sobie u Mikołaja zamówił :-).

IzaBK a Ty nie wiesz jeszcze ?
Hehe właśnie miałam zapytać czego się spodziewacie.
Zmogłam ciuszki, jeszcze muszę dla nich miejsce w szafkach znaleźć.

IzaBK a Ty nie wiesz jeszcze ?
Hehe właśnie miałam zapytać czego się spodziewacie.
Zmogłam ciuszki, jeszcze muszę dla nich miejsce w szafkach znaleźć.

wiem tylko, że mam dziecko z pieknymi plecami... za każdym razem te plecy na usg oglądam :-) ale moja starsza dwójka była żle "zdiagnozowana" i za każdym razem przeżyłam na porodóce szok, więc nawet jeśli doktor pokaże mi "dowód" na ekranie, ja i tak ni euwierzę do końća :cool2:
matko, ja jeszcze nawet nie mam szafek.....

cześć shingle, widzę, że Ty ze stażem :-) ja dopiero po miesiącu udzielania się na bb zauważyłam to forum:rofl2:
cześć MoniSkaBe, w Błoniu jest super fontanna na ryneczku :-)

A ja nie znam za dobrze Błonia, mimo, że to niedaleko.

Jestem po zebraniu w przedszkolu, siedzieliśmy od 18 do 20.30 i mam dosyć.
Jakaś pani z ministerstwa opowiadała o nowych podstawach programowych. Wymiękłam na całej linii frontu a pupa mi zwiędła od siedzenia.

Dobrze, że te zebrania nie są zbyt często organizowane.

IzaBK ja chyba bym wolała nie mieć ;-). Mamy tak totalnie zagracone mieszkanie. Właściwie urządziliśmy się zanim urodził się synek i już za pierwszym razem była reorganizacja i na dzień dzisiejszy jesteśmy lżejsi o 2 łóżka. Ale musieliśmy dorobić regał w pokoju synka, bo się zabawki nie mieściły a teraz mamy szafę i regał w drugim pokoju. I ja po prostu patrzę co by się dało wywalić, żeby zwolnić półeczki na ubranka dla dzidziusia.
Póki nie zacznie przesypiać nocy to mniejszy będzie spał z nami w dużym pokoju, potem przeniesiemy go do dziecinnego, tam mam dla niego komodę na ciuszki( teraz powrzucałam pościel) ale nie chce mi się mieć łóżeczka w dużym a ubranek w małym, więc organizuję póki co miejsce w większym pokoju a potem przeprowadzę go do komody w małym.

Przydałby się dodatkowy pokój, ale póki co nie mamy szans na przeprowadzkę.

reklama
Jagoda - ja miałam zebranie w przedszkolu wczoraj... 17-19.30, czyli ten czas trwania to jakaś chora norma jest.. ale poprosiłam o zgodę na chodzenie i tak chodziłam tam i z powrotem z moim brzucholem :eek:

nasz dzidzius będzie z nami w sypialni na razie.. też potrzebuję dodatkowego pokoju i... czynię starania, żeby spółdzielnia pozwoliła mi zaadapować część klatki schodowej i dołączyć do mojego mieszkania... trzeba by zrobić kawałek stropu i okno wybić i uzyskałabym pokój ok 15 m2. :-) jak się zgodzą to się zdziwię, ale zawsze trzeba spróbować.. zmianę koloru klatek schodowych w naszym bloku przewalczyłam :-D :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry