reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Koło Ciebie to samo osiedle :-), przy kościele, do Lidla też nie mam jakoś daleko.

Bywasz na placu zabaw? Bo ja dość często z moim starszym urwisem.

Koło Ciebie to samo osiedle :-), przy kościele, do Lidla też nie mam jakoś daleko.

Bywasz na placu zabaw? Bo ja dość często z moim starszym urwisem.

haha, no to jesteśmy sąsiadkami, mieszkam w bloku który stoi tak, że jest o jeden blok od kościołą i jeden blok od lidla :-D

pewnie że bywam, chociaż ostatnio moja córa sama chodzi na plac :cool2:

haha, no to jesteśmy sąsiadkami, mieszkam w bloku który stoi tak, że jest o jeden blok od kościołą i jeden blok od lidla :-D

pewnie że bywam, chociaż ostatnio moja córa sama chodzi na plac :cool2:

To zaraz się okaże, że się znamy z widzenia :-D.
Choć ja się zamieszałam z tymi blokami, napiszę Ci na priva.

mozliwe że się znamy z widzenia.. ja odkąd jestem w ciąży widzę wszędzie same kobiety w ciąży ;-)

A przede mną się ukrywają ;-):-D. Ja widzę jakoś same z malutkimi niemowlakami i trochę się przerażam, bo to dopiero będzie duży rocznik na osiedlu z tego co widzę.

ha! o tym nie pomyślałam... szkoda, że nie można zarezerwować miejsca w przedszkolu z dużym wyprzedzeniem ;-)
ha! A u nas można! Jest przedszkole, które prowadzą zakonnice. Bardzo dobre przedszkole do którego zapisuje się dziecko zaraz po urodzeniu!

reklama
IzaBK u nas podobno można do zakonnic na kolejowej w Komorowie zapisać kilka lat wcześniej, ale pierwszeństwo i tak mają dzieci zameldowane w Komorowie. Ale wiem, że kilkoro dzieci z osiedla tam chodzi a moja sąsiadka zapisała swoją małą jak miała 7 miesięcy do tych sióstr, ale teraz ma 1,5 roku to jeszcze nie wiem czy się dostanie do grupy 3 latków.

Do góry