reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Koło Ciebie to samo osiedle :-), przy kościele, do Lidla też nie mam jakoś daleko.

Bywasz na placu zabaw? Bo ja dość często z moim starszym urwisem.

Koło Ciebie to samo osiedle :-), przy kościele, do Lidla też nie mam jakoś daleko.

Bywasz na placu zabaw? Bo ja dość często z moim starszym urwisem.

haha, no to jesteśmy sąsiadkami, mieszkam w bloku który stoi tak, że jest o jeden blok od kościołą i jeden blok od lidla :-D

pewnie że bywam, chociaż ostatnio moja córa sama chodzi na plac :cool2:

haha, no to jesteśmy sąsiadkami, mieszkam w bloku który stoi tak, że jest o jeden blok od kościołą i jeden blok od lidla :-D

pewnie że bywam, chociaż ostatnio moja córa sama chodzi na plac :cool2:

To zaraz się okaże, że się znamy z widzenia :-D.
Choć ja się zamieszałam z tymi blokami, napiszę Ci na priva.

mozliwe że się znamy z widzenia.. ja odkąd jestem w ciąży widzę wszędzie same kobiety w ciąży ;-)

A przede mną się ukrywają ;-):-D. Ja widzę jakoś same z malutkimi niemowlakami i trochę się przerażam, bo to dopiero będzie duży rocznik na osiedlu z tego co widzę.

ha! o tym nie pomyślałam... szkoda, że nie można zarezerwować miejsca w przedszkolu z dużym wyprzedzeniem ;-)
ha! A u nas można! Jest przedszkole, które prowadzą zakonnice. Bardzo dobre przedszkole do którego zapisuje się dziecko zaraz po urodzeniu!

reklama
IzaBK u nas podobno można do zakonnic na kolejowej w Komorowie zapisać kilka lat wcześniej, ale pierwszeństwo i tak mają dzieci zameldowane w Komorowie. Ale wiem, że kilkoro dzieci z osiedla tam chodzi a moja sąsiadka zapisała swoją małą jak miała 7 miesięcy do tych sióstr, ale teraz ma 1,5 roku to jeszcze nie wiem czy się dostanie do grupy 3 latków.

Do góry