reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Trzymaj za środę bo to właśnie dzisiaj mam wizytę. Nie wydaje mi się, żeby się przekręcił ale kto wie? Hmm ja po moich doświadczeniach z pierwszym porodem to już sama nie wiem co byłoby dla mnie lepsze sn czy cc...Eh, tak czy inaczej będzie bolało. Niech się dzieje wola Boża...

reklama
Nienius super, że już w poniedziałek! :-)
Obyś szybko wróciła do formy.
A czego się spodziewasz, chłopca czy dziewczynki?

Nienius super, że już w poniedziałek! :-)
Obyś szybko wróciła do formy.
A czego się spodziewasz, chłopca czy dziewczynki?

Chłopczyka :-), będę miała parkę :tak:albo raczej już mam :sorry2:

Mamma mia, żeby tylko nie zacząć rodzić przed poniedziałkiem.... Szyjka niby nadal wysoko ale skurcze mam :baffled:, na szczęście nie bolą jeszcze :no:

hihi, ja miałam skurcze (wtedy wydawało mi się że mocne - głupia byłam, niedoświadczona! ;-)) no ale nie mogłam ustac i co 3 minuty. Męża z zebrania w samo południe wyciągnęłam, bo już 4 godziny te skurcze i takie częste... a zanim dojechał do domu to mi już wszystko przeszło :-) a ja jeszcze się nie przyznałam, bo mi głupio było - dopiero w szpitalu na ktg jak wyszło 0 skurczy to powiedziałam, że już w domu mi przeszły :-)

Witam . Dziewczyny wiecie może gdzie w Grodzisku, Milanówku lub innych miasteczkach aż do wawy przyjmuje jakiś okulista dzieciecy. Kurcze zapisani jesteśmy u nas w przychodni ,ale dopiero na 25 maja [ a mati bardzo często mruga]Dzwonie od kilku dni po przychodniach i albo terminy odległe,albo nie przyjmują tak małych dzieci

lala ja nie mam pojęcia.
Ale ty się masz ostatnio z tymi specjalistami! Jak nie laryngolog to alergolog, teraz okulista.:shocked2:
A jak z tym alergologiem? Znalazłaś coś?

lala okulista państwowo to przychodnia przy szpitalna Niekłańska, albo CzD żadnego państwowego po drodze nie znam. My jeździmy prywatnie do Wawy do gościa z CzD.
My początkowo jeździliśmy na Niekłańską.

alergolog - polecał Działdowską, ale terminy tragiczne, właściwie mi nigdy się prywatnie nie udało dostać, ale jeździliśmy prywatnie do dr Krauze z działdowskiej, dr Linde też jest polecana z tego szpitala, ogólnie szpital się w alergiach specjalizuje.
Najłatwiej się do nich dostać państwowo jak dziecko ma duży atak to dostać skierowanie do szpitala, wtedy oni zapisują na wizyty do przychodni przyszpitalnej a tak to można szukać wiatru w polu bo oni nigdy nie mają terminów.

Hej,

hihi, ja miałam skurcze (wtedy wydawało mi się że mocne - głupia byłam, niedoświadczona! ;-)) no ale nie mogłam ustac i co 3 minuty. Męża z zebrania w samo południe wyciągnęłam, bo już 4 godziny te skurcze i takie częste... a zanim dojechał do domu to mi już wszystko przeszło :-) a ja jeszcze się nie przyznałam, bo mi głupio było - dopiero w szpitalu na ktg jak wyszło 0 skurczy to powiedziałam, że już w domu mi przeszły :-)

:-D:-D:-D

Witam . Dziewczyny wiecie może gdzie w Grodzisku, Milanówku lub innych miasteczkach aż do wawy przyjmuje jakiś okulista dzieciecy. Kurcze zapisani jesteśmy u nas w przychodni ,ale dopiero na 25 maja [ a mati bardzo często mruga]Dzwonie od kilku dni po przychodniach i albo terminy odległe,albo nie przyjmują tak małych dzieci

ja niestety nie wiem :no:

U mnie ok, jeszcze nie rodzę, chyba dotrwam do tego poniedziałku :sorry2:

reklama
lala ja nie mam pojęcia.
Ale ty się masz ostatnio z tymi specjalistami! Jak nie laryngolog to alergolog, teraz okulista.:shocked2:
A jak z tym alergologiem? Znalazłaś coś?
Kilolek bo to tak jest jak nie wiedzą co dziecku jest to zanim dojdą to po różnych specjalistach trzeba pochodzić. Do alergologa jesteśmy zapisanie u nas w przychodni ,ale też na czerwiec/

Do góry