reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

chyba tu jestem nowa
%5D
//www.TickerFactory.com/%5D"]

reklama
Cześć dziewczyny, nie wiem czy już się przedstawiałam/witałam tu czy nie, więc na wszelki wypadek jeszcze raz: CZEEEEŚĆ!!! :-):-):-)

Cześć dziewczyny :-) jeszcze nie jestem mamą ale już do was zajrzalam :-) Termin porodu mam na sierpień i głowie się jaki szpital w Warszawie wybrać. Czy mogłybyście mi coś doradzić? Podzielić się swoimi opiniami? Czy któraś z was rodziła na inflanckiej lub słyszała jakieś opinie na temat tego szpitala?
Z góry dziękuję i pozdrawiam :-)

aga moja koleżanka rodziła na inflanckiej i bardzo była zadowolona. Mówiła, że miły personel, tylko zatłoczenie bardzo duże akurat wtedy było i wypychali do domu, kto tylko chciał - ona wyszła po niecałej dobie (nie wiem czy tak jest zawsze czy akuratt kryzys mieli)
Ale słyszałam, że tam teraz duży remont jest.
Zajrzyj sobie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/szpitale-lekarze-polozne-warszawa-1844/

Skacze zajaczek po lesie zyczenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w dlugich susach caly mokry od dyngusa. Zdrowych,wesolych i pogodnych Swiat!

Witajcie
jestem z Tarchomina, na forum jestem nowa...
mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie :)

Chciałabym zapytać warszawskie mamusie o żłobek, muszę znaleźć jakąś opiekę dla synka na jeden dzień w tygodniu,
Synek ma 5 miesięcy i chciałabym jakiś żłobek, bo opiekunki to się jakoś boję, po tym co się słyszy tpo mam przed nimi lęki...

Problem w tym że nigdzie nie mogę znaleźć... żłobek najlepiej zeby był na trasie Tarchomin Gocław albo Wola, czyli pasuje nam tarchomin, Centrum, Wola, Gocław no i najlepiej żeby mial karnety godzinne.... może slyszalyście o jakimś dobrym ?

Cześć
dla dzieci w wieku przedszkolnym pewnie nie ma problemu, ja mam niemowolaka i potrzebuję żłobka a tu już nie jest tak kolorowo jakby mogło się wydawać...

reklama
Do góry