reklama
Cześć dziewczyny :-) jeszcze nie jestem mamą ale już do was zajrzalam :-) Termin porodu mam na sierpień i głowie się jaki szpital w Warszawie wybrać. Czy mogłybyście mi coś doradzić? Podzielić się swoimi opiniami? Czy któraś z was rodziła na inflanckiej lub słyszała jakieś opinie na temat tego szpitala?
Z góry dziękuję i pozdrawiam :-)
Z góry dziękuję i pozdrawiam :-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
aga moja koleżanka rodziła na inflanckiej i bardzo była zadowolona. Mówiła, że miły personel, tylko zatłoczenie bardzo duże akurat wtedy było i wypychali do domu, kto tylko chciał - ona wyszła po niecałej dobie (nie wiem czy tak jest zawsze czy akuratt kryzys mieli)
Ale słyszałam, że tam teraz duży remont jest.
Zajrzyj sobie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/szpitale-lekarze-polozne-warszawa-1844/
Skacze zajaczek po lesie zyczenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w dlugich susach caly mokry od dyngusa. Zdrowych,wesolych i pogodnych Swiat!
Ale słyszałam, że tam teraz duży remont jest.
Zajrzyj sobie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/szpitale-lekarze-polozne-warszawa-1844/
Skacze zajaczek po lesie zyczenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w dlugich susach caly mokry od dyngusa. Zdrowych,wesolych i pogodnych Swiat!
nenius
Przyjaciółki 2008
Hej, wpadam tylko życzyć Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt!!!!
Witajcie
jestem z Tarchomina, na forum jestem nowa...
mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie
Chciałabym zapytać warszawskie mamusie o żłobek, muszę znaleźć jakąś opiekę dla synka na jeden dzień w tygodniu,
Synek ma 5 miesięcy i chciałabym jakiś żłobek, bo opiekunki to się jakoś boję, po tym co się słyszy tpo mam przed nimi lęki...
Problem w tym że nigdzie nie mogę znaleźć... żłobek najlepiej zeby był na trasie Tarchomin Gocław albo Wola, czyli pasuje nam tarchomin, Centrum, Wola, Gocław no i najlepiej żeby mial karnety godzinne.... może slyszalyście o jakimś dobrym ?
jestem z Tarchomina, na forum jestem nowa...
mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie
Chciałabym zapytać warszawskie mamusie o żłobek, muszę znaleźć jakąś opiekę dla synka na jeden dzień w tygodniu,
Synek ma 5 miesięcy i chciałabym jakiś żłobek, bo opiekunki to się jakoś boję, po tym co się słyszy tpo mam przed nimi lęki...
Problem w tym że nigdzie nie mogę znaleźć... żłobek najlepiej zeby był na trasie Tarchomin Gocław albo Wola, czyli pasuje nam tarchomin, Centrum, Wola, Gocław no i najlepiej żeby mial karnety godzinne.... może slyszalyście o jakimś dobrym ?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Czesc.Wyglada na to ze Warszawie nie bedzie wiekszych problemow z przyjeciem dziecka do przedszkola bo jest wystarczajaco miejsc.http://www.edukacja.warszawa.pl/index.php?wiad=2079
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
magdulina znalazłam dosyć pokaźną listę Warszawskich żłobków
żłobek w warszawie - Mapy Google
żłobek w warszawie - Mapy Google