ja też się chętnie podłącze, tylko jakoś w przyszłym tygodniu, bo narazie jestem poza domemAnnulec ja jestem z Imielina, bardzo chętnie z Tobą pospacerujemy , daj znać tylko gdzie i kiedy ?
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Ja również chętna na wspólny spacerek, tylko niech się te paskudne deszcze skończą
Annulec
Początkująca w BB
Dziewczyny, to może w przyszłym tygodniu jakoś się umówimy? Tylko żeby pogoda jakaś normalniejsza była
Odpowiadają Wam godzinki 10-11?
dla mnie super! pasuje jak najbardziejDziewczyny, to może w przyszłym tygodniu jakoś się umówimy? Tylko żeby pogoda jakaś normalniejsza była
doreczka82
Zaciekawiona BB
mi pasuje tak bliżej południa ok 12, a nam deszcze nie straszne pakujemy gondole w folie i jazda
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
chetnie spotkam nowe mamy, ale nam pasuje spacer blizej 12. W deszczu tez od biedy mozna spacerowac ale wole pogode
doreczka82
Zaciekawiona BB
proponuje środę ok 12 na ten spacerek, kto chętny zgłaszać się i proponować gdzie komu wygodnie byłoby się spotkać
Patewka
Sroda niestety odpada, bo mam juz inne plany. Poza tym caly tydzien zapowiada sie deszczowy wiec moze zamiast spaceru jakies inne przytulne miejsce wymyslimy?
reklama
Patewka
Jojka, dziewczyny a moze dzisiaj po poludniu spacerek nad stawem tak kolo 16?? Pogoda wprost wymarzona
Podziel się: