reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ursynowa

kurka, za póżno twojego posta przeczytałam.... a co sądzicie o poniedziałku? Może w końcu uda się nam jakoś zgrać?

reklama
Nie obiecuje na 100% ze bede mogla dojechac, ale jesli po 16 bedziecie na spacerze i - to prosze niech jojka mi wysle sms'a gdzie jestescie :)

no to może jutro dziewczyny, jeśli tylko nie będzie mocno padać ja bardzo chętnie pośmigam z Wami, tylko u mnie w grę wchodzą godziny popołudniowe np. 14-15

dziewczyny to może jutro, bo dziś patrzę że nikt tu nie zagląda, o 14 mamy usg bioderek na romera a poźniej jesteśmy wolne kto się pisze?

NO TO WITAM SERDECZNIE!!!!
jestem nową przyszłą mamusią :) z Ursynowa.
Mój termin jest na listopad :)
Idę w przyszłym tygodniu do Pani doktor na ROmera do przychodni.
Może jakieś rady itd :)
mam nadzieję że ud ami się zaklimatyzować w tym gronie :)

Witaj . Co do Romera to nie wiem poniewaz jedna i 2 ciaze prowadził mi lekarz z Damiana

Czesc dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam. Przepraszam ze sie nie odzywałam. Chodzicie jescze na te spacerki. Chetnie sie do was dołącze. Ja wam w Parku moczydło prawie codziennie jestem z biegajacym chłopcem i wózkiem czerowno - czarnym z dostawka. Zaczepcie mnie. Chetnie sie do Was przyłącze.

reklama
Do góry