reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hehehe czuję się dobrze choć mam napady mdłości ale daję radę.
Teraz zamieszanie w domu bo ferie i dzieci chałupe roznoszą ale wszystko jest do ogarnięcia.

reklama
he he he u mnie Wiki też ma wolne i ją roznosi dosłownie......

no tak te cudwne mdłości:-D:tak: ale co tam najważniejsze zeby wszystko dobrze sie skonczyło..

Witm
Silene witaj i gratki:-)ja mam najgorsze za soba:tak:choc w sumie nie wiem co gorsze w tej ciazy:sorry2::dry:bedzie dobrze:tak:

Pinka no poszalal ten twoj synek:szok:11 zebow.Kondzio mial pierwszy jak mial 7 mies:sorry2:wychodzily wieki:sorry2:

Boshh ja umieram na plecy....nie moge juz,masakra...wczoraj popieklismy ciasteczka i myslam ze ojom mnie czeka:sorry:dzis jestem madrzejsza,obiadek na dwa dni,sosik.....wiec jutro tylko oponki:tak::-p

oto nasze dzielo,pierwsze w zyciu moje w sumie:sorry2:
Zobacz załącznik 437588Zobacz załącznik 437589Zobacz załącznik 437590

Silene- to w takim razie kciuki trzymam podwójnie mocno zaciśniete zeby tym razem się udało;-))

Kwiateczk- no no zaszalałaś kobito;-) ciacha super!!!!!!!!

a ja jutro do pracy wiec moj gotuje a dzis prosty obiad filet z kurczaka ziemniaki i surówka:-p mam takiego lenia ze szko w niedziele byłam na sesji i do dzis zdjec nie obrobiłam:sorry: ciągle cos inngo do zrobienia miedzy innymi stronke nowa robię osttanie wykonczenia w studio trwają i ruszammmmmmmm

ja zrobilam test jakis tyudzien temu i mam pozytywny ale do gp jeszcze nie poszlam
boje sie bo dzis poczułam dosc silny skurcz w doole brzucha...to mija trzecie ciąza i nie przypominam sobie bym miala takie skurcze na ppoczatku wczesniejszych ciąz.Dziewczyny czy to jest powód do zmartwien czy nie powinnam sie bac o dzidzie??

Dzień dobry dziewczyny
Za mną okropna noc ... wczoraj miałam mieć 1 wizytę ale niestety musiałam zadzwonić i przełożyć na dziś bo mała dostała wysokiej gorączki i wylądowałysmy w szpitalu... okazało się,że mała ma zapalenie oskrzeli.Całą noc nie spałam mała kaszlała okropnie co było powodem wymiotów.Mam nadzieję,że kryzys minął i dziś już będzie lepiej.Teraz odsypia,a ja chiałam trochę popracować ale niestety skupić się nie mogę chyba ze zmęczenia.

reklama
Witam wszystkie przyszle i obecne mamusie w UK :) Jestem calkiem swieza na BB i mam nadzieje, ze moge dolaczyc do waszego watku :-) To moja pierwsza ciaza i szczerze mowiac pomimo, ze nie mam porownania z PL to czasami opieka lekarska mnie troche denerwuje....szczegolnie gdy masz jakies pytania a polozne albo nie znaja odpowiedzi albo traktuja Ci jak panikujaca idiotke;-)

Mam pytanie, jestem wlasnie na etapie poszukiwania wozeczka dla dzidzi ale nie mam zielonego pojecia ktory jest wart zakupu! Szukalam na angielskich forach ale nic ciekawego nie udalo mi sie znalesc :( mozecie moze cos polecic?? Z gory wielkie dzieki :-D

Do góry