reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczyny czytalyscie o tym,ze w 9 szkolach w Southampton wszczepili 13 letnim dziewczynkom implanty antykoncepcyjne bez wiedzy rodzicow?? Normalnie masakra co Ci ludzie wyprawiaja

reklama
Witam
Kamila no nie moge uwierzyc:szok:ja juz bym w sadzie byla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez. To sie w glowie nie chce miescic. Zwlaszcza ze reakcje organizmu na implant bywaja bardzo rozne. Poza tym to ingerencja w bardzo delikatna sfere fizjologii. No i nie kazda 13-to latka miesiaczkuje, ale chyba wybierali te juz dojrzale.

czesc dziewczynki

co tam u was??? ja własnie zajadam sie twarozkiem który zmajstrowałam rano wczoraj po raz pierwszy robilismy sami pizzę jakoś tak nigdy nam sie nie chciało i wyszla pychaaaaaaaaaa do tego stopnia ze aż mnie zemdliło z przejedzenia:-D:-D:-D

praleczka juz sie kręci ,mały ma od tygodnia taką biegunkę ze szok jak sie skupka to cały jest do przebrania bo wszystko załatwione tak żę tylko piorę i prasuje:cool: ale mamy juz 11 żęboli i dwa kolejne na wylocie:shocked2: poszalał ten nasz syn............

Wiki ma ferrie wiec poszalałysmy na hulajnodze wczoraj wywaliła sie "normalka" i dziś juz nie chce isc bo kolanko zdarte:-D:-D

reklama
Do góry