reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie mamuski

ja niestety ciągle 2w1:sick::sick::sorry2::baffled:
dzis w nocy mialam bóle najpierw jak na @ a potem ciągnace z kręgosłupa myslałam że już cos sie zacznie ale nic nad ranem ustało:no::no::no: nogi mam ciezkie jak kamien że ledwo chodze:baffled::sorry2: jeszcze czasami ból promieniuje od kregosłupa ale juz nie tak czesto jak w nocy.Jak sobie pomysle o tym wywołaniu pojutrze to az mam gesią skurke:baffled::baffled:

olis- to ekstra ze relaks w pojedynke sie udał ja tez tak czasami lubie:-):-D miec czas tylko dla siebie
a co do małego to wcale sie nie dziwie ja też nie lubie igieł:no::no: odrazu jest mi niedobrze jak widze że pielegniarka podąża do mnie z igiełką:rofl2::rofl2:
izka0401- ja tez trzymam za ciebie kciuki zebys nie musiała tak długo czekac jak ja bo u mnie to już 41 tydzień i 3 dzień i wiem jak jest ciezko:szok::szok: a wypatrywanie oznak porodu doprowadza do obsesji
bądz dobrej mysli wszystko bedzie dobrze:-):-D
maxim- widze ze nie tylko ja mam problem z ubraniami:-):-D czasami mam takie dni ze najlepiej wyrzuciłabym wszystko ze szafy i pokupywała na nowo łącznie z szafą oczywiscie:-):-) miłej i spokojnej pracy dla ciebie:-D:-D
iskierka-do pabu na piwko mniam mniam jeszcze troszke a poznasz pewnie kogos zaufanego z kim Ala bedzie mogła zostac a ty sobie pobalujesz:-):-) i odpoczniesz troszke i tego ci z całego serca zycze:-):tak:
izusia- masz racje weteranka:-D:-D w życiu nie myslałam ze przenosze ciaże :no::no: tym bardziej ze przez cały czas pracowałam i zyłam bardzo aktywnie nie rozczulając sie nad soba a tu masz babo placek:szok::szok: jednak przenosiłam..........

gorące pozdrowinka dla reszty kobietek

reklama
Hej hej ja tylko na sekunde , ciagle nie mam czasu na nic, pewnie pomyslicie co za baba niezorganizowana:zawstydzona/y:, ale trudno . Po prostu nie daje rady , jeszcze dzis maz wrocil do pracy:wściekła/y:., na szczescie jest mama , ale za jakis czas i ona wraca do pracy. Jak maly zasnie to ja sprzatam , siedzie na forum i maly sie budzi i tak w kolko.Ach no i jeszcze jem w wolnych chwilach.:-D

Pinka co ty tu jeszcze robisz??????????myslalam ze juz po wszystkim, nie wiem jak cie pocieszyc , ale trzymkaj sie , wokncu kiedys musisz urodzic;-):-)papa

czesc dziewczyny :-)
chyba juz wszyscy o nas zapomnieli bo juz tak dlugo tutaj nic nie pisalam, zagladalam czasami ale tylko na chwileczke, ale nic nie pisalam - tak jakos nie mialam natchnienia.
Wybaczcie ze nie odpisze kazdej z osobna, mam nadzieje ze niebawem nadrobie zaleglosci,
witam wszystkie nowe forumowiczki

Dzisiaj moj moz odwiozl na lotnisko moja mame i brata, jestesmy z Natalka same w domku i tak jakos pusto. Zeby tylko deszczyk nie padal to zaraz smigamy na spacerek.

Natalka rosnie jak na drozdzach, ja juz czuje ten ciezar jak ja podnosze, szczegolnie ze ona lubi aby ja brac na rece. Ja uwielbiam "rozmowy" z nia , jak slysze te jej a-gu i podobne dzwieki oraz jak widze usmiech na jej buzce to juz jestem uszczesliwiona:-D:tak::-)
pozdrawiamy wszystkie ciezarowki i mamy z dzieciatkami,

Czesc kochaniutkie !!!!!!!!:-)
Czy jeszcze mnie pamietacie??
Wrocilam wczoraj z Polski i od razu sie melduje.
Pobyt bardzo udany i na szczescie pogoda dopisala. Adrian wypieszczony i wybawiony przez wszystkie ciocie i babcie, codziennie na dlugim spacerku, to do lasu na jezyny to nad rzeke. Przyznam szczerze ze troszke mi sie rozpuscil :-) Teraz ciezko mi go uspokoic bo przeciez babcie na wszystko mu pozwalaly. Zal bylo wracac.
Jak tylko sie ze wszystkim oporzadze, zalacze zdjecia na forum .
Kurcze, tyle naskrobalyscie ze nie zdarzylam przeczytac. Tyle co widzialam to Czarnula i Niunka zostaly mamami. GRATULACJE DLA MAMUS !!!!!!!!!
Widzialam ze Kasiulka doczekala sie slubu. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!
Widzialam tez Nowe Forumowiczki. Witam Was laseczki, mam nadzieje ze szybko poznam Was blizej.
A u naszych Starych Forumowiczech tez duzo sie dzialo. Czesc chorowala i dzieciaczki tez, mam nadzieje ze wszystko juz dobrze. Ale i duzo radosci tez bylo !!!
Pinka25 wciaz czekasz na skarba?? Trzymam kciuki i juz sie nie moge doczekac nowego czlonka Forum.

Pozdrowionka dla Wszystkich Babeczek !!!!!!! Milego dzionka!!!!!

To jest niesamowite jak szybko rozwijacie tematy,nie sposob za Wami nadazyc i nawet jezeli bym chciala nadrobic to przy moim szkrabie nie ma szans,teraz jeszcze lula to wykorzystuje czas,ale ciagle prasowanie,sprzatanie i gotowanie mnostwo czasu zajmuje.

Widze,ze spotkanko sie udalo i bylo duzo mam,niesamowite jest to jak Wasze malenstwa juz urosly,czyjes dzieci zawsze szybko rosna tak samo jest z ciazami.

Maxim wiem co masz na mysli z tymi szafami u mnie bylo tez wszystko poupychane,na szczescie wreszcie mieszkamy sami.

Evoska widze ze jestes super zorganizowana,piekny harmonogram dnia,a jak Twoje samopoczucie,bierze Cie juz roztargnienie o ktorym pisalas?

Martuska dobrze doczytalam ze spodziewasz sie 2 malenstwa,jezeli tak to ktory to juz miesiac?A w szczegolnosci Wielkie Gratulacje i spokojnej ciazy.

Olis co do cycuszkow to faceci przewaznie je lubia,nie ma watpliwosci.A co do szczepionek,to czasami jest gorsze dla nas niz dla dzieciaczkow.

Pinka zycze szybkiego i szczesliwego porodu.

Maja ale Ci panna rosnie,napewno bym jej nie poznala,bardzo sie zmienila.

Szkoda,ze nie wybralam sie na spotkanko,ale to troche daleko dla mnie bylo nastepnym razem chcialabym do Was dolaczyc.Niedaleko Brentford jest cos podobnego do Kangaroo tyle ze wieksze i jest spokojniej moze kolejnym razem mialybyscie ochote tam sie wybrac?

Buzki dla wszystkich.

Siadlam do Was z popołudniową kawką;-)

Maxin78 ja mam niby dużą tu szafę, ale też mam tyle ciuchów przywiezionych z pl i jeszcze tu dokupilam, że i tak wiecznie muszę ukladać i wiecznie nie mogę nic znaleźć i najczęściej chodzę w dżinsach i topie, jak cieplo bylo teraz to trochę poszalalam z sukienkami i spodniczkami:tak:, kiedyś uwielbialam obcasy i kobiece stroje taki styl luźny, klasyczny i elegancki jednocześnie do pracy byl w sam raz, ale odkąd pojawila się Ala to stawiam na wygodę i najczęściej dżinsy, balerinki, japonki, koszulka, topik ;-)

Pinka 25 wierzę, że Ci ciężko Kochana, ale to już naprawdę tuż tuż i będziesz tulić swoją dzidzię:tak:

Justyna W witaj widzę, że fajnie wypoczęlaś w Polsce i naladowalaś akumulatorki pewnie co?

Nafnia witaj:-)

Izka0401 trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie:tak:

Olis już niedlugo będziecie śmigać do pubu z Synkiem dzieci naprawdę szybko rosną:tak: to fajny mialaś relax dobrze tak od czasu do czasu w ciszy odpocząć, ja już nie pamiętam takich momentów w samotności odkąd jest Ala, to cisza jest jak ona zaśnie i wtedy dopiero mam czas dla siebie zupelnie, zawsze tak organizuję sobie dzień, żeby po 19 jak Ala zaśnie nic już nie robić z prac domowych itp. to jest czas tylko dla mnie, na książkę, film, rozmowę z M., albo ostatnio na siedzenie z Wami na BB;-)

Niunka19-82 spokojnie wypracujesz swój rytm dnia, wprowadzisz dzidzi rutynę i będziesz miala czas na wszystko i sama spoko dasz radę, wiem z doświadczenia;-):tak:

Uciekam dalej dzialać. Milego popoludnia dla Wszystkich:-)

laski HELP CO MOGE ZROBIC I JAK POMOC MALEJ,UKASILA JA OSA,W PARCY NIC NIE MAM TAKIEGO ABY JEJ POMOC:zawstydzona/y:WIEM,ZE MONA UZYC OCEN,ALE ZNALESC NIE MOGE,MOZE KTORAS ZNA JAKIES SPOSOBY:baffled:

reklama
Do góry