Czesc dziewczyny wdrazam sie na nowo
Widze, ze ciagle przybywa nowych mamus i przyszlych mateczek. Ogladnelam wasze zdjecia ze spotkania i zal mi, ze mnei nie bylo, ale co sie odwlecze to nie uciecze;-)
Na najstepne sie pisze. Moze wreszcie rusze pupe poza Croydon
Evunia kochana, dzieki za rozmowe. Powiem ci, ze jak widze te Twoje dwa suwaczki to az mi ciarki przechodza.
Maju33,
Maxin jakie te wasze pociechy duuuuze juz:-)
Kochane u nas wszystko gra. Ja jestem na etapie poszukiwania pracy, juz teraz na serio, bez zmian decyzji. Modle sie i mam nadzieje, ze cos znajde.
Alexander rosnie na dlugos, bo na szerokosc to szczuplaczek z niego. Mowi pieknie, teraz jest na etapie zadawania pytan. Prawie kazde moje zdanie konczy sie jego pytaniem "Czemu, czemu mamusiu????" Momentami wysiadam juz:sick: . Maly zajaczek skaka wszedzie, nawet jak do parku idziemy to on w podskokach. No kocham to moje szczescie calym sercem. Zabijcie mnie ale dzieci w tym wieku sa najslodsze
Sika i kupka od 20 miesiaca do nocnika (w nocy nadal papmers), tak, ze jak ktoras bedzie potrzebowala rad przy "potty training" to sluze
Odsmoczone moje szczesicie ostatnio w Polsce w maju, tak, ze kolejny problemik odfajkowany. W zasadzie jestem gotowa na drugie bobo, tylko ta praca i uprawnienia
, ktore moga mi przepasc, jak nie zaczne pracy.
Zamierzam sie wlaczyc do pisania i hopfuly poznam wszystkie dziewoje w krotce.:-)
Poki co wkleje pare fotek z naszych z wczasow z czerwca.