reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej mamuśki
U nas wyszło słoneczko w końcu dlatego zamierzamy z nigo dziśkorzystać, korzystać, korzystać.
:tak::tak:
życzę wszystkim miłego dnia.:-D

reklama
WITAM DZIEWCZYNKI BARDZO SERDECZNIE.
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie a jak nie mnie to chociaz mojego syncia. Nie odpisuje nikomu bo calkowicie nie jestem w temacie waszych terazniejszych rozmow, mam miesiac do nadrobienia.
Nie zagladalam do Was bo mialam 'AWARIE' i musialam pilnie wyjechac do Polski a tam mamuska nie ma interneciku.
Dowiedzialam ze Wam pogode przywiozlam bo jak tylko przyjchalam to swieci slonko, w Polsce MASAKRA, takie upaly i duchoty ze nawet lezac lub siedzac pot splywa po tylku, ciezko tam wytrzymac.
Nic uciekam bo moj urwis sie budzi a juz nie lubi sie nudzic.

Moc buziaczkow i pozdrowionek dla Wszystkich.

HURRRRRRRRRRRRRRRA
nareszcie piekna pogoda
wychodzimy i juz nie wracamy do poznego wieczora
trzeba sie nalykac sloneczna energia poki mozna

Iskierko - hrabianka z Ciebie bo mieszkasz w hrabstwie he he he
kawka dzis byla przepyszna karmimy malysza i w dluga

milego dzionka laski
:happy:

KASIULKA0901 przepraszam tylko ze spoznione ale jak najbardziej szczere.
Życze wszystkiego czego Wam trzeba : autostrady wiodacej do nieba bez rzadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęsliwszego dnia który spełnia Wasze marzenia. Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu talerza klusek i makaronu słońca bez końca, kwiatów pachnących, a tuż za oknem ptaków śpiewających. Każde z tych życzeń na pewno się spełni, ponieważ płynie prosto z serca głębi.

Witam Mamusie!

U nas dzis znow przepiekna pogoda!:-)jest poprostu cudownie
6.gif

Mowia ze teraz we wrzesniu ma byc tak ladnie poniewaz nie bylo lata oby to bylo prawda:happy2:
Brianek cos mial zla noc plakal pare razy budzil sie z placzem myslalam ze mleko ale nie juz bylam naprawde wykonczona wczoraj w nocy :sorry2: po za tym mialam spiecie z moim:baffled:ahhhh szkoda gadac mam nadzieje ze przemysli i bedzie ok;-)

Evoska swietnie ze na scaninku wszytsko poszlo gladko:tak:widze ze plci jeszcze nie znacie a chcecie znac czy to niespodzianka ma byc?
Dzieki za cenne wskazowki bardzo mi sie przydadza na dniach wybiore sie do HV moze cos fajnego mi doradzi moze jakies swietne kluby dla dzieci:-)bo tak szukam zawsze w internecie i id na lapu capu w ciemno:-pnp w ikei byly fajne kulki gdzie dzieci wie bawily ale okazalo sie ze te panie nie biora dzieci takich malutkih jak Brianake tylko takie od szostego roku zycia:happy2:
No to bedziesz miec znow wesolo z tym zapominaniem:-D

Justyna fajnie ze do nas zagladasz!pewnie ze cie pamietamy i synka tez:-)
mam nadzieje ze wszytskie sprawy jakie mialas w pl dobrze sie zakonczyly:tak:

Majeczko tylko ile pracy w tym ogrodku hehe:happy2:
ah a te mebelki to chcialabym juz juz natychmiast ale coz musze poczekac:-)
a jak tam Martusia?

Kasiullka korzystajcie korzystajcie ze slonka!:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!ide sprzatac domek i czeka mnie pranie;-)a pozniej skorzystamy z pogody:happy2:PAPA
16_6_1v.gif

witam

pogoda piekna dzisiaj u mnie tez:-D wiec zmykam z dzieciaczkami na dwor bo w domu krecka dostaja;-)

maja33 dziekuje czuje sie dobrze i jak narazie to chyba najlepiej ze wszystkich moich ciaz:-D:-D:-D ale powiem ci ze po 5 latach czuje sie jak by to byla moja pierwsza ciaza bo nic nie pamietam:-) a nawet czasami to i jestem zaskakiwana:tak:, zobaczymy jak bedzie dalej:-)

Buzka i do potem

Czesc dziewczyny wdrazam sie na nowo:-p Widze, ze ciagle przybywa nowych mamus i przyszlych mateczek. Ogladnelam wasze zdjecia ze spotkania i zal mi, ze mnei nie bylo, ale co sie odwlecze to nie uciecze;-):tak: Na najstepne sie pisze. Moze wreszcie rusze pupe poza Croydon :sorry2:
Evunia kochana, dzieki za rozmowe. Powiem ci, ze jak widze te Twoje dwa suwaczki to az mi ciarki przechodza.
Maju33, Maxin jakie te wasze pociechy duuuuze juz:-)

Kochane u nas wszystko gra. Ja jestem na etapie poszukiwania pracy, juz teraz na serio, bez zmian decyzji. Modle sie i mam nadzieje, ze cos znajde.
Alexander rosnie na dlugos, bo na szerokosc to szczuplaczek z niego. Mowi pieknie, teraz jest na etapie zadawania pytan. Prawie kazde moje zdanie konczy sie jego pytaniem "Czemu, czemu mamusiu????" Momentami wysiadam juz:sick: . Maly zajaczek skaka wszedzie, nawet jak do parku idziemy to on w podskokach. No kocham to moje szczescie calym sercem. Zabijcie mnie ale dzieci w tym wieku sa najslodsze:-p:rofl2: Sika i kupka od 20 miesiaca do nocnika (w nocy nadal papmers), tak, ze jak ktoras bedzie potrzebowala rad przy "potty training" to sluze:tak: Odsmoczone moje szczesicie ostatnio w Polsce w maju, tak, ze kolejny problemik odfajkowany. W zasadzie jestem gotowa na drugie bobo, tylko ta praca i uprawnienia :baffled:, ktore moga mi przepasc, jak nie zaczne pracy.
Zamierzam sie wlaczyc do pisania i hopfuly poznam wszystkie dziewoje w krotce.:-)
Poki co wkleje pare fotek z naszych z wczasow z czerwca.

reklama
Ok spadam do obiadu zanim chlopaki moje wstana.
Pogoda super, mysle gdzie by tu w niedziele ruszyc. Byla ktoras w Thorpe Park, nie za male to nasze dziecie na takie miejsce? Dla nas starych chyba w sam raz:cool2:

Do góry