reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam,pogoda cudowna i tez tak cudownie czlowiek sie czuje:tak:
Wczoraj napislam posta,ale komp sie zwiesil i szlag trafil dluga....notke:wściekła/y:no coz nie mialam sily juz pisac nastepnego
Bardzo milusno spedzilismy czas na spotkaniu,jak zawsze bylo wesolo bobaski kochane,po tak dlugim dniu niektore padly wczesniej,tyle wrazen.Natalka ku mojemu zdziwnienu nie usnela w podrozy do domu,ale juz w domu o wszytsko sie obijala przewracala,spala jak zabita:-)
My od rana na spacerkach,oraz malych zakupach na Oxfort,mamy juz kurtke na zime,nowe kumiaczki,ktorymy Natalka bawi sie odkad je zobaczyla,slonece ja wykoczylao i w metrze unelam,pewnie pospala by dluzej gdyby nie sasiad,trzasnol drzwiami i ja obudzil,ale nie wiedziala,ze ona tak spi:rofl2:teraz czekamy na tatusia i jedziemy do kuzynki Natalk na grila,w koncu zjem mojego pierwsze smakolyki z grilla,slatke juz zrobilam z feta,oliwkami,kukurydza,krucha salata,czerwona fasola mniam nie moge sie doczekac:tak::-Daz mi slinka leci....

ok laseczki moze uda mi sie choc czesci odpisac,jak nie to przepraszam o pominiecie;-)

MARTUSKA kobieto w koncu sie opdezwalas,nawet na spotkaniu mowilysmy o tobie,a tu milo zobaczyc twoj post,super rosnie wam smyk,ja na pewno bede mialm pytania o terning,maja probuje sadzac ale niechce wiec ja nie zmuszam,mowie sobie,ze przyjdzie zcas:baffled:

MAGGUSIA i jak ogrod wyglada???Pewnie sie napracowalas??Jak u was leci,samopoczucie lepsze?

Maja dwie pizze pod rzad super nie ma jak zaszalec co??Jak Martusia przespal noc?

justyna ostatnio myslalam,czemu sie nie odzywasz,tak nagle zniklas,ale widze ze jakas avaria wiec rozumiem,mam nadzieje,ze u was ok?

pinka to chyba urodzila co,czekam na to dzidzi jak na swoje:-D

evoska milo ze sie wlaczasz w rozmowe,brakowalo nam twoich postow:-)buzka w peporek

izusia i jak szukanie pracy?wy wiedze imprezowi non stop gdzies, super trzeba sie wyluzowac,jak Oskarcio juz mu przeszedl katar??

ok musze uciekac maz jedzie wiec sie zbieramy

podzraiwam goraco i cudwonego wekednu zycze:-)

reklama
hej dziewczyny!Pozdrawiamy serdecznie! sonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Idziemy dzisiaj do znajomych na przyjecie 60,70,80 lata -przebrania obowiazkowe wiec nie mam za duzo czasu musze sie szykowac:eek:
Martuska-witaj ciesze sie ze wracasz ,a twoje rady bardzo sie przydadza zwlaszcza tematy nocniczkowe!moj maly zbliza sie wielkimi krokami do 2 latek wiec czas zaczac!
Buziaczki dla wszystkich babeczek
pa

Witam Mamusie!

Zagladam na chwilke co slychac:happy2:
U nas jest 25 stopni chyba Briankowi to sprzyja bo spi mi juz cztery godziny prawie:-) pewnie zaraz sie obudzi bo przyjezdzaja do nas znaojmi z synkiem.
Dziewczyny dzis przezylam szok poprostu szok bralam kompiel i slysze skomlanie psa ale taklie halasliwe ze nikt by nie wytrzymal patrze w ogrod murzyna a on go katuje!:szok:kopie ze szczeniak lata po calym ogrodzie wprost fruwa:szok:
wiec ja nie mogac to wytrzymac podnioslam rolete zebyu mnie zobaczyli ze ktos to widzi i trzeasnelam oknem!:wściekła/y:
mialam lzy w oczach i wlasnie moj jedzie do domu pewnie zadzwonimy na policje:angry:chco nie chce miec pozniej przechlapane u murzyna bo w sumie na cale dni zostaje w domu sama z dzieckiem i nie wiem kompletnie czy dzwonic czy nie:eek:
Od godziny leci u niego taka glosna muzyka ze dziwie sie ze moj maly sie nie obudzil bo az podloga dudni ciekawe jak szczeniak?pewnie siedzi w koncie i trzesie sie:no:nie moge nie wiem co robic ciagle mysle o tym biednym piesku!:hmm:

Martusia swietnie ze jestes z nami!zalozycielko tego pieknego forum:-)gratulacje dla malego postepow w nocnikowaniu czekamy na rady!

Maxin czekam na mojego zeby mi pomogl skaladc tektury i bedzie ok jeszcze tylko wykosic:happy2:

Pozdrawiam i sle ciumaski-Brianek sie obudzil musze mykac przepraszam odpisze pozniej!PAPA.

witam serdecznie

dzis znów była piekna pogoda wiec cały dzień na swierzym powietrzu:-):-D
ciesze sie ze i u was piekna pogoda przynajmniej w domku nie musicie siedziec:-):-D

maxim- to bardzo miłe ale niestety ja jeszcze 2w1:tak::tak: jeszcze mam 5 dni na to by mała wykurzyc:tak::-D miłego grilowania i udanego wieczorku życzę:rofl2::rofl2:
maggusia- co za palant z tego murzyna ja bym go wziela i skopla tak samo jak on tego psa normalnie aż mi sie ciśnienie podeszło co za dupek cholera jasna jak tak mozna :wściekła/y::no::crazy::zawstydzona/y::szok::szok: co to zwierzatko jest winne!!!!!!!!!!!!!!!!!
maggusia nie zazdroszcze takiego sasiada i ta muzyka to juz przegiecie..................
olcia23- udanej imprezki wyszalej sie za mni tez no i kielicha za szybki poród poprosze wypic:-):tak:
justyna - witaj spowrotem w wirtualnym świecie:tak::-) troszke do nadrobienia masz:tak::tak: ale dasz rade:rofl2:
buziaczek- przecudowne zdjatka skomentowala ale nie ma tam mojego nicku nie wiem dlaczego:no::no:

niunka-a co tam u ciebie dawaj nowe fotki maluszka..........

ok laseczki lece sie wykompac i cos zjesc bo mała juz rozrabia
całuski dla wszystkich:-):-D

Hej hej hej

Maggusia - moj smyk tez ostatnio w nocy sie zrywa ale ja mysle ze to przez te napuchniete dziaselka ale moze i to od pogody???? Hmmm kto wie?
Wyrwij sie do nas do Londynu na jakies spotkanko poploteczkujemy troche a Ty sie zrelaksujesz troszke przy nas co???? pomysl nad tym.
Ty wiesz ten murzyn ma nierowno pod sufitem znajdz jakies najblizsze stowarzyszenie zwierzat I donies im ze on katuje psa debil pofaldowal mu sie mozg!!!!!!!!!!!!

Martuska - kochana moja jestes jak sie ciesze pisz skarbie choc troszke czasem, trzeba odbudowac to stare forum na nowo bo sie rozproszylysmy jakos a przeciez to Ty stworzylas mateczko ten watek.
Ja sie nie moge poprostu doczekac kiedy Rocco zacznie mnie zameczac pytaniami!!!!!!! He he he moj smykus kochany rosnie serce i wzdluz i wszerz ha ha ha
Zycze powodzenia w poszukiwaniu pracy skarbie i gratulacje z okazji siusiu kupcia w nocniczek + odsmoczkowanie eh niedlugo go ozenisz!!!!!:szok:

Maxinka - masz grillowanie skarbeczku smacznego hmmm salatka brzmi fajowo pewnie jeszcze lepiej smakuje!!! Az serce sie unosci jak sloneczko swieci prawda ja od samego rana podskakuje jak Martusi zajaczek he he he az depresja deszczowa poszla w kat he he he

pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie

Ale gwarno się zrobilo:tak:
Widzę, że pogoda wszystkim humorki poprawila:tak: My też dziś piknikowaliśmy we trójkę w parku, Ala się wyszalala z tatą, ja się zrelaksowalam z książką i wróciliśmy zadowoleni do domku wieczorkiem:tak:

Maggusia to akurat ogród uprzątnięty teraz czas na relax w slońcu:-) a sąsiada wspólczuję:wściekła/y: co za zwyrodnialec bezbronne zwierzę kopać, ach niektórzy to nie mają sumienia:no:

Maxin udanego grillowania, a salatka idealna na tę okazję mniam:-) widzialam zdjęcia ze spotkania, widać, ze bylo milo i wesolo:tak:

Martuska witaj :-) synek slodki:tak: powodzenia w szukaniu pracy, trzymam kciuki:tak:

Pinka25 jak tam postępy dzidzia już się wychyla na świat?:-) ciężko Ci pewnie w te upaly, ale sloneczko też humorek poprawia prawda?:tak:

Evoska aaa o to chodzi;-) no toż kazda z nas w jakimś tam hrabstwie tu mieszka to my wszystkie hrabianki:tak:

Justyna170979 witaj:-)

Mam nadzieję, że pogoda utrzyma się do przyszlego weekendu, bo u mnie w miasteczku BunkFest, w zeszlym roku bylo świetnie, mam nadzieję, ze w tym roku będzie równie fajnie na trzy dni w miasteczku robi się kolorowo i gwarno Wallingford BunkFest 2007 - Home Page

Milego wieczorka dla Wszystkich:tak:

witam

widze ze wszystkim dzisiaj slonko dopisalo:-), w koncu bo jeszcze troche i bym zapomniala jak wyglada:-D
PINKA25 jak sie czujesz??

Martuska witam matke-zalozycielke z powrotem:-D:-D:-D
isunia pytaj jak tylko bedziemy mogly to odpowiemy-prawda dziewczynki??:-)

Wielka buzka dla calej reszty

isunia-witaj i pytaj, jak sie da to pomozemy:-)
Martuska-witaj kochana, super ze wrocilas do nas.Alek to duzy chlopczyk juz, slicznie wyglada na fotce, maduze , niebieskie oczka.A ty jak sie masz,szukasz pracy?Zycze ci powodzenia bow iem z martwisz sie o uprawnienia, obys szybko cos znalazla fajngo.Ja tez z uprawnieniami bede wkrotce miala problem.Gratuluje postepow synka!A i prosimy o fotoski:-)
Maxin-nio to niezle zakupki juz poczynilas.Fajniee ja jutro po kosciele na primark ruszyc, musze kupic pizamke misiowi i sobie jakas ciepla bo zmarzlak ostatnio sie zroblam.A i napisz jak grillowanie sie udalo!A nasz misio juz ok, jeszcze jakies reztki kataru ma ale jest ok.Czasem tak szaleje ze ja nie nadarzam;-)
Olcia23-super pomysl ze stylizacja party na tamte lata!Napisz jak sie bawliscie.:-)
Maggusia-ale masz z tym murzynem, no i ten biedny piesek az mi serce scisnelo jak to przeczytalam.Daj znac jak sie sprawa zakonczyla.Z drugiej strony wierze ze obawiasz sie zadzwonic na policj bo jestes w domku z malym calymi dniami a nie wiadomo co takiemu wariatowi strezli do lba:wściekła/y:
Buziaczku-obejrzalam wsystkie fotki, ejstescie urocza rodzinka, a Blania jest piekna i taka kochaniusia.Tylo siedziec , patrzec na nia i przytulac.Ja wczoraj przegladalam fotki naszego iunia jak byl malusi i baaardzo sie wzruszylam.Kochane te nasz dzieciaczki.
Pinka-na pewno juz ci ciezko, wytrwala jestes, jzu niedlugo ten trud zostanie wynagrodzony.A swoja droga uparciuszek w brzuszku ci siedzi, chyba mu tam dobrze;-)
U nas weekend spokojny,jeszcze jakies domowe sprawy zalatwiamy, maz jeszcze cos w domku robi, przykreca itp.Jutro planujemy kosciolek, potem spacerek i plac zabaw z Oskarciem, moze maly shoping i jeszcze w jakies fajne miejsce chaialabym nasza rodzinka jechac.jestesmy juz zdrowi wec chce gdzies pojechac, gdzie jest wesolo i ciekawie.
Zmykam bo juz pozno!
Milusiej niedzieli!
Pozdrawiam cieplusio!

reklama
Do góry