reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc kochane!pamietacie mnie jeszcze??
nie odzywalam sie bo jestem w posce juz 2 miesiace i nie mialam dostepu do netu!musze nadrobic straty!i mam troszke do poczytania:)
pozdrawiamy razem z Zunia!

reklama
Hej hej
No i pojechaliśmy na koncert:-) . Cudownie było. Ja od dawna jestem zakochana w muzyce Michaela Boltona a od wczoraj zakochałam sie jeszcze bardziej. Jedno piosenkę śpiewał na środku widowni, czyli 5 mietrów ode mnie. Śmiałam się że to dla mnie śpiewał-,, When a man love a woman''- kiedy mężczyzna kocha kobieta. No zdecydowanie mnie miał na myśli;-) . Polecam Wam jego muzykę. Prawdopodobnie znacie go juz , tylko niektórzy bardziej go kojarzą po utworach niz po nazwisku. On napisał bardzo wiele utworów dla Cher m.in.
Poza tym po malutku. Jutro mam USG i zobacze to mi powiedzą. Nadal bardzo krwawię.Dzwonilam do szpitala nawet i powiedzieli mi,że to ok.
Życze wszystkim usmiechu na twarzy i pogody ducha. Caluski dla Waszych Kruszynek.

Cfcgirl-to dobrze ze choc na chwile zapomnialas o bolu i na twojej twarzy zagoscil usmiech:-)Trzymaj sie dzielnie!
A co tak pusto dzisiaj???Gdzie sie podziewacie babeczki?
A i jeszcze do Kasiuli Matuli: wyslalam ci info o tym ze chcialabym zobaczyc wasze fotki wiec prosze o haselko.Ale ty mi nie odppisalas wiec nie wiem czy nie otrzymalas tej wiadomosci???Jak odczytasz to mzoesz wyslac mi na priv lub na moje gg: 3940415:-)

IZUSIA pisalam ci juz kiedys bo pamietam ze dostalam pytanie o haslo
wyslalam ci na gg i na priv

wszystkich chetnych do zobaczenia nowych fotek i poczytania o Emi zapraszamy:tak:

heja
ja na chwilke:-)
ale tu dzis ciszaaaaaaaaaaa...........:tak:
pogoda do d.....nawet snieg padal
A my dzis fanie spedzilismy czas w nowo otwartym klubie dla dzieci,Kidz zoon super sie bawilismy,czas tak szybko uciekl,po 3 h padalismy.George ma dzis urodzinki,pierwsze:-) Super zaczol chodzic aparat

Glodna jestem jak cza ,ale obiad dopiero w piekarniku,Natka spi ,a ja przybieglam was poczytac,a tu tak malusio napisane,och spada wam laski frekfencja:tak: :no: :-) Blogas wciaz nie dziala,pisal do mnie admin,ale nie mam pojecie co to kod na meila strony,moze wiecie????Musze mu podac pewne dane i powinien mi przywrocic wszytsko,jak nie to chyba sie zalamie tyle pracy:frown:

kasiula matula ja ostatnio probowala wejsc do was,ale haslo nie dzialalo,hmmm

Izusia mam nadzieje,ze z mezem juz dobrze,no czasmi sa slabsze dni i czlowiek wybucha.Kochacie sie wiec wam szybko przejdzie;-) :-) no i milo spedziliscie kolejny wekend super tak sobie wyjsc.Moj to domator,przez prace tak sie stal,bardzo duzo pracuje wiec jak jest pozna sobota,niedziela to on marzy o ciszy przez tv,mam nadzieje,ze tak do konca nie bedzie,bo ja w domu swira dostane,jestem towazrysk i lubie wychodzci,ale mam dosc robienie tego samej:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: buzka dla was

cfcgirl dobrze,ze troszke wyluzowalas sie i tak milo czas spedzilas na koncercie,daj znac jak tam po usg???

Olis milusno tak cie zaskoczyli,moj chop ...oooch pod tym wzgledem nie potrafi mnie zaskoczyc,a tak by bylo milo,czasami pod naciskiem innych raz na rok moze mnie zaskoczy niespodzianka,a szkoda,ale wiem,nawet nie ma czasu dla siebie:-( :sad:

margolka11 pamietam cie i twoj coreczke,milego pobytu

a gdzie reszta starej ekipy: MARTUSKA,IVONEK,ARA,LWICA,DORCIA,MAGDAK,BETA,a co z TAMARUNIA,tak szkoda,ze tu nie zagladacie

ok ide jesc i komciu i spanko
dobrej nocki

Hej kobietki.Melduje sie poslusznie.
Nie pisalam wieki cale, ale podczytuje regularnie nasze forum.
Tyle sie wydarzylo tutaj, ze nie wiem od czego zaczac.
Gratuluje wszystkim maluszkom ich malych-duzych osiagniec, Mel i jej rodzinie gratuluje maluszka.Jest cudny!!!
A dla dziewczyn, ktore stracily swoje aniolki sle moc usciskow i dobrych fluidow i wierze, ze juz niedlugo i bedziecie sie cieszyly swoimi maluszkami.

A u nas wszystko ok.Julcia rosnie, gada wszystko po angielsku i po polsku i zadziwia nas codziennie swoimi umiejetnosciami.Jest niesamowita.
Szykujemy sie pomalutku do wylotu do Polski.Bedziemy tam prawie miesiac.Juz sie ciesze.

Dziewczynki uciekam.Ostatnio Julcia wstaje jeszcze przed sloncem czyli 6 rano.Dzis 5.45!!!Ledwo siedze i ja i ona.Wkleje na zamknietym kilka fotek.Obcielam jej wloski jeszcze krocej, bo te jej poranne wlosowe koltunki z tylu glowy daja mi sie we znaki ;-)

Sciskam Was bardzo mocno i mysle o was czesto.Buziaki dla maluszkow!!!

Witam Mamusie!

Co za pogoda tylko w domu czlowiek musi siedziec brr zimno!na dodatek Brian boi sie spac w nocy bo tak wieje nie dziwie sie mu bo nawet my z przerazeniem sie budzimy.
No ale ostatnio chodze troszke uradowana kilka dni temu znalazlam ogloszenie i moze bede miala prace jak narazie musze czekac do 28 marca na telefon:tak:ale juz sie troszke zaczynam cieszyc ze ruszylo:happy:

Maxin ty to taka zorganizowana babeczka to tu to tam hehe:-)fajnie naprawde.Pewnie patrzac na George myslisz sobie ze zaniedlugo Stokrotka bedzie tak chodzic co:confused::-)
Widze ze twoja pracka sprawia ci wiele radosci to dobrze:happy:

Cfcgirl koncert ulubionego wokalisty swietnie napewno pozostanie dlugo w pamieci!:tak:pisz jak tam po usg:confused:;-)

Olis ma ten twoj facet gest:-)milusko milusko:tak:

Izusia trzymam kciuki i mocno wierze w to ze szybko sie pogodzicie beda przytulanki jeszcze zobaczysz;-)

Kallusia odpoczywaj w pl jak najwiecej :-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

biegne z zyczeniami dla ANETKI WCZORAJ MIALA URODZINY

W dniu twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia, niech Cię
nie trapią żadne zmartwienia i niech
się spełnią wszystkie marzenia
.

Hej!!!

ANETKO- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin duzo usmiechu radości i wszystkiego naj naj!!!!

CFCGIRL-super ze fajnie spedzilas czas
IZUS-mam nadzieje ze juz wszysto oki ja mialam sprzeczke z siostra dwa dni temu i juz mysle jak tu sie pogodzic :tak:
MAXIN-hmmm mysle ze opis Ewy dotyczy jej siostry bo tez ma na imie Marta:tak:
Maggusia - super ze sie cos ruszylo z pracka fajnie bede trzymac kciuki:-)
OLIS-super twoj Maz cie milusio zaskoczyl :happy:
Margolcia- pewnie ze pamietamy
Kallusia- milego odpoczynku w pl
Ivonek-ale super ze Julcia juz tak duzo mowi buziaczki dla Was

a u nas oki byl wazny dzien sobotni pierwszy raz podalam marchewke i myslala ze bedzie cezko ale bylo super troszke krzywila sie na poczatku i jeszcze jej prawie wszystko wypada :-D ale cierpliwie ja karmie i bardzo lubi marcheweczke dzis to juz sama buzie otwierala:-D tak sie ciesze i nie bolal ja brzuszek naszczescie:tak:

buziaczki dla WAS papa

reklama
czesc kobitki
pogoda sie zmienila zimno na dworze az nie chce sie wychodzic
u nas jakos leci oliwierek przesapal dzis cala noc-normalnie wstal o 6 na mleczko i spal ze mna do 9 czuje sie jak nowo narodzona!!!!oby wiecej takich nocy!!!!!!!!!
czekam wlasnie na kolezanke z mojej poprzedniej pracy przychodzi poplotkowac takze jakas rozrywka
maxin-nie martw sie blogaskiem pamietasz ja tez mialam problrmy inieraz znikalo mi wszystko podaj swoje haslo i login a admin napewno pomoze,a jak malutkiej stopki byliscie u lekarza no ijak przygotowanai do wyjazdu??
maja-fajniuchto ze mala polubila marchewke,dla niej to nowosc ale szybko sie przyzwyczai
maggusia-trzymam kciuki zeby praca wypalila!!!!napewno zadzwonia
izusia-a ty kochana co tak malo piszesz i blogasek zaniedbany,i jak z mezusiem wszystko sie ulozylo???
cfcgirl-ciesze sie ze sie nie poddajesz i dajesz rade,napisz co lekarz ci powiedzial
pozdrawiam reszte kobitek!!

Do góry