heja
ja na chwilke:-)
ale tu dzis ciszaaaaaaaaaaa...........
pogoda do d.....nawet snieg padal
A my dzis fanie spedzilismy czas w nowo otwartym klubie dla dzieci,Kidz zoon super sie bawilismy,czas tak szybko uciekl,po 3 h padalismy.George ma dzis urodzinki,pierwsze:-) Super zaczol chodzic aparat
Glodna jestem jak cza ,ale obiad dopiero w piekarniku,Natka spi ,a ja przybieglam was poczytac,a tu tak malusio napisane,och spada wam laski frekfencja

:-) Blogas wciaz nie dziala,pisal do mnie admin,ale nie mam pojecie co to kod na meila strony,moze wiecie????Musze mu podac pewne dane i powinien mi przywrocic wszytsko,jak nie to chyba sie zalamie tyle pracy
kasiula matula ja ostatnio probowala wejsc do was,ale haslo nie dzialalo,hmmm
Izusia mam nadzieje,ze z mezem juz dobrze,no czasmi sa slabsze dni i czlowiek wybucha.Kochacie sie wiec wam szybko przejdzie;-) :-) no i milo spedziliscie kolejny wekend super tak sobie wyjsc.Moj to domator,przez prace tak sie stal,bardzo duzo pracuje wiec jak jest pozna sobota,niedziela to on marzy o ciszy przez tv,mam nadzieje,ze tak do konca nie bedzie,bo ja w domu swira dostane,jestem towazrysk i lubie wychodzci,ale mam dosc robienie tego samej

buzka dla was
cfcgirl dobrze,ze troszke wyluzowalas sie i tak milo czas spedzilas na koncercie,daj znac jak tam po usg???
Olis milusno tak cie zaskoczyli,moj chop ...oooch pod tym wzgledem nie potrafi mnie zaskoczyc,a tak by bylo milo,czasami pod naciskiem innych raz na rok moze mnie zaskoczy niespodzianka,a szkoda,ale wiem,nawet nie ma czasu dla siebie:-(
margolka11 pamietam cie i twoj coreczke,milego pobytu
a gdzie reszta starej ekipy:
MARTUSKA,IVONEK,ARA,LWICA,DORCIA,MAGDAK,BETA,a co z
TAMARUNIA,tak szkoda,ze tu nie zagladacie
ok ide jesc i komciu i spanko
dobrej nocki