Hej,
Cos widze, ze chyba pogoda nie sluzy bo mamusie doly lapia. Ja tez ostatnio nie pisalam, bo cos mnie jakis maly dolek dopadl brrrr
Juz chyba za dlugo siedze w domu. Co prawda Pati jest kochany i super widziec jak sie rozwija, ale ostatnio nie opuszcza mnie na krok, w dzien ma tylko jedna drzemke. No i gdzie nie pojde tam jest on, niec nie moge zrobic bo mi sie wiesza u nogi i marudzi, ze sie z nim nie bawie :-( Pozatym od paru dni straszna maruda z niego, no i jak zwykle nie wiadomo dlaczego, moze nowe zeby? A tu urodzinki sie szykuja i kompletnie brak czasu
Oj byle do wiosny, wtedy bedzie wiecej energi mam nadzieje ;-)
Acha no i jeszcze jedno, Pati wczoraj po raz pierwszy postal sam bez trzymania gdzies ponad minute. Mial ciastka w obu raczkach no i nie mial sie jak zlapac stolu, no i tak sobie stal wdzieczac sie do nas, hehe
Kasiulka dzieki za pozytywna energie :-)
Olis super jest taka praca i wyjsce raz na jakis czas do ludzi. Ja tez bardzo odpoczywam jak mam college
Super, ze Oli tak szybciutko sie rozwija, no teraz to codzien jakis nowy postep. No i do Polski lecicie, a kiedy bo chyba przeoczylam
Nathalie a mozesz zawsze uczyc Polakow angielskiego, przeciez tylu tu ich teraz jest. Ja jak kiedys chodzilam do angielskiego collegu to tez mialam Polke nauczycielke, ale dlugo sie nie przyznawala bo nie chciala zebysmy do niej po polsku mowili ;-) Zycze powodzonka w znalezieniu pracy
Mysz@ duzo zdrowka dla Twoich dzieciaczkow, biedulki tak dlugo sie mecza :-( O i juz niedlugo tez jedziecie do Polski, ale super a na dlugo
Joanna_Z oj biedna Maya chorobsko minelo to znowu jakas wysypka. Zycze aby jak najszybciej przeszla i zeby mala caly czas sie usmiechala :-)
Maxin super, ze Natalka tak dobrze juz przechodzi zabkowanie. No i fajniutko spedziliscie weekend, no i zakupy byly, a to kazda kobieta lubi ;-) Ogladalam fotki z basenu, swietnie, ze sie w koncu wybralyscie, Natka wyglada bosko w tym kole. No wlasnie, a czy ty jej kupowalas to kolo, czy mozna je wypozyczyc na basenie???
Izusia super, ze weekend mieliscie swietny i duzo sie dzialo. Fajnie, ze tata przyjezdza na swieta. Do nas nikt nie przyjezda, no i my nie mozemy nigdzie wyjechac bo Patiemu paszport konczy sie w kwietniu, a na spotkanie o nowy paszport jestesmy dopiero umowieni pod koniec maja
Szok jak dlugo teraz tu trwa zalatwianie paszportu
Hehe slodki Oskarcio musi wygladac jak tak oglada sie za ptaszkami :-)
Maggusia a jak tam Braianek, juz sie przyzwyczail sam zasypiac w lozeczku??? No i jak dalej tez tak jak Pati uwiesza sie u mamusiowej nogi, hehe ;-)
Milusiego dzionka dla wszystkich