reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej mamuski terazniejsze i te przyszle!!!!!dziekuje wszystkim z mile przywitanie:-) mieszkamy w okolicach Newcastle cala rodzinka od sierpnia zeszlego roku(tatusiek duzo wczesniej) jak wczesniej pisalam troche przejsc z lekarzami na szczescie ostatnio tylko katarki ;-) ale pewnie zmienimy przychodnie

Musimy zrobic szczepionke odra swinka i rozyczka i nie wiem od czego zaczac...chyba od przetlumaczenia poprzednich i zrobienia swojego kalendarza szczepien:eek: jak robily mamuski dzieciakow czesciowo szczepionych w Polsce????Buzka

reklama
ale sie tu porobilo :szok: nie znam prawie 80% forumowiczek
he he he to znaczy ze forum nie umarlo he he he
ja tez nie!! ale oj dzieje sie dzieje jak to owsiak mowi!!!

wybaczcie stare matki (te co znam :-) )
witajcie nowe ale jaja wlasciwie to te nowe
zaraz napisza witaj evoska wsrod nas

a ja jak na rajdzie wypadlam z toru i wstyd sie przyznac
zdyskwalifikowali mnie :nerd:

czyli bede uczciwa, synek, dom i business zabieraja
tyle czasu ze na wdrazanie sie na nowo nie maszan
przyznam ze czytam jedynie posty tych staruchow co ja
na reszte brak czasu i to i tak za duzo he he he

fajnie ze nowe babeczki tu sie zadomowily
hmmm jak nowe fasolki w nowych brzuszkach

ale ja tesknie za tymi starymi wiedzmami co juz tez tu nie pisza
pozostaly jedynie wojenne edobitki izuska, ivonek he he he
reszta jakos tak na biezaco - zazdroszcze czasu ;-)

co u nas.....
dla nowych mam na imie ewa marchewa jestem z ladka
wpadlam do duzego ladka 4 lata temu i juz tak chyba zostanie
chyba ze moj Simone (wloch) mnie za pyskowanie
do kraju wygna :-p

Rocco moj synek (patrz ponizej na wiek;))
jest ..... no i co tu bede klamala
najukochansszy, najwspanialszy na tym swiecie
dlugonogi, dlugowlosy i gdyby nie pisiorek powiedzialabym
cala mama ha ha ha podobny troche do dziadka, troche do taty,
a wcale do mamy:rofl2:

jutro idziemy do GP na szczepionke (zapomnialam sie upomniec jak mial 8 tyg) wrrrrrrrrr wyrodna matka!!!!
i na badania bo...kolki go dobijaja (eh to wino!!! <zart>)
i zrobil zielona kupe, potem zolta zelowa a potem zygu zygu na mamusie
he he he
terza spi jak susel - sprawdzalam lusterkiem dycha ta moja najukochansza dziecina ;-)

a co u mnie.... ja ciagle biegne, czasu mi brak
hmmm ale nie chudne he he he bo zre jak swinka hrum hrumka he hehe
hrum hrum i zjadlaby konia w butach
ale nosze majtki ,,plastikowe'' co mnie wizualnie wyszczuplaja he he he
Simone mowi ze i tak mnie kocha no i co ja bede sie martwila

po 3cim dzieciaku zapisze sie na jakis kunkfu ha ha ha

ciumasy Maggusiowe i spijce dzieci cicho co by mamusiek nie pobudzic
xxx
evoska

troche fotek z ostatniego czasu;)
1.maly pampkin
2.ja i mama
3.ja i siostra
4.ja i Simone
5.owoc naszek milosci;) Rocco

1.baraszkuje z kotkiem
2.lubie sie pobujac pod baczna kontrola mausi
3.mama jeszcze po nocce wymlok dziecie gotowe na spacerek;)))

to na tyle
spadam
na ostatnie przed noca dojenie he he he
muuuuuuuuuuuuu

Evoska ależ syn Tobie wyrósł woow !!
fajne, radosne fotki
JESZCZE !!!! :-)

Hej mamuski terazniejsze i te przyszle!!!!!dziekuje wszystkim z mile przywitanie:-) mieszkamy w okolicach Newcastle cala rodzinka od sierpnia zeszlego roku(tatusiek duzo wczesniej) jak wczesniej pisalam troche przejsc z lekarzami na szczescie ostatnio tylko katarki ;-) ale pewnie zmienimy przychodnie

Musimy zrobic szczepionke odra swinka i rozyczka i nie wiem od czego zaczac...chyba od przetlumaczenia poprzednich i zrobienia swojego kalendarza szczepien:eek: jak robily mamuski dzieciakow czesciowo szczepionych w Polsce????Buzka

oni sami ustalą co dziecko ma dostać
moja córka rok spędziła w Polsce a po roczku mielismy jeszcze dostać 2 szczepionki, które przywiozłam z PL
i tutaj okazalo sie, ze nie poda jej tych szczepionek, podała takie jak otrzymują tutejsze dzieci, tzn kontynuacja tych Polskich ale troszkę to zamotane, bo inna jest liczba szczepień w PL i w UK

ogólnie - nic sie nie martw, oni dostosują szczepienia do dziecka indywidualnie :-)

Evoska milo,ze w koncu do nas zagladnelas,brakuje cie tutaj,ale zrozumialej,zajeta z ciebie mamusia.Chrzciny udane,mam,siostra oraz ty macie piekne usmiechy widac,ze kupe smiechy mialyscie i takie radosne z was duszyczki:-) :-) :-) Rocco brak mi slow jak urosl jest do schrupania przystojniak chyba przytulanak z niewgo co?A rodzinke tworzycie idelana,super super:happy: :-) :tak:

Witajcie dziewczyny

dziekuje za mile slowa
ja juz w lepszym stanowczo nastroju jestem
poszlalam znowu na zakupach i humorek wrucil:tak: :tak:

witam te dziwczonki ktorych jeszcze nie witalam :-) :tak:

nie radze sobie jeszcze z imionami ale wszystko bacznie czytam

my tznJa Tristan i moja siora idziemy dzisiaj do meza do pracy na zwiedzanie jego obozu pracy:-D :-D
odwiedziny w malpim gaju szef zoraganizowal:tak:
trezba sie wypindrowac , chociaz ciezko bedzie z taka pila z przodu

maxin wyprawka juz prawie cala bo na poprawienie humoro n azakupy lece;-) :-) juz sie ze mnie smieja ze mi pin maz zmieni i koniec bedzie zakupow:-D ale co ja moge , jak powstrzymac si enie moge.

dopadlo mnie to o czym wczesniej tylko czytalam , tzn nie moge nawet 2 minut na plasko na plecach lezec bo normalnie jakby mi ktos doplyw powierza zabieral , i nisko juz tez lezec nie moge . na pol siedzaco musze :-( a skutek tego taki ze kark mnie rano boli a od karku glowa

oj pewnie pobiedole wam babeczki jeszcze troszke

i cos czuje ze bede biedolic nawet dluzej niz do terminu , jakos w moczu czuje ze sie synek na swiat spieszyl nie bedzie

wlasnie ktos wrzucil poczte i sie wkurzylam:wściekła/y: bo dostalismyy od jakoegos sasiada upomnienie do zaplaty rachunku za gas z polowy grudnia a rachunku nie dostalismy, a ni za gas ani z aelektrycznosc. z polowy grudnia to pewnie zaraz jakies koszta nam ponaliczaja , musimy to dzisiaj aplacic ale za electrycznosc dalej nie ma :no: :wściekła/y: chyb adoladuje phona i do nich bede dzwonila .

pozdrawiam dziewczyny weekendowo i obiecuje ze puki kolejnego dolka nie zlapie to bede czesciej pisala:tak: :tak: :-)

reklama
Do góry