reklama
hehe 13 w piatek sie urodzilam ale nie jestem chyba raczej pechowa a mnie stuknie 19 wiem wiem mloda mama jestem ....mam nadzieje ze jak znacie moj wiek to nie bedziecie mnie inaczej odbieracbuziaczku- tak sobie dzis pobuszowałam i zobaczyłam ze urodziłas sie 13 kwietnia:-) ja 16 kwietnia:-) tylko rózne roczniki mnie juz 26 stuknie w tym rokua niedawno 18-nascie miałam
pozdrawiam
pozdrawiam pa zmykam ogladac serial zajrze tu potem ...;-) fajne suwaczki i extra zdjecie
buziaczku-wiem ile latek masz he he:-):-) ja załuje ze w tym wieku własnie dzidzi nie miałam bo teraz to pewnie 2-gie by było hi hi:-):-) no ale cóz nastepne planuje za 4 lata moze zrobie sobie prezent na 30-ste urodzinki hi hi
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Pianka - juz drugi zabeczek idzie ???? O jeny ! Gratulki ! Wez no tam cmoknij mala ode mnie w jeden policzek i od Nastki w drugi policzek
Kobitki, wy to mlodziutkie jestescie.
Ze Buziaczek ma 19 wiosenek ...ho ho ho.... no mlodzitka z Ciebie mamcia, ale wiek nie swiadczy o niczym , wazne zeby byc dobrym rodzicem dla dzieciatka. A ty z tego co piszesz bardzo cieszysz sie macierzyntwem i nie jestes rozczarowana - i tak trzymac. No i Pinka tez mlodsza... kurcze ....ja taki stary byczek jestem ! Za kilka dni na moim torcie znajadzie sie 30 swieczek bedziemy miec ognisko ! Nie wiem czy je ugasze hehehehe
Ze Buziaczek ma 19 wiosenek ...ho ho ho.... no mlodzitka z Ciebie mamcia, ale wiek nie swiadczy o niczym , wazne zeby byc dobrym rodzicem dla dzieciatka. A ty z tego co piszesz bardzo cieszysz sie macierzyntwem i nie jestes rozczarowana - i tak trzymac. No i Pinka tez mlodsza... kurcze ....ja taki stary byczek jestem ! Za kilka dni na moim torcie znajadzie sie 30 swieczek bedziemy miec ognisko ! Nie wiem czy je ugasze hehehehe
Hehe wiedzialam , moglam nie pisac ile mam lat ..byscie myslaly ze jestem juz taka duza wtedy byscie mnie nie traktowaly i nie myslaly sobie o mnei jak ooo....Pianka - juz drugi zabeczek idzie ???? O jeny ! Gratulki ! Wez no tam cmoknij mala ode mnie w jeden policzek i od Nastki w drugi policzek
Nie jestem rozczarowana ani troszke, kochamy swoje dziecko ze wszystkich sil, i staramy sie byc najlepszymi rodzicami dla Blani . Blaneczka byla jak najbardziej planowana 5 miesiecy sie staralismy o Malutka i mamy cudaczka co wspina sie po kaloryferze na parapety
buziaczku -nie marudz hi hi nikt cie nie bedzie traktował przez to inaczej nawet tak nie mysl z resztą na zdjeciach to wyglondasz na conajmniej 25lat i już hi hi chciałabym niec tyle co ty.......buziole:-)
gosiulka -całusy dane Wiki dziekuje:-) a drugi zębolek po południu wyszedł juz do konca także mamy 2:-):-) i mama nadzieje ze narazie starczy bo w domu to normalnie oszalec szło :-):-) a co do tego ogniska na torcie to kochana nie martw sie 30 to piękny wiek:-):-)
to jeszcze kilka fotek i mykam do wyrka
(udanych walentynek kochaniutkie tylko nie nabroic mi )ha ha
gosiulka -całusy dane Wiki dziekuje:-) a drugi zębolek po południu wyszedł juz do konca także mamy 2:-):-) i mama nadzieje ze narazie starczy bo w domu to normalnie oszalec szło :-):-) a co do tego ogniska na torcie to kochana nie martw sie 30 to piękny wiek:-):-)
to jeszcze kilka fotek i mykam do wyrka
(udanych walentynek kochaniutkie tylko nie nabroic mi )ha ha
Załączniki
olcia23
list mama '05
Hej dziewczynny !Witam z kawka!
Jaki temat sie rozwinal!
Buziaczku-ja tez mialam Besia dosyc szybko bo na 20ke ,staralismy sie o niego 3mies,i nie zaluje!!!Kazdy decyduje sie kiedy uwaza,owszem ze szybciutko czlowiek dojrzewa,i jest juz duza dziewczynka ale ja wlasnie tego chcialam!
A mala-gorzatko i Pinka-jesli wy macie swoje malenstwa troszke pozniej to to przeciez nie ma znaczenia.Ja zawsze uwazam ze nie ma idealnych momentow na dziecko,liczy sie to czy czlowiek potrafi dac mu cala siebie!
Dosc przemyslan milego dnia wszystkim!
Jaki temat sie rozwinal!
Buziaczku-ja tez mialam Besia dosyc szybko bo na 20ke ,staralismy sie o niego 3mies,i nie zaluje!!!Kazdy decyduje sie kiedy uwaza,owszem ze szybciutko czlowiek dojrzewa,i jest juz duza dziewczynka ale ja wlasnie tego chcialam!
A mala-gorzatko i Pinka-jesli wy macie swoje malenstwa troszke pozniej to to przeciez nie ma znaczenia.Ja zawsze uwazam ze nie ma idealnych momentow na dziecko,liczy sie to czy czlowiek potrafi dac mu cala siebie!
Dosc przemyslan milego dnia wszystkim!
moniaIcolinek
wrzesień 2007
czesc dziewczyny!dluuuuuuuugo mnie tu nie bylo!w domu mam zawrot glowy maz ciagle w pracy bo ludziom sie cos przestawilo i wszyscy chca klimatyzacje maly ma skaze bialkowa i za zadne skarby nie chce pic specjalnego mleka poza tym probuje go nauczyc nie jesc w nocy i oszukuje go woda lub smoczkiem takze chodze z nosem przy ziemi bo brak mi sil.
mamuska jestem w szoku wspolczuje Tobie i Krystiankowi,ale zuch z niego!
mala-gorzatko no to Twoj skarb ma zblizona wage do mojego gratulacje duzej kobitki:-))
tygrysku ale Ci zazdrosze tych dni odpoczynku!!!!!!!!
buziaczku faktycznie mloda z Ciebie mamusia a ciaza nie wazne czy planowana czy nie wazne ze dzidzia kochana i chciana!!!!
mamuska jestem w szoku wspolczuje Tobie i Krystiankowi,ale zuch z niego!
mala-gorzatko no to Twoj skarb ma zblizona wage do mojego gratulacje duzej kobitki:-))
tygrysku ale Ci zazdrosze tych dni odpoczynku!!!!!!!!
buziaczku faktycznie mloda z Ciebie mamusia a ciaza nie wazne czy planowana czy nie wazne ze dzidzia kochana i chciana!!!!
reklama
A
*Anetka*
Gość
Dla Was wszystkich zyczenia ogromu milosci
nie tylko na Walentynki,
ale przede wszystkim na codzien!!!
nie tylko na Walentynki,
ale przede wszystkim na codzien!!!
:-):-):-):-)
Podziel się: