reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej!!!

mała ma drzemke to zajrzalam do was co tam slychac po weekendzie:-)

mala-gorzatko- oj my tez ledwo sie zabralismy w listopadzie po roczku Marty hehheh:blink:
Ocia23-milego dnia!!!! u nas jest piekna pogoda:tak:

Pinka-kurcze twoja mala juz taka duza śliczna dziewczynka:tak:
Mamuska-tak jak i Krystjanek wow:happy2:
Izka0401-Kolin jakie ma piekne wloski jeszcze nie mialam okazji go widziec, a Natan to prawdziwyprzystojniak heheh

a u nas mamy nareszcie piatyzabek HURA malej wyszly 4 w 9miesiacu i dalej nic, i dzis wypatrzyl dolna dwojke tata marty hehehe ciesze sie strasznie bo juz sie balam ze cos nie tak

pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

my juz po szczepionce jak narazie ostatniej mała dzielna była nie płakala za to nadrabia teraz tak płacze że aż piszczy:szok: leży w łózeczku bo to wymuszony płacz,tak sie ostatnio nauczyla jak cos po jej mysli nie idzie to płacz odrazu bo wtedy wie ze ja ktos weźmie ja staram sie ostatnio jej nie brac płacze tak dlugo aż potem zasypia ze zmęczenia podchodze głaszcze po głowie daje smoka i dalej ide do drugiego pokoju musze ja tak uczyc bo na głowe mi wejdzie i tak w ciagu dnia rzyczepiona jest ja rzep:-) wiec chociaż wieczorem troszkę spokoju chce miec bo czasami juz sil na wszystko braknie:-p wszystko robie z wywieszonym jęzorem uffffffffff
Gosiu-jak ja czytałam to co napisałas to mnie sie włosy na plecach najeżyly co to było?? pytałas sie kogoś co to mogło byc? zmora jakas czy co? biedna Natka jak ona to widziala to nie dziwie sie ze w taką histerię wpadla biduleczka...............
buziaczku-ja tez ciągle mysle ze mala ma anemie bo bladziutka jest ale kazdy mi mowi ze taka jej uroda:-) i troszke przestaje sie tym przejmowac bo bym osiwiała na koncu a mama dopiero 25 lat ha ha
maja33- witaj kochana ciebie tez dlugo nie było:szok: gratulujemy kolejnego ząbala mojej malej też juz zaczynają (kiełkowac)-jak ja to mówie na dole juz widac są jeszcze w miarę gleboko ale można je dostrzec, czasami to tak trze te dziąsła ze szkoda gadac:szok:
izka-to troszke mnie uspokoilas z ta wagą może żeczywiscie nie ma powodow do zmartwień w koncu nie kazdy musi byc grubasem prawda.........?
mamuska-duzo zdrówka dla smyka mam nadzieje ze to nic poważnego i maluszek szybko zacznie chodzic:-):-)
ok laseczki mykam juz na kolacyjke kompiel a potem nunu mała była tak zmeczona ze teraz jz po kilkuminutowym placzu spi jak suseł sciskam was mocno i spokojnej nocy
papa

Witam Was wszystkie

Tegoroczne swieta spedzilismy w Londynie w naszym nowym domku, na wigilii bylo troche osob i bylo wesolo, mase prezentow po prostu milo i rodzinnie. Reszte dni uplynelo leniwie i powoli, moj P. mial dwa tyg wolnego wiec na prawde sie poleniwilismy. No ale coz swieta siwetami, wolne wolnym ale czas wraca do rzeczywistosci tydzien w szkole minoł.

renata79 ja swojego poslalam do polskie szkoly i jest ona w slough, adresy polskich szkol znajdziesz na stronie polskiej macierzy szkolnej http://www.polskamacierz.org/Szkoly.pdf

Dzieciaczki jak widac rosnal jakna drozdzach a do piroe co maluszki byly lezaly, a teraz co zaczynaj sie ruszac, krecic, zabki pojawiaja sie i tak sie kreci zycie w kolo.
Milego wieczora, pozdrowienia.

PINKA - kobieto... zadko sie odzywasz, zabiegana jestes co ? Mala Ci rosnie jak na drozdzach :) usmiechnieta ze Hej!
U nas lekcewazenie placzu Nastki poszlo w niwecz ! Pobyt w Polsce wszytsko nam psuje. dziadki wariuja na jej punkcie, trudno ich przekonac do niektorych moich zasad... jestesmy tu zaledniwe tydzien a ja jestem MEGA zmeczona !
W samochodzie...naprawde nie wiem co to bylo, ale wierz mi ze jak zobaczylam te odciski to oddech mi sie zatrzymal :szok: Ogolnie nie wierze w takie rzeczy... ale to co widzialam... sama nie wiem co o tym myslec.
No i mala nie obudzila, pedze pa

Hej dziewczyny!Gdziescie sie pochowaly?!Widze ze dzisiejszy dzien wypelniony po brzegi!!!U nas milusio tatus mial wolny dzien:-)!Hura!
Pozdrowionka dla wszystkich i milego wieczorku!!!!

Witam
Dziękuje dziewczyny, ucałowałam Bąbelka od Was :tak::-)
Jak to w deszczowy dzień nigdzie nie byliśmy, szybko sama wyskoczyłam do sklepu a Bąbel bawił się z tatą.
Wczoraj byliśmy odwiedzić koleżanke, ale jej pociecha już duża, poplotkowałyśmy sobie, a szkrabek szalał na kolorowej macie:-)
Krystiankowi wybija się ząbek- króliczy:-D, widać że zaraz po nim zacznie wychodzić obok drógi... bardzo szybko mu wychodzą i ważne że dość spokojnie :tak:

Pinka25 ale rośnie szybciutko te Twoje szkraby, pamiętam pierwsze zdjęcie - taka kruszynka a tu prosze :-D, prześliczna jest. I masz racje z tą nauką, ileż można z jęzorkiem na wierzchu latać :-D, życze powodzonka
Izka0401 dużo zdrówka dla Kolina, i gratuluje postępów u Natana, ale masz przystojniaków:tak:
Maj33 gratuluję zębolka:-), nie piszesz jak to przeszła to domyślam się że ząbki nie bardzo dokuczają Gwiazdeczce
Mala-gorzatka28 ja również miałam obawe jak dam sobie rade po powrocie, bo dziadki tak go rozpieszczali, ale dzieci to chyba wyczuwają- są teraz w gościach i tyle ludzi na około, a potem dom i tylko mama i jest już inne - tak było bynajmniej u mnie. Spowrotem bawi się sam, da mi co nieco zrobić. Trzymam kciuki że i u Ciebie tak będzię :tak:

Spokojnej nocki życze

Witam Mamusie!

Dawno tu nie pisalam poniewaz dopadl nas chyba wirus w sumie nie wiem co to wymiotujemy bardzo mi w sumie juz przechodzi choc jesc mi sie wogole nie chce.Brianek robi kupki wodniste nadal wymiotuje w sumie dzis raz i pil by tylko mleko oraz wode w sumie to dobrze e wode pije prawda:sorry2:
Ja sie tylko chcialam zameldowac napisze wiecej jak nabierzemy sil:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
CZesc dziewczyny!
My wczoraj wrocilismy z Polski i wracamy do codziennej rutyny,bo tam kompletnie nic nie robilismy jak nalezy:baffled:Jedzonko kiedy sie trafilo,drzemki niekontrolowane,zabawy do polnocy:baffled:
Ale dziadki mega szczesliwi, bo Nika miala 5mcy jak widzieli Ja oststnio,wiec bez porownania z tym,co mala teraz wyczynia;-)A szalala na calego!Wogole sie nikogo nie bala ani nie wstydzila i czekala tylko zeby szalec z dziadzia:-D
Dzis rejestrujemy sie obie na jutro do lekarza,bo Nika ma coraz to mniejszy apetyt a ja cos nieciekawie sie czuje:no::dry:
Babcia pokazala wnusi jak fajnie jest pic zwylka slomka z kubeczka i teraz szalenstwo za slomkami jest:-Di zamiast jest to ciagle by pila tylko.
Moj kochany Torun piekny i przypomnialam sobie,ze jednak baaaaaaaaaaaaardzo mi tego klimatu brakuje...Ale bedac tam brakowalo mi miejsc tutaj....:sorry2:
Zyczymy milego dzionka!

Do góry