reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

moniIcolinek skoro maly mial juz od dawna problemy z kupka to moze mu to mleko nie sluzy?Dawidowi na poczatku podawalam sma gold ale tez mial problemy -teraz daje mu HIPP i jest ok.
A jezeli juz przed jabluszkiem i kleikiem mial problem ze skora to faktycznie to moze byc skaza.tu nie bylam u polskiego pediatry ale jak mi sie kiedys rozchorowal w Polsce to poszlam tamz nim i pani doktor od razu powiedziala ze maly ma skaze...bez zadnych pytan bez niczego-dobry lekarz od razu to rozpozna...a tu nikt mi nic nie powiedzial.dopiero jak niedawno sama powiedzialam HV ze maly ma skaze i zeby cos dala na sucha skore to mu ta masc przepisala..mam nadzieje ze wyrosnie z tej skazy bo straszna skora potem jest...a preparaty mlekozastepcze polecane dla alergikow i skazowcow sa podobno paskudne w smaku a Dawid jest wybredny i watpie zeby to chcial pic skoro tyle czasu pil dobre mleczko...

reklama
Majeczko nie wiem ale jak Besia lekarz badal,w pl to tez mi powiedzial ze wyglada zdrowo dopiero w badaniu krwi wyszlo:-(

Mamuska-no cos ty jasne ze trzeba to z siebie wyrzucic,to bardzi mi przykro,ale na pewno po bedzie dobrze;-)
Buziaczki dla Krystianka

Czesc dziewczyny:-)
Ja wpadlam zapytac moze ktoras z Was posyla swoje dzieci do polskiej szkoly, albo ma jakies namiary, najlepiej okolice Londynu, to bardzo prosze sie podzielic:-)
Dzieki

Witam

Olcia23 dzięki i wycałowałam Bąbelka od Ciebie :-)

Dzisiaj dzionek minął spokojnie, krótki spacerek i zabawy w domu, uwielbiam jak się chichra jak go łaskocze :-D
Wklejam parę fotek z polandii:
- Krystianek na huśtawce w której ja się wychowałam:-D
- mały perkusista z dziadzią
- z prababcią
- ???:-D

Załączniki

• 20080104_0497.jpg
    20080104_0497.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 21
  • perkusista.jpg
    perkusista.jpg
    79,8 KB · Wyświetleń: 18
  • z prababcią.jpg
    z prababcią.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 13
  • kaczka.jpg
    kaczka.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 16
Witam wszystkich z poranna kawka!!!
Kurcze pada!A mam tyle spraw do pozalatwiania:baffled::wściekła/y:
No trudno poczekam troszke ogarne domek i wyruszam....
Milego dnia wszystkim zycze!!!!!!!

Czesc babeczki dawno tu nie zaglondałam bo na wszystko czasu braknie wczoraj ludwo uporałam sie z prasowaniem które od tygodnia zalegało zajeło mi to 4 h masakra:szok: mała sie rozwija ale mało je przez miesiac przytyła tylko 400gr:baffled: ja uwazam ze mało ale lekarze twierdzą ze ok ma kolejne mleko bo okazało sie ze jest uczulona na laktoze i do tego ma problemy z trawieniem jej zoładek wydziela za mało soków trawiennych dlatego do mleka musze jej podawac gaviscon,dzis pedze z nia na szczepienie jak wróce to sie jeszcze odezwe:-) a tymczasem pozdrawiam serdecznie

oto moja rozrabiaka potem wysle wiecej

Załączniki

• 156+.jpg
    156+.jpg
    105,7 KB · Wyświetleń: 20
  • 134+.jpg
    134+.jpg
    120,3 KB · Wyświetleń: 25
  • 163+.jpg
    163+.jpg
    68,6 KB · Wyświetleń: 14
Witam wszystkich jeszcze z PL.
witam nowe forumowiczki bo nie miałam okazji sie przywitaC;
TYGRYSEK i MONIACOLINEK.
Moniacolinek jak dobrze przeczytałam to masz synka Colina.mój starszy synek tez ma na imie Kolin tylko że musiał byc przez "k". rodziłam go w PL no i panie w urzedzie sie nie zgodziły żeby był przez c.
Małagorzatka też mam problem jak sie zabierzemy.dzieciaki dostały tyle prezentów ido tego jeszcze ze swiat.
Pinka witaj dawno sie nie odzywałas.
mój synek tez od miesiaca mało je.i tez przybiera po 500 gram na miesiac.byłam u pediatry w pl i tez powiedział ze jest dobrze.
mnie troche to denerwuje bo patrzyłam jak wazył starszy synek w tym samym czasie.i ten starszy wazył o kilo wiecej,a mniejszy sie urodzil.
Mamuska tez wczesniej nie doczytałam ze synus ma problem z nózka.zycze zdrówka malutkiemu. no i buziaczek dla niego.widze ze mały perkusista z niego.

a u nas wszystko dobrze.troche sie rozleniwilismy w PL. ale ja juz chcem wracac do uk.Natan robi z dnia na dzien postepy.straszny z niego wiercipieta i smieszek.
a starszy Kolin przez cały pobyt ma kaszel. bylam z nim u pediatry i jest ok.dzis mamy wizyte u laryngologa bo moze miec przerosniety trzeci migdał.no i jak potwierdza sie przypuszczenia to bedzie musial miec usuniety ten migdał.

Pozdrawiam bardzo wszystkich serdecznie zycze miłego dnia. i zmykam dalej.papatki

reklama
Do góry