hej mamusie:-)
buziaczku -dzieki za mile powitanie
, w szkole do przodu juz na ostatnim pozimie i bede zdawac FC w czerwcu ale jeszcze duuuuzo nauki mnie czeka a jak u ciebie z nauka pewnie super:-), nie moge uwierzyc ze twoja mala majuz 5miesiecy szok dopiero co czytalam z niecierpliwoscia twoje posty czy juz urodzilas czy nie a mala juz taka duza
, wejde na zamkniety ogladnac was:-)
anetka,maxin-stare wygi widze ze sie tu ladnie krecicie nie ma to jak babyboom co nie?;-)
witam serdecznie nowe dla mnie forumowiczki chociaz widze ze ja dla wielu jestem nowa
, jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem
widze ze jak zwykle paszport jest goracym tematm ja bylam niedawno bo 07.01 zlozyc wniosek juz o drugi paszport tym razem 5letni, kiedys bylo tak ze umawialo sie na spotkanie podobno juz tak nie bedzie my mielismy na 11 a czekalismy w kolejce dwie godz, jesli mozecie uwazajcie na fotki dziecka aby byly dokladne bo teraz sa biometryczne tzn pani w okienku ma taka podzilke ktora przyklada do fotki i wszystkie linie musza byc na swoim miejscu tzn glowa musi byc odpowiedni duza iczy miedzy dwiema liniami i takie tam szczegoly jesli fotka nie odpowiada odsylaja z kwitkiem i to jest najbardziej przykre bo duzo ludzi przeciez przyjezdza z daleka nastoi sie w kolejce i tyle slyszalam bardo duzo niepotrzebnych klutni:-(, nam sie udalo dwa dni za mala ganialismy ale wkoncu zrobilismy jej odpowiednie zdjecie
, no i dostanie 5letni juz teraz problem z glowy na 5lat uffff
ale sie rozpisalam
mamuska- a jak operacja malego jest przed czy juz po?
dziewczyny ktore sa dla mnie nowe dajcie mi szanse musze was troche poznac i wlacze sie do dyskusji rowniez
na katarek vick jest super mozna tu kupic wszedzie, ja zawsze smaruje malej plecki i brzuszek i szybko przechodzi
a krostki to udreka kazdej mamy na poczatku ciagle cos sie dzieje ze skora takze trudno powiedziec
a co do karmienia w nocy moja mala ma 14miesiecy i ciagle budzi sie na mleczko
hahah takze nie tak szybko mozna sobie pospac cala noc hahah
pozdrawiam serdecznie papap