reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
moniaIcolinek ja Dawidowi daje juz duzo z "doroslego jedzenia" bo to przeciez duzy chlopak jest...sloiczki czasem dostaje ale to tylko deserki-od poczatku nie toleruje dan warzywnych i z mieskiem ze sloiczkow-wypluwal je (i wcale mu sie nie dizwie bo sa naprawde niedobre i bezsmakowe) wiec na poczatku gotowalam specjalnie dla niego jakies zupki, miesko, paroweczki...teraz wcina ziemniaczki, kotlecika schabowego(chociaz z mieskiem to jest u niego roznie bo jednegoo dnia wcina a drugiego w ogole nie ruszy...) czy ryz z sosem lub warzywami...naszego obiadu nie dostaje tylko wtedy gdy na cos jest jeszcze za maly lub jest to za pikantne(uwielbiam pikantne jedzonko).
zycze Wam zeby te wstretne krosty juz nie zatruwaly wam zycia.

moniaIcolinek ja Dawidowi daje juz duzo z "doroslego jedzenia" bo to przeciez duzy chlopak jest...sloiczki czasem dostaje ale to tylko deserki-od poczatku nie toleruje dan warzywnych i z mieskiem ze sloiczkow-wypluwal je (i wcale mu sie nie dizwie bo sa naprawde niedobre i bezsmakowe) wiec na poczatku gotowalam specjalnie dla niego jakies zupki, miesko, paroweczki...teraz wcina ziemniaczki, kotlecika schabowego(chociaz z mieskiem to jest u niego roznie bo jednegoo dnia wcina a drugiego w ogole nie ruszy...) czy ryz z sosem lub warzywami...naszego obiadu nie dostaje tylko wtedy gdy na cos jest jeszcze za maly lub jest to za pikantne(uwielbiam pikantne jedzonko).
zycze Wam zeby te wstretne krosty juz nie zatruwaly wam zycia.
dzieki za wsparcie !zycze spookojnej nocki wszystkim mamom i ich pociechom!do jutra!

hej!!!
wpadam sie przywitac dawno mnie tu nie bylo postaram sie wciagnac znow w nasze babyboomowe pogaduchy:-D

pozdrawiam:-)
NO WRESZCIE !!!!!!!!!!! WITAM :tak::tak:

Stesknilam sie za Toba :-p Jak colleg powiedz :confused:

Laseczki wpadlam sie pozegnac na kilka dni, bo od jutra moj mezulek ma wolne i college,pozniej jedziemy na zakupki spozywcze, a pozniej pewnie na jakis spacerek do parku w sobote mamy sprzatanko, a w niedziele Moja Siostra przyjezdza wiec musze jej poswiecic troszke czasu:-)w poniedzialek do Londynu jedziemy po paszporcik Malej:-), odezwe sie jak bede miala troszke czasu:tak: POzdrawiam was serdecznie wszystkie,buski buski buski :happy2::happy2::happy2: piszcie piszcie bym miala co czytac ;-)
wklejam kilka fotek , na zamknietym :tak:;-)

buziaczek1626 jak wrocisz to napisz jak bylo, bo ja mam 23 wizyte w konsulacie o paszport a swoja drogo mieliscie wczesniej wnioski czy kupicie na miejscu i wypelnicie?bo przeciez sa tylko 4min.jak mozesz to napisz co bylo Wam potrzebne.zdjecie robiliscie u fotografa?

buziaczek1626 jak wrocisz to napisz jak bylo, bo ja mam 23 wizyte w konsulacie o paszport a swoja drogo mieliscie wczesniej wnioski czy kupicie na miejscu i wypelnicie?bo przeciez sa tylko 4min.jak mozesz to napisz co bylo Wam potrzebne.zdjecie robiliscie u fotografa?
Monia ja juz bylam zlozylam wniosek, po 3 tyg mialam sie zglosic po odbior , ale nie moglismy w terminie i dopiero teraz jedziemy :tak:nie kupuje sie wnioskow, dostajesz je na miejscu w drzwiach :-D i wypelniasz na miejscu , bo oboje rodzice wraz z dzieckiem maja sie wstawic, tez myslalam ze masz 4 min ale nie ;-)jesli masz umowiona wizyte masz 1 szenstwo:-),tak u fotografa zapalcilismy £5. a za paszport chyba 14 o ile dobrze pamietam;-).
a jakie dokumenty sa wam potrzebna sprawdz tu ;
Dzial Paszportowy

pozdrawiam papa

Witajcie! widze ze oprocz Buziaczka wszystkie jeszcze spia...:-) ja w koncu przespalam cala noc-no prawie cala, maly dwa razy sie obudzil ale dostal smoka i od razu zasnal zpowrotem...co za raj..tylko pobudka troche wczesniej niz zwykle bo po 7 ale to nic...

moniaIcolinek probowalas wode w nocy? kurcze ja osobiscie mysle ze tTwoj synek jest jeszcze maly i mleczko w nocy to normalka..nie chce sie wtracac ale to tylko moje zdanie..

pozdrawiam!

czesc wszystkim!tygrysek235 nie probowalam wody bo polozylismy malego spac troszke pozniej bo po 21 obudzil sie o 1 pozniej o 4 i o 6 wiec bylo ok.wiesz maly juz ma 3 msc i 19 dni i wydaje mi sie ze powinien juz troszke wiecej przesypiac no ale zobaczymy najwazniejsze zeby byl szczesliwy bo uwielbiam jak sie hiha.najdziwniejsze jest to ze ma taki fazy jak byl na sma to spal dlugo czasem do 5 bez pobudki,pozniej na cow&gate nie chcial wogole jesc a teraz na aptamilu w dzien musze w niego wmuszac co 4 godz a w nocy to najchetniej by spal z butlo aby tylko duzo lecialo.zazdroszcze ci tej nocki:-)wiem,ze kazdy to przechodzil,ciagle problemy jak nie nieprzespane noce to zatwardzenie albo jakies krostki.a tak poza tym to chyba faktycznie kobitki pospaly dzisiaj bo tylko my NOWE dzis klikamy;-)))))

Witam mamusie!
My wlasnie wrocilismy po dlugim byczeniu sie w Pl. Bylo cudnie, piekna zimowa aura, tesciowa dogadzala nam co widac w kg :sorry2:Teraz trzeba sie wziasc za siebie, hehe, ale ciezko tym bardziej, ze przylatuje moja mamcia i znow bedzie podsylac smakolyki :-) Pati wrocil bardzo odmieniony z Pl, mowi duzo wiecej, ale tez zrobil sie bardzo uparty i ma focha o byle co. No ale taki przywilej babci, ze za bardzo mu ustepowala i sie przyzwyczail :dry:
Pozdrawiam was goraco i lece bo dom wywrocony do gory nogami, hehe. Ciesze sie, ze znow jestesmy w domku, no i teraz bede zagladac czesciej.

reklama
Witam laski,my dzis w domu,pogoda okropna,ale jest co robic,zalegle pranie,obiad,Natusia ciagle wymysla nowe rzeczy do zabawy i pokazuje w co sie bawic,smieszka klepie reka o podloge i mowi sias(siadaje)smieszne slowko:-D

Ruszylo forum,az milo poczytac
ja dzis z biegu pisze wiec,na razie tyle ide do dziuni;-)

milego wieczorku bede pozniej

witam stare forumowiczki:tak:;-):-)

Do góry