reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
:tak:Buuu kobietki moje kochane ale tu cichutko, WRACAJCIE !!!!!:tak:
happy-new-year_purple.gif

Witam wszystkich z Pl ale tu zimno tak sie przyzwyczaiłam do klimatu w UK ze caly czas chodze podziebiona.Moj starszy synek tez.Za to maly czuje sie swietnie do wszystkich sie smieje i to glosno.Moje dzieciaki sa tu rozpieszczane a ja sie boje co to bedzie po powrocie.Zadko wpadam bo nie mam dostepu do netu.
wszystkim solenizantkom skladam spoznione zyczonka a wszystkim jeszcze raz wszystkiego naj naj w Nowym roku.
a wszystkim którzy sa w PL zycze udanego pobytu.
no buziaki dla maluszkow.

Justynko - jest niestety cicho... probowalam dziewczyny zagrzac do pisania... ale moze zapadly w zimowy sen ;-):-)

Ja jakie mam plany na nowy rok... sama nie wiem...moze sladniej byloby mi powiedziec o marzenaich na 2008 bo u mnie z planami jest tak, ze jak zaplanuje to nigdy mi nie wyjdzie !
- chcialabym w pelni cieszyc sie macierzynstwem
- aby chrzciny malutkiej byly udane
- aby Natka byla zdrowiutka jak dotychczas i zeby dobrze sie rozwijala
- abysmy w koncu wyjechali gdzies na wakacje, oprocz wakacji w POlsce oczywiscie
- i zebysmy byli kazdego dnia szczeliwa rodzina

AAAAA jutro juz wyjezdzamy do Polski !!!!!!!!!
Bede tam prawie do konca lutego :-).
Odezwe sie na forum w nastepnym tygodniu.

Troszke obawiam sie zeby mala mi sie w tej Polsce nie rozchorowala...tam jest taki CHOROWITY KLIMAT :wściekła/y:

AAAAA jutro juz wyjezdzamy do Polski !!!!!!!!!
Bede tam prawie do konca lutego :-).
Odezwe sie na forum w nastepnym tygodniu.

Troszke obawiam sie zeby mala mi sie w tej Polsce nie rozchorowala...

Udanego pobytu w PL , ja jade dopiero w czerwcu :-(

Witam wszystkich z Pl ale tu zimno tak sie przyzwyczaiłam do klimatu w UK ze caly czas chodze podziebiona.Moj starszy synek tez.Za to maly czuje sie swietnie do wszystkich sie smieje i to glosno.Moje dzieciaki sa tu rozpieszczane a ja sie boje co to bedzie po powrocie.Zadko wpadam bo nie mam dostepu do netu.
wszystkim solenizantkom skladam spoznione zyczonka a wszystkim jeszcze raz wszystkiego naj naj w Nowym roku.
a wszystkim którzy sa w PL zycze udanego pobytu.
no buziaki dla maluszkow.
Duzo zdrowka zycze :-)
Buziaczek- ja sie przylacze do malagorzatki,bo ja tez nie mam z kim malej zostawic.Raz sie udalo z moja siostra,ale Ona nie ma czasu,bo zabiegana wiecznie,a tesci trzeba latami prosic,zeby zostali a i tak zawsze znajda jakies inne zajecie:-(
Tez wlasnie chceielismy isc na ' i'm legend'....
Piekne plany macie!Bede trzymala kciuki za ich spelnienie!Cieple kraje....hmmmm....pomazyc....My zawsze cos innego znajdujemy z wydatkow i chyba nigdy nie pojedziemy w taki raj!!!Mnie sie tak to marzy....Ale bym sie poopalala,hahaha;-):tak:
Ciesze sie,ze forum powolutku rusza,bo sie stesknilam:tak:
MILEGO DZIONKA!!!

Buziaczek - bardzo wam zazdroszcze ze macie z kim zostawic mala i robic sobie maly wypadzik chociazby do kina na maly seansik.
Pomimo ze moja mama jest u nas, nie zostaje ochoczo sama z mala. Pewnie to juz wiek nie ten...czasem wieczorem pojade z moim do sklepu spozywczego polskiego, wieczorkiem...tak zeby sie "odprezyc" no i wybarz jakas kaszke dla malej (bo facet to nie umie) ale wtedy juz mama ma nos na bo kwinte i tyle z tego....
W sobote jedziemy do Polski. Moj wraca a ja zostaje na dluzej bo mam wiele spraw do zalatwienia i jak pomysle ze wszedzie bede musiala isc z mala ...tloczyc sie w tych autobusach ehhhh co tu gadac
Bardzo ci zazdroszcze ze mozesz sie oderwac "od domu" bo latwiej jest cieszyc sie maciezyntwem....
Dziewczyny powiem Wam szczerze ze mnie jest bardzo ciezko zostawic Blanke , jestem cholernie zazdrosna o kazda minute spedzona z inna osoba niz ja :zawstydzona/y::tak: serio, chyba za bardzo sie wczulam w role matki :baffled::-p:sorry2:

Fakt mam kilka par rak z ktorymi moge zawsze zostawic Blanke , ale ostatnio uslyszalam od Tesciowej (chcielismy jechac na sylwestra do londynu) to powiedziala ze do pilnowania dziecka sie mamy zabrac a nie do imprezowania(a kilka dni wczesniej sama zaproponowala nam opieke) , tak wiec sie lekko mowiac wkurzylam i powiedzialam ze Blania byla z nia ostatni raz , i ze bede sobie pilnowac sama ....dla MNIE to zaden problem , jeszcze lepiej ....Spedzilismy sylwestra bardzo fajnie bo rodzinnie , Blania zasnela o 22 a my reszte wieczorka mielismy dla siebie.. :-)

Fajnie jest miec kogos do opieki jesli sie potem za kilka dni badz tygodni uslyszy ...wypomnaina opieke . To wiecie co ja wole sobie sama z Mala zostac.:dry:Bez takiej pomocy ktora sie wypomina, bo to nie jest mile uczucie....a potem mowi jak jej wspomne o tym ze to nie prawda, ze moze byla zdenerwowana itp...a ja daleko to mam ..ile moze sie powatarzac ta sama sytuacja :confused::cool:do znudzenia ...

ok uciekam Maz wrocil z pracy , uciekam na chwilke relaxu drink smirnofff mmmmmm:cool2::cool2: pychotka !!!!:-)

Maxin, Olis, Dorcia, Maja, Pinka , Justynka, Izyy wszystkie helllooo ....hellooo zima juz minela :-Dwracac Mi tu szybko i pisac co u Was....??

Cześć dziewczynki ja juz do was wracam na dobre.Swęta się zskończyły i dość leniuchowania:-)

Mam do was pytanko.Jak to jest po wyprowadzce.Na co agencja zwraca uwagę.I co należy zrobić żeby odzyskać kaucje w całości? Jeśli macie takie doświadczenia to bardzo prosze o informacje.

buziaczku super fryzurka i kolor zmieniłaś? A mi strasznie wypadają po ciąży buuuuuuu
malagorzatka spokojnej podrózy zyczę i oby załatwianie spraw poszło gładko:tak:
O nie chciałam więcej napisać do karzdej,ale mała mnie już wzywa.Wpadnę z wieczorka.Buziaki.

Mu juz jestesmy w POLSCE...mala jest szczesliwa :-) Usmiecha sie do wszytskich :) od wczoraj dom pelen gosci i PREZENTOW :-D
I ilez tu sniegu !!!!! dzis wieczorem ide na sanki !

O podrozy napisze pozniej...gdy bede miec wolniejsza chilke #

pozdrowka

reklama
Mam do was pytanko.Jak to jest po wyprowadzce.Na co agencja zwraca uwagę.I co należy zrobić żeby odzyskać kaucje w całości? Jeśli macie takie doświadczenia to bardzo prosze o informacje.

buziaczku super fryzurka i kolor zmieniłaś? A mi strasznie wypadają po ciąży buuuuuuu
.
mi tez wypadaja do tego Blania mi wyrywa jeszcze :dry:niedlugo bede lysa:shocked2:tak zmienilam :tak:

My sie bedziemy wyprowadzac w marcu , ale z tego co slyszalam , to patrza ogolnie na dom , jakie zniszczenia powstaly, dywany, dziury w scianach, czy nie sa pomazane sciany, plamy na dywanach, wytarte dywany, w lazienkach patrza i w oknach czy plesn lub grzyb nie urosl ...czy szafki w kuchni i blaty nie sa poprzecinane od noza czy drzwiczki od szafek dzialaja nie sa powylamywane, czy wanna nie obita, czy wszystko co zsoatwili w domu nie zostalo zabrane np przz przypadek przez ciebie itp poprostu sprawdzaja ogolny stan ...:tak:

Do góry