Hej dziewczyny ja odezwe sie dzis wieczorkiem, bo teraz zmykam do tesco i na spacerek z Blaneczka :-)
Buziaczki . a Wy jakie macie plany na ten rok![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Buziaczki . a Wy jakie macie plany na ten rok
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AAAAA jutro juz wyjezdzamy do Polski !!!!!!!!!
Bede tam prawie do konca lutego :-).
Odezwe sie na forum w nastepnym tygodniu.
Troszke obawiam sie zeby mala mi sie w tej Polsce nie rozchorowala...
Duzo zdrowka zycze :-)Witam wszystkich z Pl ale tu zimno tak sie przyzwyczaiłam do klimatu w UK ze caly czas chodze podziebiona.Moj starszy synek tez.Za to maly czuje sie swietnie do wszystkich sie smieje i to glosno.Moje dzieciaki sa tu rozpieszczane a ja sie boje co to bedzie po powrocie.Zadko wpadam bo nie mam dostepu do netu.
wszystkim solenizantkom skladam spoznione zyczonka a wszystkim jeszcze raz wszystkiego naj naj w Nowym roku.
a wszystkim którzy sa w PL zycze udanego pobytu.
no buziaki dla maluszkow.
Buziaczek- ja sie przylacze do malagorzatki,bo ja tez nie mam z kim malej zostawic.Raz sie udalo z moja siostra,ale Ona nie ma czasu,bo zabiegana wiecznie,a tesci trzeba latami prosic,zeby zostali a i tak zawsze znajda jakies inne zajecie:-(
Tez wlasnie chceielismy isc na ' i'm legend'....
Piekne plany macie!Bede trzymala kciuki za ich spelnienie!Cieple kraje....hmmmm....pomazyc....My zawsze cos innego znajdujemy z wydatkow i chyba nigdy nie pojedziemy w taki raj!!!Mnie sie tak to marzy....Ale bym sie poopalala,hahaha;-)
Ciesze sie,ze forum powolutku rusza,bo sie stesknilam
MILEGO DZIONKA!!!
Dziewczyny powiem Wam szczerze ze mnie jest bardzo ciezko zostawic Blanke , jestem cholernie zazdrosna o kazda minute spedzona z inna osoba niz jaBuziaczek - bardzo wam zazdroszcze ze macie z kim zostawic mala i robic sobie maly wypadzik chociazby do kina na maly seansik.
Pomimo ze moja mama jest u nas, nie zostaje ochoczo sama z mala. Pewnie to juz wiek nie ten...czasem wieczorem pojade z moim do sklepu spozywczego polskiego, wieczorkiem...tak zeby sie "odprezyc" no i wybarz jakas kaszke dla malej (bo facet to nie umie) ale wtedy juz mama ma nos na bo kwinte i tyle z tego....
W sobote jedziemy do Polski. Moj wraca a ja zostaje na dluzej bo mam wiele spraw do zalatwienia i jak pomysle ze wszedzie bede musiala isc z mala ...tloczyc sie w tych autobusach ehhhh co tu gadac
Bardzo ci zazdroszcze ze mozesz sie oderwac "od domu" bo latwiej jest cieszyc sie maciezyntwem....
mi tez wypadaja do tego Blania mi wyrywa jeszczeMam do was pytanko.Jak to jest po wyprowadzce.Na co agencja zwraca uwagę.I co należy zrobić żeby odzyskać kaucje w całości? Jeśli macie takie doświadczenia to bardzo prosze o informacje.
buziaczku super fryzurka i kolor zmieniłaś? A mi strasznie wypadają po ciąży buuuuuuu
.