reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Joanna Z piekna choinka to chyba zywa co?no i wystroj w domku sluiczny:tak:a powiedz mi gdzie kupilas ten stioliczek do zabawy?poniewaz rozgladam sie za prezentem dla kolezanki synka pod choinke a ona tez chce stoliczek i mam do wybrania z argosu i z mothercare:-)a twoj tez jest ladniusi.

reklama
Witam laseczki,ja wkrecam sie w swiateczny nastroj,prezety zapakowane,bo maz chodzil i weszyl co mu kupilismy:-D,a jest to jego marzenie od dziecka,wiec sie spelni;-)Natalka od wczora goraczkuje 38.0 C kaszel ma mokry,widac,ze schodzi,ale tak brzydko kaszle:-( spi srednio,a w ciagu dnia gada od momentu jak wstanie,a do nocy:-D i wola choc,masz,daj,press,myju iip smieszna jest.......

Joanna chonka boska,kominek i cala dekoracja,marze o czyms takim:tak:

Maggusia wspaniale Brianek zdrowy i oby tak zostalo i zycze aby wszytsko sie spelnil i nowy rok byl owocny:tak:;-)

justyna myslam jak wy po przeprowadzce,szkocja ma swoj urok,na pewno szybko sie zaklimatyzujecie:-)Jak Alex po zmianach?

mala-gorzatka,przygotowania pelna para,ja w tym roku nie gotuje i nawet sie ciesze,odpoczne od wszystkiego.A co do jedzonka wiesz kazdy inaczej wprowadza potrafy i kolejnosc,niby powinno sie najpierw podawac owoce,potem warzywa i na koncu mieso,u nas poszlo szybciej na szczescie na nic nie byla uczulona i wszytsko jej smakowalo do 1 roku,a potem to roznie hehe jak to dziecko zaczela miec swoje ulubione samki:-D

olcia super was zaskoczyl mezulek bedzie milo,a wy odpoczywajcie z rodzina,super fotka,ale wam dobrze,ja odliczam dni do piatku

ok mykam do malej i meza:-)

buzka

My jestesmy osobami niepalacymi ale moja mama pali i ze wzgledu na mala schodzi na dol (mieszkamy na pietrze a mamy przedpokoj na dole) i otwiera sobie drzwi (nie wychodzi z domu ) i sie odpala.
Sasiadce nic nie przeszkadzalo przez 4 m-ce, dzis stwierdzila ze ma nieszczelne drzwi i zeby mama chodzila sie odpalac z drugiej strony domu.Mama znowu mowi nie-bo jest bardzo zimno i trzeba sie ubierac od stop do glow wlacznie z grubymi rajstopami pod spodnie. Sasiadka Rozmawiala z Moim ale on taki KIZIA MIZIA dla niej ale jak na mnie trafi to chyba jej powiem zeby sobie w koncu drzwi uszczelnila... Nie lubie tej baby bo taki plotuch jest...wrrrrrrr

Ciekawe co mam powiedziec sasiadce z dolu...bo jak zacznie gotowac to my nie mamy wyjscie tylko wietrzymymieszkanie a potem jest mega grzanie...taki smrod...

Cos pusciutko tutaj, hmmmm:-( urok zblizajacych sie swiat, przygotowania i zakupy pochlaniaja zbyt duzo czasu hihi

MAGGUSIA a ty gdzie teraz pracujesz bo troszke w tyle jestem, przeszlas ten casting ??? No i jak Brianek, zdrowy czy jeszcze go lapie ??

Maxin bylam na blogasku ale nie wiem czemu nie moglam dodac komentarzu :baffled:. Zdjecia super i ze spotkanka z Oskarciem i Martusia no i z Mikolaja, hmmm jak zaluje ze Nas nie bylo. Bawcie sie dobrze w Polandii, pewnie bedziecie miec bielutko bo sniezek sypie.

Alexikowi troszke sie poprzestawialo, za duzo nowych rzeczy naraz i jest lekko oszolomiony, budzi sie w nocy, nie chce spac w dzien ale mamy nadzieje ze szybko dojdzie do siebie.

Nic zmykam bo ja na neciku jeszcze goscinnie :-p:tak::-D.
Pozdrawiamy goraco, buziaczki PAPAPAPA.

Maggusia ten stolik kupilismy w Toys r us a on jest fisher price, Maya bardzo go lubi, bawi sie nim od momentu kiedy zaczela sama stawac i jak dotad sie nie znudzil, wiec ja polecam jako trafiona zabawke:-)

Maxin ta pora roku przyprawia nasze dzieciaczki o rozne wirusy niestety, a ja tez mezowi kupilam cos o czym marzyl od dziecka, mam nadzieje ze nadal marzy ;) dziekuje za mile slowa co do wystroju

milego wieczorku

ANETKA hahaha:-D:-D:laugh2::laugh2: ale sie usmialam, super sie bawicie hihi. No i masz zafajniscie tez bym z checia poleciala na swieta do Polandii no ale teraz to polecimy pewnie za jakis dluzszy czas:-(. Wesolych od nas no i nie przejedzcie sie bo o to tam nie trudno hihi:tak::laugh2:

Witam Mamusie!
z poranna herbatka z mlekiem zwana bawarka tak cos mnie na nia dzisiaj wzielo:-p
U nas w mieszkaniu robia nam grzejniki nareszcie!HURA:-)bedzie cieplutko i wreszcie Brianek bedzie mogl spac bez skarpetek mam nadzieje:blink::blink:

Anteka swietnie ze jedziecie do pl na swieta nie ma to jak u nas czuc ten kilmat prawda?:sorry2:
A bawicie sie rewelacyjnie!hahahahha:-D

Justyna170979 tak dostalam ta pracke przeszlam casting i mam nadzieje ze juz tak zostanie;-)
Brianek dzieki Bogu wyzdrowial ale mamy niezle zabkowanie wczoraj nawet nie chcial usnac po poludniu wiec juz na przymus lulalam i wszytsko wkoncu padl po godzinie:baffled:

Izka witaj milego pobytu w Pl:-)

Joanna Z dzieki za odpowiedz bo wlasnie zastanawiam sie ktory wybrac dla synka kolezanki:blink:

Pozdrawiam i sle ciumaski!
25ba_.gif

reklama
MAGGUSIA no to wielgachne gratulaski, powiedz jeszcze gdzie i kiedy cie mozna obejrzec to bedziesz miala napewno widownie, bo nie tylko ja (napewno) chce cie obejrzec.
My tez wlasnie przechodzimy zabkowanie, teraz wychodza nam zabki zajecze hihi:-D (gorne jedynki), i spanie tez nie idzie tak jak powinno. Biedne te nasze dzieciatka. Wytrwalosci zycze i jeszcze raz OGROMNIASTE GRATULASKI!!!

Do góry