reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Stukam sie kawusia z rana :-)
92.gif

mamuska79 duzo zdrowka dla synka, zeby sie wykurowal do swiat. No i wdze sie szykuje imprezka na swiata, chrzciny :tak:prawie wszystko zapiete na ostani guzik, bawcie sie dobrze, a stojami sie nie przejmuj, jakby co pojdziecie ubrani w polowie ;-):-D
pinka25 ja pamietam, ze kiedys Pati tez sie juz nie najadal mlekiem, robilismy wiecej i wiecej, a on wciaz glodny, wiec zmienilsmy na mleko nastepne, ono juz bylo bogatsze i gestsze, no i najadal sie ta sama iloscia :tak:A dlaczego lekarz musi Ci przepisac mleko, nie mozesz sama kupic, czy cos zle zrozumialam??
justynko ja tez sie ciesz jak dziecko z tej atmosfery swiatecznej, uwielbiam stroic domek, ubierac choinke, w tym roku mialam malego pomocnika przy ubieraniu wiec bylo jeszcze fajniej :-) Ale fajnie, ze mieszkacie tak blisko zatoki, a gdzie sie dokladnie przeprowadziliscie?? Jak nowy domek??
joanna super wystrojony domek, piekna choineczka, bardzo mi sie podoba :tak:A ja zrezygnowalam w tym roku z zywej choinki, bo i tak wyjezdzamy na swieta, wiec szkoda by bylo drzewko tak samo zostawic ;-):happy2:
Agnes widze, ze i Karolince wychodza zabki, cos sie wszystkie dzieciaczki zmowily z tymi zabkami, oby jak najlzej to zniosla :tak:
maxin i co widzialas dziedzie?? Mowisz, ze George nizbyt szczesliwy majac dzidzi w domku, pewnie mniej czasu maja dla niego, i musi sie dzielic rodzicami. A Ty mi nie dopowiedzialas na pytanko, bedziesz sie teraz tez dzidzia zajmowac?? duzo zdrowka dla Natki
Ja juz spakowalam Patiego, teraz kolej na nas, ale jeszcze czeka mnie prasowanko, ciekawe czy bedzie w Pl snieg na siweta, fajnie by bylo, no i czy Pati polubi sniezek ;-)
Milego dzionka :-)

reklama
witam

anetka dzidzi nie widzialam,George rowniez jest chory,rozdrazniony,marudzi,szkoda mi go,nas nie widzi i niewie co sie dzieje.Jutro mam nadzieje,ze ich zobacze.Od stycznia bede zajmowac sie troche G i troche dzidziusiem ma na imie Lara Ewa:-)

mamuska,chrzciny sie szykuja milo,podwojna okazja do swietowania;-)macie troche czasu aby dobrac wdzianka na te okazjie,a po swietach kolejne zakupy ciuszkow na swylwka,trzeba zaszalec:-)

pinka fakt o higiene tutaj nie dbaja:no:co do melka,ja podoawalam Natce mleko,a na wieczor i rano robilam gesciejsze z kaszka.maly glodomorek z niej;-)

olis puk puk milo,ze zagladasz:tak:;-)

justyna sliczne masz widoki,zdrowka dla Alexia:-)

mala-gorzatka natsroj swiat u was zawital,na pewno bedzie sympatycznie i wesolo,chco w malym gronie,ale jak waznym,a do wyjazdy jak sama mowisz niedaleko,szybko zleci:tak:

dzieki laski,Natalka ciut lepiej...
pozdrawiam

buziaczku -teraz ty uciekłas zapracowana kobieto hi hi
Witaj Pineczko , tesknilam za Toba , :-p fajnie ze jestes z nami ponownie ,fakt ostatnio nie mam czasu wogule na bb czytam ale brak czasu na odpisanie...Jak Mala ? gratuluje nowych postepow :-)

buziaczek po to sa marzenia,dajesz liste moze byc dluga;-):tak:
1. zdrowie Blanki, wlasne mieszkanie
2. prawo jazdy
3. znajomosc angielskiego - zaawansowany poziom
4. wspaniale wakacje, i kolejne swieta w PL

Przepraszam ze sie wcale nie odzywam ale ostatnio duzo sie dzialo u Nas:-(mielismy pare problemow rodzinnych, bylam u mamy z soboty na niedziele ale w nocy juz bylam u Siebie, w piatek jedziemy odebrac Blaneczce paszport i wieczorkiem znow do Mamy bo w sobote wyjezdza do Polski:blink:
W sobote planujemy wyjscie do restauracji a potem do kina. Brak Mi czasu na wszystko w srode ubralam choinke i przed domem krzaczek w swiatelka :-D
Moj zakupil jak co roku karpie dwa wielkie polmetrowe - uwielbia je :tak::-Dpozera je tonami:-D ja nie przepadam ...wole mak z makaronem :-p
A Jakie plany macie na sylwestra??:confused: Ja obiecalam sobie rok temu ze bede w tym roku w Londynie ale znow zero planow , kolejny rok spedze w domu przed TV chyba :wściekła/y::wściekła/y: Moj Kochany jest malo zorganizowany, a ja nie mam tu znajomych :-(i siedze w domu i chce az mi sie plakac :growl::sad::hmm:
W styczniu przyjezdza do anglii Moja Siostra bedzie u Nas tydzien :tak:juz sie nie moge doczekac tym sie chociarz pocieszam ....a noi wyjazd do Polski nas czeka w czerwcu 27 planujemy wyjechac :tak:ahhh juz tym zyje pobedziemy tam okolo miesiaca zobacze znajomych i rodzine ,noi nasza kochana dzielke nad jeziorem odwiedzimy ahhh oby szybciej...:-D:happy2:

Uciekam zrobic salatke z tunczykiem , jajkiem,kukurydza,i cebulka z majonezem mm pycha ,

Blania ma sie dobrze rosnie, nie chce lezec na plecach tylko na brzuchu,nie gaworzy tylko krzaka:baffled: znow jej sie zrobilo uczulenie krostki na wargach sromowych :-:)-(wielkie czerwone :dry::wściekła/y:chyba od pampersow...malo jje bardzo lubi sloiczki, ;-)to chyba tyle u Nas .

Pozdrawiam buziaczki do uslyszenia ;-) pewnie znow za jakis czas :-D

Hej dziewczyny!!!Serdeczne pozdrowienia dla was wszystkich ode mnie i mojego smyka!!!!!!!!!!!!!
Buziaczki

Załączniki

• DSCI1062.JPG
    DSCI1062.JPG
    101 KB · Wyświetleń: 18
  • DSCI1070.JPG
    DSCI1070.JPG
    63,6 KB · Wyświetleń: 19
  • DSCI0710.JPG
    DSCI0710.JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 17
Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej atmosferze,
szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku
.
111.jpg

DLA WSZYTSKICH RODZIN Z BB
ZYCZENIA SKLADA MAXINKA Z RODZINA

PS jeszcze nie wyjechlam a juz za wami tesknie,moze uda sie dorwac net w pl,jak nie do zobaczenia z dwa tyg
buzka

MAXIN życzę Wam udanego pobytu w Polsce, no i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT :-):-):-) i szczęśliwego nowego roku

Czesc kobietki z okazji pukajacych juz swiat najszczersze zyczonka !!!
merry_christmas.gif

Wesołego jajka - oj, to nie ta bajka! Przepraszam, pomyłka, to miała być choinka!
Więc życzę prezentów,
szczęśliwych momentów,
karpia smacznego
i
roku 2008 udanego! :)
zycza Alexik z mamusia

reklama
By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

Wszystkim mamusiom i Ich pociechom życzymy Wesołych świat i szczęśliwego Nowego Roku!!!
zyczą:
K.J.W Stroińscy

Załączniki

• Kartki_swiateczne_-_zdjecia_na_kartki_swiateczne,_kartka_swiateczna_1556.jpg
    Kartki_swiateczne_-_zdjecia_na_kartki_swiateczne,_kartka_swiateczna_1556.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 17
Do góry