reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzieki katarzyna:-)
A wogóle to rano tak szybko pisałam że zapomniałam Tobie pogratulować! Przecież utrata wagi to wielki wyczyn:tak:GRATULUJĘ!
O tej diecie słyszałam,ale nie stosowałam własnie durzo znajomych ja wychwala.Zdaje sie ze składa sie z trzech etapów i w pierwszy należy unikac wegli.
Musze poszperac w necie jakies przepisy do tej diety i ogólnie o co chodzi.A moze masz jakies sprawdzone zródło w necie?

reklama
dziękuje bardzo.Własnie o takie cosmi chodziło.No to zaczynam od poniedziałku,a narazie mogę popuscic pasa:-D:-D:-D

czesc,

Jak mi sie polepszylo... tak i sie pogorszylo.... zeby nie bylo za dobrze "pogryzlam sie z mama" ... alez mnie kobieta wpienila :crazy:

Tymczasem usiadlam i zaczelam myslec o swietach, o tym jak to zorganizowac, co kupic i wogole. dzis wieczorkiem jak mala pojdzie spac zrobie troszke zakupow przez net bo nie mam czasu nigdzie wyjsc i cos kupic :(
Mysle co kupic Mojemu ale nie mam bladego pojecia.

Kasiulka - masz przeslicznego slodziaka !

Buziaczek - napisz jak bylo w konsulacie. Jestem ciekawa bo wszytsko przede mna. Wpuscili cie na godzine co bylas umowiona ? Czy stalas na dworze ?

A oto moja mala na zdjeciu paszportowym hehehe Powiedzcie czy moze byc ????

Witam Mamusie!

Brianekowi mija przeziebienie ale wycghodzamu dwa nastepne zabki:cool2:wiec czasem jet stroszke marudny.
Widze ze cos malo postow tutaj a niektore osoby pojawiaja sie od czasu do czasu szkoda:-(
Coraz zimniej jest w nocy u nas byla niezla wichura az kosze u sasiadow na smieci lataly:eek:
Brianek mi przespal noc ku mojemu zdziwieniu ze nic nie slyszal na szczescie bo by sie bal:sorry:

Katarzyna s wlasnie jedna z forumowiczek tutaj tez stosowala ta dietke i mowi ze efekty sa rewelacyjne!:tak:
chyba tez musze sie za nia wziasc bo waze 54kg ale chcialabym schudnac jeszcze z 3-4kg:-)
Gratulacje efektow!
Piekne zdjecia i ksiazeczka na mikolaja tez rewelacyjna.

Mala-gorzatka no to rozbrykana masz pannice jak kogucik nie chce isc spac:-D:-D

Gabdis :-Dpopusc sobie popusc pasa:-D

Pozdrawiam i sle ciumaski!
Zycze kolorowych snow
083-dz.gif

Witam !!!
Ja jak zwykle na momencik , sorry laski ale nie moge sie jakos zebrac i pisac ...nie wiem czemu czytam w ciagu dnia co chwila ale do odpisania a to brtak czasu albo weny-maskra.
Dzis wyjechalismy z rana o 6 do Londynu , Blania sie obudzila na mleczko popala i potem jak ja ubieralam to nawet sie nie obudzila chrapala w samochodzie do 8, potem poszarzowala jeszcze i zasnela spowrotem w konculacie.
Dojechalismy i bylismygodz. wczesniej czekalismy w samochodzie Blania skakala na kolanach jak sprezynka :eek:nie wiem czemu tak nauczyla sie podskakiwac jak poczuje podloze na rekach, pod konsulatem jak zwykle kolejka 5metrowa w szoku bylam :szok: ale poszlam i spytalam ochroniarza czy moja wizyta ktora mialam umowiona na 10-16 jest jeszcze wazna czy musze stac w kolejce i marznac:sorry:ale na szczescie odpowiedzal nie milym glosem ''prosze przyjsc o 10-16:cool:'' dobra spoko ucieszylam sie wsumie bo nie musialam stac w tej dlugiej kolejce , ale wiecie co najlepszego ze jak szlam i chcialam przejsc by spytac sie o to ochroniarza to polka zrobila minie i w myslach sobie mowila gdzie sie babo pchasz? a ja chcialam tylko spytac nie chcialam jej sie wciac w kolejke jestem kulturlna.
Poszlismy o wyznaczonej godzinie. weszlismy kazali nam podejsc do okienka, tam dalismy copie aktu urodzenia (im na zawsze) ui swoje dowody:tak:
Wypelnilismy druki, ponownie podeszlismy oddalismy wypelnione dalismy 3 fotki :-)i dostalismy kwietk do zalacenia i tyle razem nam wyszlo okolo 30min w konsulacie, ale juz nigdy wiecj nie chce sie tam znalesc placz dzieci niemilosierny - to jest cholera jasna czysta glupota ciagnac dziecko w to miejsce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tlum ludzi, malo miejsca, gwarno, i duzo wozkow i maluszkow doslownie noworodkow:eek::no:to nie na mpje serce na szczescie Blania troszke tylko pomarudfzila bo jak slyszla inne dzieci to zaczela plakac a potem zasnela , i obudzila sie juz w domciu, paszport mamy do odebrania 21 grudnia takze szybciutko.

ja jestem dzis strasznie zmeczona , po za tym byla dzis u Mnie fryzjerezka zmienilam kolor wlosow taki jak mialam przed ciaza czyli czarny sciela grzywke i wycieniowalam i koncoweczki podcielam, nie widze sie w jasnych wlosach:no::no:
mam za ciemne brwii i strasznie sie roznia i nie podoba mi sie tooo:-p

Buziaczek - napisz jak bylo w konsulacie. Jestem ciekawa bo wszytsko przede mna. Wpuscili cie na godzine co bylas umowiona ? Czy stalas na dworze ?

A oto moja mala na zdjeciu paszportowym hehehe Powiedzcie czy moze byc ????
Dobre , moja mala miala buzke otwarta :szok: o tak wygladala :-D:-D
hihi tak wpuscili na godzine , :tak:
buziaczek,terz bedziesz miec Mal przy sobie na swieta bedzie wiec inaczej,jak smutek zawita przytul ja mocno i pomysl o czym dobrym,na chwile pomoze;-)koniec roku sie zbliza i kazdy widze juz zmeczony,nowy rok przyniesie nam sile:tak:
Mam nadzieje ze tak bedzie jak mowisz Kochana , ;-)naprawde juz mam dosc tego roku:sorry:ale byl ciezki slub, porod, szkola, i tak wszystko...ohhhh Bede ja tulic :-)
Buziaczek - mam dokladnie ta sama sytuacje:-(Zostaje KOLEJNE juz swieta tutaj i to z tesciami i straaaasznie tesknie za tymi godzinnymi przesiadowkami przy swiatecznym stole w Polsce z braciszkiem i Jego rodzinka i z siostrzyczka:-:)hmm::sad:...A tu zerowy klimat swiat i wogole bleee...Brakuje mi nawet tego,ze moja maminka zawsze wpada w zly nastroj przed sama wigilia bo sie bidulka narobi,nagotuje a my sie zawsze spozniamy;-)I krzyczy straaasznie:tak:Jak mi tego brakuje:-(....
Ale jakos trzeba stworzyc klimacik i stworzyc fajne swieta,chocby dla dzieci bo One zapamietaja nasz nastroj i nastroj calych swiat:tak:Wiec trzymaj sie goraco, bezie oki:tak:!!!!!!!
Przykro mi,ze poklocilas sie z M:-(...Moze i Jemu udziela sie Twoj humorek,he?:sorry2:
Dlatego ja powiedzia;am juz dzis kolejne swieta Blania spedza w Polsce :-)ze siegiem :-)i choinka:-)i kulig :-)

Jemu codzinnie sie udziela humorek , :wściekła/y:ktorego ja mam dosc, chyba przez to ze ja nie mam dobrych dni nie ulgam mu i sie klucimy :crazy:uehhh
Pozdrawiam zmykam spac buska a jutro na tennisa i do znajomych pod londyn:-)

Malgorzataka - fota swietna!Kogusik po prostu genialny!!!!!!!:-DWogole przepiekna ksiezniczka i zaden nieokrzesany kogucik tego nie zmieni:-)

Buziaczek - ja sobie obiecalam,ze kolejne swieta to juz na pewno pojade do Polski,w zasadzie to chialam juz kupic bilety na te ale swieta bez tatusia(pracuje w wigilie do 15:-() to bez sennsu i dlatego zostajemy....
Ja zrobilam sobie jakies 2tyg. temu ostre postanowienie:nie drzec sie na M bez powodu:zawstydzona/y:, nie wszczynac klotni tylko zeby sie na kims wyzyc:baffled: i nie czepiac sie nawet jak nic nie zrobil biedak:dry:....No i o dziwo jakos jest dobrze,czasami cos mi tam nie pasi ale to burkne pod nosem i staram sie wyladowac sprzatajac:-p no i zauwazylam,ze nawet jest lepiej,jakas inna atmosferka sie zrobila....Moze przestal sie bac ze nie wazne co i jak zrobi to i tak bedzie zle:confused::zawstydzona/y:....Oj kobity to sa okropne czasem:-p:-p:-p:-p:-p

Gabis - popuszczaj pasa ile wlezie poki czas!Ale 54kg to przeciez super!!!:tak:Chociaz ja tez bede dalej starala sie lekko ograniczac zeby zjechac wlasnie jeszcze z 2-3 kg;-)Najpierw bylo ' wystarczy mi tak 57kg', pozniej jak juz bylo 57kg to zaczelo sie ' ale jak tak dobrze idzie to 55kg', no a pozniej dalej cos nie tak....a teraz juz 51kg:-D:-D:-DMnie to ciezko zadowolic:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Zapomnialam napisac,ze dzis ja i M idziemy na imprezke organizowana przez jego firme:baffled:I jest to moje pierwsze wyjscie od czasu zajscia w ciaze:szok::szok::szok::szok::szok: wiec jestem 'lekko' poddnenerwowana!!!!!!!!!!!!No dobra,panikuje!!!!Nikusia zostaje z moja siostrzyczka, za ktora przepada:tak::tak::tak:Kupilam chyba milion ubran,buty,sto tysiecy rodzaji bizuterii:-D:-D:-DI teraz nie wiem co wybrac:baffled::-D:-D:-D
Mam nadzieje,ze dotrwam i nie padne ze strachu przd sama imprezka;-)Jakos dziwne to,bo przed tem non-stop sie bawilam i nie sialam paniki!!!
Oj,mamuskowata sie zrobilam.....co tu duzo gadac:STARY GRZYB SIE ZE MNIE ROBI:dry::-p:baffled::zawstydzona/y::-D

Do góry