reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witajcie kochane przy kawce!
Mala -gorzatko -przepraszam ale nie jestem pewna,czy ty karmisz dzidzie piersia?,bo jesli tak to spruboj ze SWOJEJ diety wyeliminowac nabial i zobacz ,moj Besio mial to samo przez kilka mies nie jadlam nabialu i mu przeszlo po prostu byl dla niego za cezki potem stopniowo wprowadzilam i bylo juz ok...tak zalecali w polsce -dziala,
pozdrowionka dla wszystkich

Dzien doberek:-)

Dziewczyny powiedzcie czy wy sie decydowalysce na ten TRIPLE TEST w 15 tyg. bo nie wiem czy warto czy nie i jakos sie zdecydowac nie moge, jedni polecaja inni odradzaja no a w Polsce czegos takiego nie mialam, podzielcie sie informacjami moze latwiej mi bedzie:-D. Dzieki

Pozdrawiam

witajcie przy kawce jak zwykle :-) dzisiaj niestety pogoda do kitu, rano złapał nas deszcz na spacerku:no:, niestety zima zbliża się wielkimi krokami:-p

Renata79 chodzi Ci o ten test czy dziecko jest zdrowe? Ja robiłam go w 16tc, nawet nie zastanawiałam się czy robić czy nie, myslę, że warto zrobić, bo np jeżeli okaże się, że coś nie tak to zawsze można jeszcze pomóc, sprawdzają też czy dziecko ma rozszczep kręgosłupa a to przecież można operować jak dziecko jest jeszcze w brzuszku, był taki przypadek w PL, że operowali w 7 miesiącu ciąży
No ale wybór należy do Ciebie, niektórzy wolą nie wiedzieć

Mamuśka super ma fryzurkę Twoj maluszek :-D wcale nie trzeba przyklepywać, tak też bedzie ładne zdjęcie:tak:

Co do bólów brzuszka to się nie wtrącam do rozmowy, bo już nie pamiętam jak to jest mieć takie maleństwo w domu:sorry2:, ale życzę zdrówka dla najmłodszych:tak:

pozdrawiam :happy::happy::happy:

to znów ja :-D, mieliśmy już wychodzić a malutki stwierdził że się drzemnie, no cóż poczekam, ząbkowanie zaczęło się chyba na dobre, więc niech sobie bidulek pośpi :yes:. Toć fotograf nie ucieknie:-p, ale zastanawiam się czy nie przełożyć, wyskoczyły mu chrosteczki wokół ust, bardzo się ślini i trze po buzi, zobacze czy zblakną na powietrzu. Bo fotka potrzebna jest na 5 października, a na zdjęcie nie czeka się chyba długo :confused:. Pójdziemy na spacerki to się dowiemy :tak:.
U nas wyszło słoneczko, jest wietrznie ale dość przyjemnie....

to na razie Laseczki

O KURCZE ALE TU CICHO DZISIAJ:-):-)

buziaczku- dziekujemy za wpisik :-):-)

ale sie wycwaniłam ponieważ moja mała jest tak do mnie przywiązana :-) ze wszędzie musze ja zabierac ze sobą bo jak nie zabiore to płacz:szok::szok: u mojego jak jest na rekach to tylko przez chwile jest spokojna potem koncert życzeń odstawia:tak::tak:wiec ja nawet kompie sie wtedy kiedy pożądnie zasnie :-):-):-) a na kompie to juz wogóle nic nie zrobiłam bo był w salonie na dole a mała na góre w pokoiku wiec mój wpadl na genialny pomysł by neta preniesc do sypialni:-?))))))))))))))))))))) no i sie zgodzilam teraz mam i mała i kompa przy sobie ha ha

ależ tu spokojnie :confused: więc przeglądam załaczniki z tematu -spotkania mama z londnu- super fotki, niektóre mamuśki jeszcze z brzuszkami prześlicznie wyglądałyście- nie wymieniam bo nie pamietam wszystkich nick-ów. Widze że Wam było wesoło, bobaski takie słodkie, teraz to już panny i kawalerowie :-D.....

pooglądam chwilke i uciekam, może przy porannej kawce będzie nas więcej:confused:

pa Laseczki

Witam Mamusie!

Nie bylo mnie dwa dni a wy tyle naskrobalyscie wow:-)
Ja zaczelam prace dorywcza juz pisalam ze opiekuje sie chlopczykiem i wlasnie to wszytsko pochlania mi duzo czasu dom i praca i jeszcze moj maluski synek:happy:ktorego wszedzie pelno:-)rozgadany sie zrobil i wszytsko teraz mu tlumaczyc musze zadaje pytania jak np "Co to?" ah jak to slodko wyglada i brzmi:tak:
Pogoda deszczowa ale jakos probujemy zalapac jeszcze troszke spacerkow siedze tez ostatnio w kuchni wymyslajac lepsze potrawy dla malego ;-)
Dziewczyny jutro jesli bede mogla odpisze kazdej z osobna a teraz mykam sie pluskac bo wlasnie trzymam farbe na glowie nawet nie mam kiedy sie zafarbowac:cool2:to trzeba po nocach hehe i spac.

Wszystkim zycze zdrowka i slodkich snow:
pim27.gif

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Pinka ,
ale nie wiem czy to przyzwyczajenie wyjdzie pozniej na dobre.
Moj Szymek , siedzi grzecznie i u tatusia i dziadkow i cioc i wogole jak ktos go potafi czyms zainteresowac to szczesliwy , a wogole jak sie do nie mowi taki szczesliwy .Staraj sie jak nawecej dawac go na raczki tacie czy jakiejs bliskiej osobie , bo kochanienka pozniej nie bedziesz mogla sie ruszyc nigdzie bez malej. take jest moje zdanie , ale kazdy wychowuje jak uwaza za sluszne.

My dzis z synkiem na zakupki po nowe ciuszki, kurczaki wiecie mam rozmiarowke 14 :szok: spodni , a bylo 10. Troszkie kiepsko to widze.

Ciekawe kiedy zgubie te kilosy.

Papa koncze pozdrawiamy i zyczymy milego weekendziku.:-)

Do góry