reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Dziekuje wszystkim za gratulacje pracki to taka dorywcza ale zawsze cos;-)
U nas weekend mija spokojnie :tak:
Moj wziol malego na spacer a mi kazal odpoczywac ale oczywiscie ja za sprzatansko sie wzielam :-)ostatnio cos boli mnie kregoslup w sumie bole juz mialam takie po porodzie ale teraz jak zaboli to nie moge sie ruszyc:eek:musze do lekarza pedzic!
Briankowi wybilo poltora roczku!!:happy:wow jak to szybko leci nie moge uwierzyc ze nasz synek juz jest taki duzy chlopczyk;-)

Pinka wiesz ja wlasnie tak mam z malym ze on do tej pory nie chce z nikim zostac tylko ze mna jak wychodze odrazu placz nawet w wc z nim jestem:zawstydzona/y:
dlatego mysle ze rola taty tez jest wazna zeby na chwile sie malym zajol ale co zrobic jak np tata czy mama pracuje caly dzien:confused:to wiadomo ze wtedy dziecko bedzie chcialo przebywac bardziej z tym rodzicem z ktorym przebywa wiecej i wieksze zaufanie bedzie mialo wlasnie do tego rodzica:tak:wien to po sobie:-)

Musze mykac maly placze ze na komputerze siedze:sorry2:
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Witam,
ale spokojnie ... no tak - WEEKEND :-)-
My również nie leniu****emy, spacery, zakupy, imprezka urodzinowa sąsiada... a dzisiaj odwiedzimy koleżanke Krystianka. Koleżanka ma prześliczną córeczke której uważnie lubi przyglądać się mój Bąbelek :-D...

już uciekam, może wieczorkiem zajrze i dołącze fotke zrobioną do paszportu

Miłego dzionka życze

Renata - malutka ucalowana od cioci :-)

Izka - wlasnie to chyba nie przegrzanie bo krostki sa tylko na buzi :-) Moja tez grubo nie jest ubierana :-) ale mysle ze to tradzik niemowlecy o korym czytalam. Od wczoraj bardzo czesto przemywam jej twarzyczke woda przegotowana i dwa razy na dzien woda przegotowana z maka ziemniaczna :-) Dzis juz wyglada tyci lepiej.
Jak masz jakies rady na krostki prosze podziel sie ze mna :)
AAA gdzies przeczytalam ze niktore mamuski smaruja leciutko sudokremem, ale ja narazie stosuje ta make ziemniaczana ;-)

hejka, jak zwykle pustki w weekend, a mój M niestety w pracy, więc mam chwilkę na BB, mała śpi, a mama obiad gotuje;-)

Justyna mama jeszcze jest :tak:, a co do przeprowadzki, to jeszcze się nie przeprowadzamy, musimy najpierw remoncik zrobić :happy:, ale mam nadzieje, że już za tydzień będzie wszystko gotowe :-p

Maggusia no no faktycznie czas leci, ucałuj Braianka z okazji 18 miesięcy:-), a Ty się oszczedzaj i odpoczywaj jak możesz:tak:

Olis przykro mi z powodu męża :-(, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze

pozdrawiam i życzę miłej niedzieli ;-)

hej
Ale cichutko tu ostatnio.

Małagorzatka ja też przemywam przegot woda i smaruje mąką ziemn. troche to pomaga ale denerwuje mnie ta maka bo sie obsypuje troche.

a u nas znowu dzis wyszło słonko.trzeba i śc na spacer z chlopakami.mój synus wazy juz 4600 a urodził sie 3960.jest co nosic a on bardzo lubi na raczkach spedzac czas.

pozdrawiamy wszystkich i słonca zyczymy.

Witam Mamusie!

Cos tu sie tak zrobilo cichutko albo jak juz to malo postow takie krociutkie to przeczytania raz raz:sorry2:
Dziekujemy za zyczenia!:-)
Cos zimno na dworze wczoraj ja juz w kozakach chodzilam ociepalnych:tak:chyba musze sie wybrac tez z malym wkrotce na jakies male zakupy zimowe.

Czarnula zycze powodzenia w ambasadzie!:tak:uf mnie tez to niedlugo czeka:blink:

Izka maly moj tez mial takie krosteczki pluskalam go w Oilatum i zeszly tak radzila lekarka:-)

Iskierka Pinka Buziaczek Anya24 i reszta dziewczyn gdzie jestescie:confused:co u was:confused:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
dzień dobry, ja już po kawce ;-)
Dzisiaj idziemy odebrać klucze do naszego domku :happy: i zaczynamy remont. Roboty tam jest bardzo dużo, jakoś to inaczej wyglądało jak były meble a teraz taka pustka i widać wszystko co trzeba wyremontować, ściany pomalować, wykładziny położyć, ojej mam nadzieje, że w tydzień zdążymy :szok:
A ja zaraz zabieram się do sprzątania tego domku w którym teraz jeszcze mieszkamy i do przeprowadzki, nie wiem od czego zacząć :sorry:, troszkę mi będzie brakowało tego domku, przyzwyczailiśmy się tutaj, ale trudno się mówi:blink:, najważniejsze, że będziemy mieć wreszcie własny kąt:tak:

Maggusia no pustki się tutaj zrobiły :-(, dziewczyny wyjechały na wakacje

Izka ale rośnie ten Twój maluszek:szok:, nie dziwię się, że rączki bolą:happy:

Dobra zabieram się do roboty, może jeszcze wieczorkiem wpadnę :-p

Do góry