olcia23
list mama '05
A ja sie zjawiam i pozdrawiam mocno was wszystkie i maluchy!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izka- nie martw sie u MNie ejst to samo...U nas ciągle to samo od rana do wieczora zawsze coś mam do zrobienia.Pranie prasowanie gotowanie itp.Dobrze że ten mój mały szkrab chociaż w nocy ładnie spi to mogę się wyspać.
a ja mam jeszcze pytanko co do tej witaminy D czy tutaj w Uk to lekarz wypisuje ją na receptę czy samemu można kupić w aptece.
.
Zapraszam na g , pomoge Ci go zamontowac a jak nie to poszukaj sobie na forum wiadomosci - tam jest dokladnie opisane nawet z zdjeciami jak cos gdzie wstawic by byl suwaczek:--
-(
Mam Problem Z Suwaczkiem .....
Witam .Witam szystkie mamy z UK:-)
Jestem nowa na tym forum,ale dzielnie czytałam o was od samego początku
UFF! zajeło mi to prawie miesiąć!Ale chciałam was bliżej poznać.
Ja mieszkam w Anglii od ponad roku.jestem tutaj z mężem i 5 letnim synkiem.
No i uwaga!!!;-)
DZISIAJ PRZYPADA MÓJ DZIEŃ PORODU:-)
Ale nic sie ze mna narazie nie dzieje.Zadnych oznak.:-(
Pierwszą ciąże przenosiłam 9 dni.Mam nadzieje że tym razem córcia nie każe tak długo na siebie czekać.
Sliczne zdjecia, Olcia jak sie nazywa to miejsce? prosze napisz i ile wejscie?A oto obiecane fotki:
Maju napisz jak jest na collegu? podobalo Ci sie? jak wygladaly 1 zajecia? ja mam w srode 1 lekcje i strasznie sie stresuje ..., pozatym mam college i trzy dni wjete z tyg, ale co tam musze sie troche ruszyc z domu bo warjacji dostane
, z praca narazie nic :-(, ale nie martwie sie tym za bardzo, bo teraz zajelam sie swoja edukacja
, pozatym we wtorek wjezdzamy na teneryfy i normalnie nie moge sie juz doczekac
Maggusia rozumiem Cie doskonale . Trzymaj sie Kochanienka , wspolczuje ciagle te klopoty jak Ty dajesz rade?:dull:Witam Mamusie!
Przepraszam nie odpisuje kazdej z was bo mam problemy swoje problemy:-(
Jak narazie wylacze sie z watku bo musze wszytsko doprowadzic do ladu.
Wiec chwilke bede tu nieobecnajest mi ciezko i narazie nie chce o tym tu pisac.
Mam nadzieje ze zrozumiecie!
Pozdrawiam i wszytskim sle ciumaski!
Olis - a Jak u Ciebie bylo na cvollegu? podobalo Ci sie? napisz cos ....pozdrawiamczas jakso leci od pn zaczynam szkole wiec trza sie wziac za nauke a juz sie zapomnialo jak to bylo!!!!
trzeba mozg od nowa uruchomic!!!!
!!