HEJ lasencjie;-)
my po wekendzie,zmeczeni i zyemy tylko wakacjami,ale ejstem monotematyczna co
Wczoraj kuznyka Natki tak zmeczyla ja,ze moje dziecko pierwszy raz samo padlo,kiedy my z mezem robilismy kolacjie nasza stokrotka,polozyla sie na sofie i zasnela,w domu wciaz byl gwar gosie,ale jej to nie przeszkadzalo i spala jak zabita,przebieranie i kramienie wykonane zostralo na spiaco
,a dzis musialam ja do pracy budzic
A ja zas mialam niezle sny
;-)
cos icho dzis,pewnie wieczorem bedzie co czytac:-)ok ide rozejrzec sie za nowymi klubami dla dzieci,moze nzjade cos ciekawego
Teeger milego wypoczynku:-)
Martuska super rady,dzieki,na pewno jest jest to proste,trzeba byc mega ciepliwym.Dzien sa rozne inne iuucza sie dosc szybko inne nie.Wczoraj milam niezla zabawe z Blsnis,ona juz od poczatku wakacji sam siusia i mowi,bardzo rzadko zdzar sie jej zrobic w majteczki,a wczoraj pobila rekordy u nas,4 razy zmienilam jej majtki,dobrze,ze juz Natusi kupilam to milam w co przebirac,nawet kupsztala szczelila,alc cos mi sie wyaje,ze z podekcytowania zapomniala wolac,a kiedy ja pytalam to niechciala,moze sie wtydzila
na razie Natka obseruje bacznie jak my to robimy,zaczela tez siadac na nocnik wiec na wakacjach moze sie uda nam potrenowac,choc niwiem czy nie zostawic to po przyjezdzie
Jak myslisz???
czrnula my tez sami cykalimsy fotki i wywolywalismy
a gdzie reszta??????kawki nie ma z rana
ja pije herbate wiec ktos sie dolaczy???
milego dnia