reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

oo szkoda cos nie wyszlo PINKA musisz skopiowac ten ostatni cod,moze wtedy wyjdzie

iskierka niezla twoja mala,ale widac,ze juz madra wiec co zle zrobila i przeprosila to sie liczy,kazdy moze miec zly dzien,a dziewczynki humorzaste sa:tak:;-)tak jak my babeczki;-)

joanna trzymam kciuki za siore,za tydzien juz do pracy i jak nastawienie,szafa juz zapelniona ciuszkami do pracy;-)

evoska jak samopoczucie,brzuszek juz ok,zaslony uszyte;-)

justyna sliczny cytat:tak:

justyna.w ale przygody:no::-D

anulka od poniedzilaku koniec laby co,a tak fajnie bylo,szybko na pewno wpadniesz w rytm.super z ta wallia macie,takie wycieczki zawsze relaxuja:-)

olcia a ty gdzie sie chowasz????

maggusia jak ciwczenia??Lepije sie czujesz???

a gdzie zas Martuska nam zwiala:baffled:

maja jak w domu???Martusia pewni juz niezle sprinuje czworaczkujac?

Olis a ty jak,widze ze mega happy.Oliwierek tak grzeczny i slucha cudo miodzik:tak:;-)

agnieszko ja nastroje???

chyba nadrobiloam troche,osttanio nie moge sie wyrobic z czytanie i odpisywaniem:-D:happy:;-)

ok ide do wyrka,choc jestem wyspana moze cos bedzie fajnego jak nie to zrobie moze scrapka,dzis juz wykonalam magnes;-)jest nawet ok:-D

dobranoc

reklama
hej

ja juz po sniadanku i kawce, a u nas zapowiada sie znowu ladny sloneczny dzionek:-):tak:, superowo przynajmniej mozna wyjsc z malym na spacerek.
Dziewczynki napiszcie mi co ja mam robic z uszkami , jak czyscic????????????

Pinka gdzie foteczki????? Jak sie czujesz kochanienka, ciezko bylo???????????

witam w niedziele,al cicho nie moge uwierzyc:baffled:

Niunka ja czyscilam patyczkami do uszu,nie gleboko i bardzo delikatnie zbieralam woskowinę widoczną w małżowince. moze raz w tygodniu albo i rzedziej;-)dzięki temu jest ono naturalnie chronione przed wodą i wiatrem. dlatego też nic się strasznego nie dzieje gdy je zamoczymy i potem osuszymy,oraz czyscilam z tylu w rowkach oraz w rowkach na malrzowinie;-)jak Natalka sypia??

Witam z kawką. Pospalismy dziś do 10, ale to dlatego, że M. zarazil się w pracy jakimś katarem i wszystkich nas bierze:-(
Idę zaraz po witaminę C i jakiś cold&flu specyfik i będziemy się kurować, ech...

Niunka19-82 ja czyścilam i czyszczę uszka codziennie po kąpaniu takimi patyczkami dla dzieci, one są grubsze i mają taki "kolnierzyk " grubszy w polowie, dzięki czemu nie wloży się takiego patyczka daleko nawet jak dziecko się poruszy. Czyszczę malżowinkę na wierzchu, delikatnie usuwam wydzielinę, i koniecznie wysuszaj za uszkiem, bo dzieci mają tam bardzo delikatną skórkę i często się luszczy, ja od czasu do czasu po wytarciu smarowalam za uszkiem oliwką.

Maxin racja to mala kobietka i ma swoje humorki, ale dziś widzę, że poprostu rozklada ją choroba i stąd pewnie jej niezadowolenie wczorajsze, dziś też jest smutna i rozdrażniona idę do Niej, bo będziemy malować farbami za pomocą rąk, jej ulubione zajęcie, moje mniej;-) bo sprzątania potem i mycia co niemiara, ale najważniejsze, żeby dziecko mialo zabawę dobrą nie:tak:
Maxin wakacje Twoje tuż tuż:-)

Milej Niedzieli dla Wszystkich:-)

Dzien Doberek, dołączamy do kawusi z Iskierką i zapraszamy pozostałych, jak nie na pierwsza to na druga, tak jak Ja.:-D coś jedna ostatnio to dla mnie za mało :baffled:.

Dzie dzis sie ladnie zapowiada wiec zjemy obiadek i wyruszamy na spacerek.
Pozdrawiamy i zyczymy udanego dnia.

czesc dziewczyny

my tez dzisiaj pospalismy dlugo mala ladnie spala, oczywiscie budzi sie w nocy na karmienia a potem spi dalej, gorzej jest ze spaniem w dzien, bo w dzien zamiast spac to walczy ze snem i marudzi na maxa
zaraz wybieramy sie na spacerek, co prawda u nas pogoda niepewna ale moze sie uda chociaz chwile pospacerowac

Maxin - Niunka19-82 ma synka Szymonka ,(o ile dobrze pamietam) a ja mam Natalke , to nasze coreczki sa imienniczkami;-):-),

Iskierka - to chyba musialo byc slodkie uczucie jak ona tak przyszla sama przeprosic, bo wiedziala ze wczesniej nabroila, a humorki to chyba wszystkie dziewczynki miewaja te male i te duze;-)

ok uciekam papa

Witam Mamusie!z kawusia :happy2:

Dzis wyspalam sie poniewaz maly nie mial zadnej pobudki dalam mu mleczko krowie na noc i spal jak susel:-)bez dokarmiania w nocy i wstal o 9:00.
To sie nazywa sen!
Wczoraj ogladalam Sopot i bylam za September oczywiscie wygrali polacy no bo jakby inaczej ale bylam oburzona:baffled:poniewaz dwie nagrody slowika dali polakom przynajmniej mogli slowika jednego dac zagranicznym!bo na nastepny festiwal to juz nikt do sopotu nie bedzie chcial przyjechac:sorry2:

Niunka ja czyszcze Briankowi zwyklymi patyczkami co dwa dni uszka akurat on to uwielbia kladzie sie mi na kolana i lezy spokojniutko:-)sa tez w Bootsie specjalne patyczki do uszu dla dzieci:tak:

Maxin jesli chodzi o cwiczenia to dopiero druga serie robie z osobistym trenerem z youtube te cwiczenia co mi podala Iskierka.
Odchudzanie nie szlo mi najlepiej bo ciagle stalam w miejscu wiec moze zbytnio sie nie glodze ale uwazam ile jem.Pewnie na diete jogurtowo-owocowa jeszcze musze sie nastawic:-pa ona najbardziej dziala na moj organizm.

Iskierka madra masz coreczke swietnie sie zachowala ze przeprosila wielkie Brava!:-)

Justyna170979 zycze milego spacerku:tak:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

dziewczyny mam problem jakiw mleko jest najlepsze na 3 dniowego dziecka
ponieważ mam problemy z piersiami i nie moge karmic chwilowo bede wdzieczna za pomoc

reklama
Do góry