reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama

Życzenia już Ci na pewno składali, twarz Twoja była uśmiechnięta, ale jest jedna osoba która o Tobie pamięta: ona właśnie Tobie życzy dużo szczęścia i słodyczy, wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!

Z okazji urodzin dla Natalki od Kamy83 oraz Dominika:-):-):-D:tak:

wszystkiego dla go najlepszego Natalkiz okazji:szok: pierwszego roczku,:-):-):-):-):-) aby slonko zawsze bylo na twej buzce:tak::tak::tak::-D:-D:-D zyczy Ola. Lukasz i Ania

hej!!!
widze ze nasz watek swietnie dzila i przybywa nam nowych mamus z czego baaardzo sie ciesze jak milo i wesolo ja powoli odzyskuje tez checi do zycia i dzialania mysle ze bedzie oki

Maxin- zapomnialam skomentowac twojego snu w ktorym snilo ci sie ze Marta i Natalka razem w wozku byly widac ze naprawde o nas myslisz to bardzo milutkie buziaczki dla ciebie i Natalci

pozdrawiam

Czesc wam:-).U mnie dzisiaj dzien zlecial ma leniuchowaniu:-D.Wygonilam synka z babcia na dwor i siadlam przed telewizorem z porcja lodow :laugh2:(uwielbiam lody).Niestety znow musialam oszukac synka:-(,dopiero jak usnol to wypil mi cala butle z mlekiem.Juz niewiem co robic aby przekonal sie do butli:no:.Najgorsze jest to,ze ostatnie noce praktycznie nie chce spac,ciagle by siedzial przy cycu:wściekła/y::wściekła/y:.

Hej Laseczki widze, ze u Nas sie rozruszalo :-)

Bylam dzis u swojej Midwife ale nic sie nie zmienilo, wszystko nadal z Nami jak najbardziej Ok, wyniki badan krwi wykazaly ze nie mam zadnej anemii hemoglobine mam bardzo dobra jak na kobiete w ciazy! cisnienie 119/79 prawie ksiazkowe :laugh2: szkrab moj nadal lezy glowka w dole nie przekrecila sie i chyba juz tak zostanie do konca - daje nam to szanse na porod w wodzie!! Jak zawsze sluchalam bicia serduszka mojego szcescia slicznie cudownie, pieknie, bije :-D:tak: w przeciagu 8 dni urosla 2 cm :happy::happy::-) super co nie?:) ma 32 cm ale chyba od glowki do pupci ;-):happy::laugh2:
Kolejna wizyte mamy 29 maja to 34t.c. wraz z Moim Kochanym i Midwife bedziemy rozmawiali na temat porodu,znieczulenia,itp.!? nie moge sie doczekac ...jak to zawsze JA!:tak::-D:laugh2: dowiem sie wszystkiego co Nas czeka!

Wszystkiego Najlepszego Mala Kruszynko Natalciu ! ! !:cool::happy2::rofl: Zyczy Ciocia Ewelinka wraz z nie narodzonym Maluchem !!! Buziaczki dla Was:)

Witam Fitnney!!! Milo powitac nowa forumowiczke :happy:

Maxin78- Dziekuje za tak mowisz ;-) teraz Mniej wiecej wiecie o kim tak duzo nawijam u Was :-p

Pozdrawiam i caluje !!! do zobaczenia i uslyszenia jutro !!;-) zmykam sie kapac i lezec bo dzis cos Mi wyrzucilo brzuszek i boli kregoslup :sick::baffled: Paaa

reklama
Witam Mamusie!

Pieknie nam sie forum rozruszalo:-)widze nowe forumowiczki serdecznie was wszystkie witam!;-)
Ja dzis caly dzien sprzatalam domek dopiero skonczylam sie pakowac biore najmniej rzeczy bo pewnie z Grecji przywioze wiecej wiec wole nie zaladowywac teraz niczego.
Zrobilam tez male porzadki w straych ciuszkach Brianka moja ciocia bedzie rodzic w lipcu i niektore ciuszki ktore moglaby ubrac dziewcznka bo sie spodziewaja Oliwki to zawoze jej:-)mam nadzieje ze sie ucieszy.
Brianek juz slodko spi wiec ja tez juz ide spac:tak:czeka nas dluga podroz bardzo dluga ciekawa jestem czy Brianek bedzie w maire grzeczny licze na to hehe:laugh2:
Chcialam sie z wami pozegnac KOCHANE!:happy2:moze zagladne do jakiejs caffejki w Grecji to napisze co u mnie a tymczasem PAPA:happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry