reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczynki pomozcie, chcialabym wrzucic zdjecia Oskarka ale nie wiem jak bo ten sposob co dotychczas nie dziala, no i druga rzecz to taka, ze chcialabym zmienic zdjecie Oskarka na suwaczku a po tych zmianach w nowym forum nie mam pojecia jak to zrobic.Probuje ale bez efektow.N starym forum wszystko sie dalo a tutaj nic nie moge zrobic.Pomozcie plis.
papa

reklama
Czesc Mamuski :-)

Ja tak tylko na chwilke.Maz mi wyjezdza do Polski na caly tydzien i zostajemy tu z Julcia same :-(
Wpadlam na sekundke, poczytalam co sie u Was kochane dzieje i wkleje moze fotki jesli mi sie uda, bo na tym nowym forum jeszcze nie probowalam :oo:

Sciskam Was wszystkie mamusie i te co sa jeszcze "dwa w jednym" i buziaki dla maluszkow :happy: :happy: :happy:
A to fotki Julci z dzisiaj :-) Rosnie mi corcia jak na drozdzach :-D

Kasiula_Matula nic sie nie boj, tak jak pisza dziewczyny nie jestes sama i zawsze sluzymy pomoca :-) . Kazda z nas na pewno miala jakies obawy jak tu przyjezdzala :baffled:
Tamarunia ja tez kupuje wieksze ciuszki, choc Patryk wg. tabeli wzrostu i wagi jest ciagle ideealnie na glownej linii. Odkad Pati skonczyl pol roczku nosi spioszki na 9-12 mies :tak:
Troszke czuje sie zagubiona na tym watku, bo dopiero dolaczylam no i nie nadazam co i jak. Chyba musze przeczytac wszystkie posty od poczatku :tak: zeby Was lepiej poznac.
Tymczasem gorace buziaki dla dzieciaczkow i pozdrowionka dla mamus :happy: ;-) :happy:

hej!!!

anetka- a ty gdzie mieszkasz bo ja nie wiem i napisz cos wiecej o sobie a jak masz jakies pytanko to pytaj to moze bedziem w skrocie pisac o sobie he he ale oczywiscie namawiam cie do przeczytania calego watku jest super:-) i dowiesz sie wszystkiego, buziaki, ach a Twoj Pati naprawde jest przesliczny i ja tez go pomylilam z dziewczynka:tak:

Ivonek- oczywiscie sie powtorze, ale jak tu nie powtarzac nawet codziennie, Juleczka jest przesliczna chcialabym ja poznac na zywo i oczywiscie Ciebie tez, bedziesz na spotkaiu za tydzien?

dziewczyny czy jak was bolal kregoslup jak bylyscie w ciazy to mdlilo was przy tym bo ja od wczoraj nie moge wytrzymac czuje sie okropnie, mam nadzieje ze to minie:-(,

izusia- ja tez nie wiem jak te fotki wklejac, Ivonek moze nam pomoze bo wkleila zdjecia Juleczki to na pewno wie jak to sie robi:happy:

pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich

Witam Mamusie!

Ivonek piekna corcia!:-):tak:O jej zostajecie samiutkie ale tydzien to niedlugo prawda:confused:

Maja mnie bardzo bolal kregoslup wszytskie zebra nie moglam znalesc sobie miejsca jak spalam poprostu ciagle sie budzilam i jak poczulam zapachy to bralo mnie na wymioty i na pocztaku ciazy i na koncu;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski:happy:

hej!!!

anetka- a ty gdzie mieszkasz bo ja nie wiem i napisz cos wiecej o sobie a jak masz jakies pytanko to pytaj to moze bedziem w skrocie pisac o sobie he he ale oczywiscie namawiam cie do przeczytania calego watku jest super:-) i dowiesz sie wszystkiego, buziaki, ach a Twoj Pati naprawde jest przesliczny i ja tez go pomylilam z dziewczynka:tak:
A wiec pare slow o nas. Mieszkamy sobie w trojeczke (tzn. ja - mamusia, tatus i Pati) w Londynie w okolicach Monor House. Patryczek vel Pati :-) tutaj sie urodzil. Niedawno skonczyl 7 miesiecy...ale ten czas leci :szok: Juz siedzi, choc narazie pare sekund, narazie raczkuje tylko na lozku albo w lozeczku :tak: spryciarz pewnie sie boi, ze sie potlucze na podlodze :laugh2:

hej

anetka- no to juz wiecej o Tobie wiem :-) , a bedziesz na spotkaniu za tydzien byloby super

maggusia- dzieki za odpowiedz, ja wlasnie czuje sie zdezorientowana bo przez cala ciaze nie bolalo mnie nic w taki sposob, ach ale jeszcze tylko 6 tyg:tak: i malenka bedzie z nami

izusia-piekny jest Oskarus i jaki juz duzy (kochana jak ty wklejasz te zdjecia bo ja nie miem na nowym forum)

reklama
Dziewczyny dziekuje serdecznie za mile slowa w imieniu mojej corci :-)
JA, jak to juz w zwyczaju bywa, nie bede na spotkaniu w nastepna sobote, a to z tego prostego powodu, ze maz moj wybyl na tydzien do Polski :oo: i nie bede miala jak sie dostac do POSK-u
Dziewczynki ja Was blagam zorganizujcie spotkanie kiedys tylko "pode mnie" plissss??Bo jak znam zycie to nigdy nie dotre do PoSku, bo zawsze cos wypadnie.A tak bardzo bym chciala Was poznac i maluszki tez...

OOoo Izusia widze ze ci sie udalo wstawic fotki :) A ja wlasnie produkuje ci instrukcje jak to robic...Ale widze ze nie jest ci potrzebna...

Jaki juz duzy twoj Oskarek :) I mama tez niezla laska ;-) Sliczne fotki...

Uciekam spac.Ledwo siedze.Buzka dla wszystkich naszych mamus i maluszkow...

Do góry