reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Cieszę się, ze fajnie obchodziłaś dzień.
Ja lubię urodziny ale głównie obchodzę je w jakimś odosobnionym zakątku. W spa, na spacerze daleko od domu, na samotnych wakacjach.
U nas dzisiaj było ciepło, 10 stopni, wiec dzieciaki niemalże mieszkały w parku. Od rana zabawa, w południe lunch i krótka drzemka, potem znowu na dwór. Nie będą mi siedziały na dupciach przy takiej ładnej pogodzie.

reklama
No właśnie u nas też ciepło, dom przewietrzyłam aż miło :D Ja z reguły zmuszam się do uśmiechu w ten dzień. Też bym chętnie gdzieś wybyła, chociażby do fryzjera... ale wszystko pozamykane więc dupa zbita.
I chyba udało mi się małża przekonać że wschodnie wybrzeże będzie lepszą opcją :) Teraz tylko czekamy aż mu się sprawa w robocie wyjaśni.

Okolice Newcastle. Jeszcze nie wiemy gdzie dokładnie, póki co czekamy. A że rynek nieruchomości się zmienia z dnia na dzień to.. sama rozumiesz :)

No niestety w Northampton nie ma za dużo możliwości... albo masz znajomości, albo idziesz na magazyn albo na care... No i cent domów są masakryczne bo to baza wypadowa na Milton i Londyn. Sporo ludzi mieszka w Northampton a pracuje gdzie indziej więc i ceny są zaporowe. A dziewczyny też chcą się przenieść nad morze więc... mi pasuje :D

Dziewczyny, mam pytanie, bo ja się zakupowo serio nie rozeznaję co jest popularne... Gdzie najlepiej wystawić swoje rękodzieło? Chciałabym uniknąć pinrest- jakoś nie lubię tej platformy. Gdzie kupujecie jakieś prezenty inne niż z firmowych sklepów?

Dziewczyny, mam pytanie, bo ja się zakupowo serio nie rozeznaję co jest popularne... Gdzie najlepiej wystawić swoje rękodzieło? Chciałabym uniknąć pinrest- jakoś nie lubię tej platformy. Gdzie kupujecie jakieś prezenty inne niż z firmowych sklepów?

Ja zawsze patrzę na Etsy za takimi rzeczami

reklama
Zaczynam mieć dosyć dzwonienia i pisania do agencji... szukanie domu to wredny koszmar :/ mam już dosyć :/ Wiecznie jest coś nie tak z domem... albo klitka, albo kuchnia jak ogryzek, albo coś jest z ogrodem, albo jedna z sypialni ma 1.5m x 1.5m, ogrzewanie elektryczne, albo brak ogrodu albo na obrzeżach miasta a my nie mamy samochodu... chyba poproszę GP o coś na uspokojenie bo jeśli ta przeprowadzka się będzie za bardzo przeciągać - skończy się rozlewem krwi :/

Do góry