reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Powiem wam ze ma dwie córki 1 i 16 lat i zero buntów. Obie są bardzo grzeczne i nie mam z nimi żadnego problemu- oby tak zostało! Także nie ma reguły dziewczyny, są dzieci grzeczne i są buntujące się. Dużo tez zależy od wychowania i środowiska w jakim się wychowują.

@ZawariowanaSol nie robiłabym komuś remontu [emoji51]

Jakie plany na weekend macie? Pogoda jest okropna, mam dość tego deszczu i zimna. Nie pamietam kiedy było to długo tak zimno i paskudnie :(

reklama
Najchetniej w weekend bym odpoczęła.
Ale znając życie zabiorę mała do małpiego gaju, niech się wybiega.
Dobrze chociaż ze obiad na jutro już mam

Najchetniej w weekend bym odpoczęła.
Ale znając życie zabiorę mała do małpiego gaju, niech się wybiega.
Dobrze chociaż ze obiad na jutro już mam

Marze o domowym obiedzie! Jak narazie to dopiero dziś zjedliśmy śniadanie „domowe” reszta niestety z take away-a . Jutro już wychodzą panowie z kuchni wiec będę mogła cos upichcić i ciasto obowiązkowo w niedziele bo słodkiego się chce
Macie jakieś fajne przepisy?

Jeśli spaghetti można nazwać obiadem.
Co do przepisów musiałabym zajrzeć do mojego zbioru. Bo tak z pamięci to nie. Na chwile obecna nie posiadam pamięci..

Hej,ja w weekend moze pospie 20 minut dluzej niz zawsze,a pozniej zakupy jakies zajecia,obiad.ja gotuje w weekendy,moze w tygodniu. w niedziele zawsze staramy sie rodzinnie gdzies cos robic pojechac, lubimy chodzic na spacer,cos zwiedzac miasta,zabytki itp.u mnie w pracy sie smieja ze wiecej Anglii zwiedzilam niz nie jeden anglik.;)

Hej,ja w weekend moze pospie 20 minut dluzej niz zawsze,a pozniej zakupy jakies zajecia,obiad.ja gotuje w weekendy,moze w tygodniu. w niedziele zawsze staramy sie rodzinnie gdzies cos robic pojechac, lubimy chodzic na spacer,cos zwiedzac miasta,zabytki itp.u mnie w pracy sie smieja ze wiecej Anglii zwiedzilam niz nie jeden anglik.;)

Ja osobiście nie lubię zwiedzać zabytkowych miejsc, wole raczej jakieś ciekawe związane z przyroda czy kultura ale nie w Anglii.
Widzę promienie słońca jak się przebijają przez rolet, jest szansa na pogodę dziś

Spaghetti to przecież super sprawa :) pełnowartościowy posiłek :) węgle, bialeczko [emoji13]

Gabi uwielbia spaghetti wiec często gotuje. Pomidorowa panna.
Po południu pewnie wyskoczymy do parku.
A za dwa tygodnie spędzimy tydzień w Walii. Jak to się mówi in the middle of nowhere. Na farmie, z ogrodem, mała się wybiega. Uwielbiam Walie

Gabi uwielbia spaghetti wiec często gotuje. Pomidorowa panna.
Po południu pewnie wyskoczymy do parku.
A za dwa tygodnie spędzimy tydzień w Walii. Jak to się mówi in the middle of nowhere. Na farmie, z ogrodem, mała się wybiega. Uwielbiam Walie

Macie jakieś sprawdzone miejsce godne polecenia?

reklama
Wszędzie w Snowdonii.
Wejdź sobie na cotfages.com i tam masz domki do wyboru do koloru. My co roku jeździmy w inne miejsce i każde nam się podoba. Ale my lubimy takie gdzie zasięgu nie ma, pola naokoło, ludzi mało...

Do góry