reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja jestem ale udzielam sie glownie na styczniowkach chwilowoAle tu cichutko. Jesteście jeszcze?
sylwia.ka
Fanka BB :)
tez jestem
aniay
Co tam u Was? szykujecie się już do.. świat haha.
Sylwia jak coreczka?
Aniay jak się cxujesz?
Edziorka, Sol?
Jutro dzieci wracają do szkoly, wypełniona aplikacja o następna szko.e dla Judi i jakoś leci.
Ja narazie jeszcze na etapie Haloween, pracujemy nad kostiumem dla córki. Święta jeszcze daleko. Od 1go idę na maternity bo miałam przygodę ze szpitalem i od miesiąca mam skurcze któe czasem robią się regularne i bolesne. (A ledwo 29 tydzień skończyłam).
Czuję się szczęśliwa że wreszcie będę mogła zwolnić
sylwia.ka
Fanka BB :)
Mloda dobrze... rosnie.. wczoran skonczyla 5 miesiecy.. kiedy to zlecialo
Sylwia ano zlecialo, pamiętam jeszcze niedawno w ciazy byłyśmy..
Aniay moja juz naszykowana. jutro ma wolne od szkoły, wiec więcej czasu na przygotowanie będzie, na szczęście jedzie do przyjaciółki i razem będą zbierać lakocie. myslalam, ze synek tez pójdzie ale chyba jeszcze poczekamy do przyszłego roku, w tym poogladamy ozdoby. no i wystarczy mu to, że z przedszkolem pójdzie, tez w przebraniu. uwazaj na siebie i nie przemeczaj się. coś na te skurcze bierzesz? bo w sumie nie wiem czy Buscopan w tym okresie się nadaje, za to magnez na pewno no i leżenie.
Aniay moja juz naszykowana. jutro ma wolne od szkoły, wiec więcej czasu na przygotowanie będzie, na szczęście jedzie do przyjaciółki i razem będą zbierać lakocie. myslalam, ze synek tez pójdzie ale chyba jeszcze poczekamy do przyszłego roku, w tym poogladamy ozdoby. no i wystarczy mu to, że z przedszkolem pójdzie, tez w przebraniu. uwazaj na siebie i nie przemeczaj się. coś na te skurcze bierzesz? bo w sumie nie wiem czy Buscopan w tym okresie się nadaje, za to magnez na pewno no i leżenie.
aniay
Ja jeszcze jutro ostatni dzień do pracy (do 17:30 wrrrr)Sylwia ano zlecialo, pamiętam jeszcze niedawno w ciazy byłyśmy..
Magnez biorę ale jak zlądowałam w szpitalu to powiedzieli że macica nadwrażliwa i będzie regować na wszystko. Siódmego mam USG to sprawdzimy jak szyjka ale w szpitalu była zamknięta i długa i nie zapowiadało się że coś się będzie dziać.
Leżeć nie mogę ale staram się odpoczywać jak tylko mogę no i na macierzyński idę szybciej. Torbę mam już spakowaną mimo wszystko.
Jestem i ja
LILITH w Pl byliśmy ostatnio także trochę mniej czasu.
Poszłam w ślady Sol i założyłam implant. U mnie na szczęście bez przygód większych. Okres oczywiście robi co chce, ale do przeżycia.
My powoli pewnie będziemy pisać list do Mikołaja to w pierwszej kolejności. Później święta
A co u Ciebie Lilith?
LILITH w Pl byliśmy ostatnio także trochę mniej czasu.
Poszłam w ślady Sol i założyłam implant. U mnie na szczęście bez przygód większych. Okres oczywiście robi co chce, ale do przeżycia.
My powoli pewnie będziemy pisać list do Mikołaja to w pierwszej kolejności. Później święta
A co u Ciebie Lilith?
reklama
Aniay to odpoczywaj, przy dzieciach to ciężko lezec, wiadomo choć Twoja cora to jak moja, duża pannica juz i pewnie pomaga. dobrze, że na macierzyński możesz iść bo w robocje byłoby ciężko. dziś dasz rade, jeszcze tylko 3h. potem szal halloweenowy pewnie? dobra masz opiekę, przynajmniej Cienie odsyłają. usg tez juz niedługo.. ja czekam do 8 by kartę założyć a scan w środę..odliczam każda godzinę i dluzy się potwornie.
Lutki albo dupka poszukuje jeszcze bo sluz mam podbarwiony.
Edziorka chylę czoła. boje sje takich wynalazków, cierpialam dużo po zastrzyku hormonalnym. dobrze, że u Ciebie sje to przyjęło. jak dzieci? cora nawykla do brata? moj Dexter to jest wręcz uzależniony od siostry..jak wyjechała na kolonie to się rozchorowal..
Co u mnie.. w ciazy znowu jestem, aż jeszcze wierzyć się nie chce.. ale podejście zupełnie inne..dużo spokojniejsze..
Lutki albo dupka poszukuje jeszcze bo sluz mam podbarwiony.
Edziorka chylę czoła. boje sje takich wynalazków, cierpialam dużo po zastrzyku hormonalnym. dobrze, że u Ciebie sje to przyjęło. jak dzieci? cora nawykla do brata? moj Dexter to jest wręcz uzależniony od siostry..jak wyjechała na kolonie to się rozchorowal..
Co u mnie.. w ciazy znowu jestem, aż jeszcze wierzyć się nie chce.. ale podejście zupełnie inne..dużo spokojniejsze..
Podziel się: