reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hello

a u nas bez sniegu:-D

kwiateczek -to dobrze ze wsio ok moze jak mała tak sie pcha to szybciej urodzisz?? masz jak by co mój numer tel...??

Kamila- a ty czemu nie mozesz wyjsc??? musisz lezec?

a tu moja mordeczka koffana ...

IMG_1207.jpg

Pinka ale slodziak:-)

Nie moge wyjsc bo mam pecherz przeziebiony i biore antybiotyk.Wczoraj rano juz bylo lepiej i pojechalam szybko na zakupy do tesco,po powrocie znow zaczelam latac wiecej do toalety i w nocy znow troche krwawilam wiec teraz nie chce juz ryzykowac i nigdzie wychodzic dopoki calkiem tego nie wylecze.

Kamila odpoczywaj,to nie zarty......
Pinka nie mam twojego nr:no:tez mysle ze wylece wczesniej choc z drugiej strony ma jeszcze sporo miejsca.W czwartek scan,zobaczymy jaka duza jest.
Slodziak uroczy...jaki juz duzy a dopiero urodzilas:sorry2:ciekawe czy mi tez tak bedzie leciec bo poki co nie moge sie doczekac,ciezko mi juz baaaaaaaaaardzo.Porownujac ciazy to z Kondziem byla rewelacja:sorry2:

kamila- masz racje lepiej przeczekac az dolegliwości mina nie ma co ryzykować;-) zdrówka zyczę

Kwiateczek- to wysle ci na pw. oj leci ten czas leci z Wiki to mi tak szybko nie mineło a z młodym ekspresowo;) choć teraz widzę ze wiki w tym roku 5 lat będzie miec wiec kosmos dosłownie.....

Erci od 2 tygodni usilnie cwiczy chodzenie :-D zrobi kilka kroków i upada ale podnosi sie zawzięcie i idzie dalej wiec moze do roczku bedzie juz w miare stabilnie tuptał.Wiki w szkole ufffffffff jka cisza w domu rany julek:-D:-D młody wstanie i lece po warzywka i owoce

Witam
Iza no moze nie tego dnia:sorry:nie chcialabym chyba.moj sasiad tez sie urodzul 29go i sie smieje ze jest bardzo mlody bo co 4 lata obchodzic urodziny:-D:-D
Marzec mi sie jak najbardziej podoba,mysle o wiosnie...:sorry:

Jutro mam usg i jak dalej bede krwawic to powiem im ze maja cos z tym zrobic bo to juz 4 dni krwawien a dzis skonczylam antybiotyk.
Wogole to znow ostatnio nic mi sie nie chce

A to moj brzuszek,wierzyc mi sie nie chce ze taki wielki-na tym etapie z Olivia mialam polowe z tego co teraz

Zobacz załącznik 434253

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, Kobietki. Ja pewnie tylko przelotem, ale mam problem i zwiazane z nim pytanie, a Wy pewnie bedziecie znaly odpowiedz. Moj synek konczy dzis miesiac, skrotowo sprawe ujmujac ma objawy przeladowania laktoza. Jest zarlokiem, jada wiecej niz powinien, dokramiam go SMA i na tym mleku kupal jest 1-2 razy na dobe, ale zielony jak krem z groszku i z domieszka sluzu. Probowalam przestawic malego na Aptamil, ale dostal biegunki, wiec biegiem wrocilismy do SMA. GP nie widzi problemu, jego zdaniem zielona kupa to norma. No, to ja sie na tym nie znam w takim razie bo za moich czasow (epoka wegla kamiennego) utrzymujaca sie zielona, smierdzaca i sluzowata kupa u noworodka byla sygnalem bardzo niepokojacym. Poza "nieciekawa" kupa, Karol ma ropne krostki i jest bardzo zagazowany - prezy sie, napina, bardzo mocno "pierdzi". Wszystko wskazuje na to, ze jego organizm nie jest w stanie przerobic takiej ilosc laktozy jaka maly przyjmuje.
Pytanie dosc proste - czy w UK dostane jakies mleko o obnizonej zawartosci laktozy?

Do góry