reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pandorka ja nie mam pojecia o czy piszesz.sory:sorry:
Iza nie ma znaczenia czy spi w dzien czy nie:no:nawet jest gorzej jak nie spi bo wieczorem spodziewasz sie ze padnie a tu jest odwrotnie:no:potem sie budzi...wiem z to brzmi nie wiarygodnie ale tak jest:baffled:
Olcia to malo przytylas:sorry:ja na drugi dzien po porodzi mialam 10kg mniej czyli ogolnie ciaza tyle wazyla ze tak napisze:sorry:13 kg zostalo ale na dzien dzisiejszy 2 kg wiecej czyli nie dowaga jak zawsze.mam 50 kg i dzis bardzo wieje wiec musialam sie dobrze wozka trzymac by mnie nie porwalo:sorry:
Gosia ja tez tak uwazam,ja znowu malo jadlam jedzenia a duuuuuuuuuzo ptasiego mleczka i to chyba to....nic mi nie smakowalo,jadlam bo jadlam zeby przezyc.....

reklama
W sumie to widzicie,ja zle napisalam bo w sumie pod koniec ciazy mialam 13kg na plusie a 2 dni po porodzie jak sie wazylam to wyszlo ze przytylam 7kg a co jest najgorsze to to ze po kilku dniach od porodu bylam ciagle glodna(polozna powiedziala ze to przez karmienie piersia)no i zamiast chudnac to jeszcze dodatkowo przytylam,ale teraz chocby nie wiem co to musze wszystko zrzucic:-)

Heronek napewno dam znac jak hula hop sie sprawuje,a co do tabletek anty to bardzo mozliwe ze one tez stopuja Cie przed zrzuceniem kilogramow

Izka niestety nie wiem czy wogole jest mozliwe zeby po ciazy wygladac tak jak przed.
Zawsze wnerwialy mnie te "wielkie gwiazdy" co pokazywaly sie w gazetach w 3 miesiace po porodzie z lepsza figura niz przed porodem i my mamy niby wierzyc w to ze one tak wygladaja dzieki diecie i cwiczeniom-pic na wode:crazy:

Olcia23 nie wiem czy widzialas ze napisalam Ci wiadomosc na priv,mozesz zerknac co Ci tam naskrobalam jak bedziesz miec chwilke? :-)

Witajcie!

Tez tak mysle, ze to nie ma zwiazku, tzn. spanie w dzien ze spaniem w nocy...Moj jak nie spi w dzien, to jest o wiele marudniejszy pod wieczor i nigdy w zyciu by mi spokojnie i szybko nie zasnal...Ktos kiedys powiedzial sen rodzi sen, i chyba cos w tym jest...

kamilalopez
zebys wiedziala, mnie tez te gwiazdy denerwuje, ze nie wiem....kurde jakbym miala osobistego trenera i na operacje odessania conieco, tez bym pewnie tak wygladala jak one...

a Redankowi chyba rzeczywiscie ida zeby, chociaz wczoraj nie dal sie nawet pomasowac na dziaslach...poczekamy zobaczymy...

Milego Dnia!

hejka
Ale jestem dzis zamulona,nie wiem czy to od pogody.Rano tak mi sie nie chcialo wstawac.
Oj ja na gwiazdy to nawet nie patrze, no napewno katuja sie dietami treningi i jakies zabiegi odchudzajace.ja tylko chcem zgubic boczki i brzuszek mam.No ja taka niekszttałtna.Gora chudzina,nogi tez szczuple tylko wszystko zostalo w boczkach i brzuszku.
Heronek to moze faktycznie u was zeby bo moj maly jak go bolaly dziasla to tez sobie nie dal smarowac dziasel ani wlozyc szczoteczki do buzi.
Kwiateczek a tobie to naprawde wspolczuje,twoj juz jest w takim weiku ze chociaz sppookojnie polnocy powinien przespac.A moze jak bedziesz w PL nastepnym razem to zrob mu jakies badania.A szukalas w internecie co to moze byc?

Dziewczyny chciałam się was zapytać, czy nie wiecie co się dzieję z hausing benefit podczas przeprowadzki. Czy cała procedura zaczyna się od nowa na nowym mieszkaniu czy przechodzi wszystko z automatu?? Byłabym wdzięczna za pomoc :)

czesc laski

ale jestem wsciekla!!!!! byłam dzis w gp i słyszalm serduszko nareszcie i z tego jedynego sie ciesze;-)))

a wsciekla jestem bo polozna powiedziala mi ze nastepna wizyta dopiero 28 tygodniu:szok::szok::szok::szok::szok: ja myslałam ze to jakis zart jest ale nie ,gdyby cos sie dzialo to owszem mam dzwonic ale na chwile obecna jest wsio ok wiec nastepna wizyta dopiero za 3 MIESIACE!!!!!!!!!!!!!!

czy wy sie z takim czyms spotkałyscie????????? bo ja po raz pierwszy

Olcia- to moze juz niedlugo urodzisz trzymam kciuki

lece cos zjesc bo dopiero co wrocilam z przychodni

reklama
Pinka to jakaś masakra z tymi wizytami tam u was!!! Może macie za mało położnych i nie ma miejsc co?
Ja bym na twoim miejscu poszła do przychodni i zapytała dlaczego tak jest.

Do góry