reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kamila- ja w pierwszej ciazy przytylam 30 kg to bylo cos strasznego!!!!!!!!!!! teraz sie pilnuje i jem normalnie a nie jak wtedy objadałam sie poprostu;-)

mysle ze cwiczenia i beganie by ci duzo pomoglo ale takie regularne no i zdrowe jedzonko nie dieta ale zdrowe tylu ciemne pieczwko zero tłustych i słodkich potraw....

reklama
Pinka ja przytylam 23 kg ale juz nie mam nic poza brzuchem:no:nie odmawiaqj sobie az tak,zzucialas przeciez wszytsko to i dasz drugi raz.fakt 30 kg to duzo ale z 18 to chyba norma:tak:
Kamilalopez pytalam sie lekarzy,HV przychodzily do mnie i przestaly bo same nie wiedza.Ostatnio jak byly to mialy poszukac na necie cos jeszcze i przyjsc mi powiedziec a to bylo z rok temu:no:

Pinka25 no to sporo przytylas,ja przytylam w ciazy tylko 13kg co mnie i tak zszokowalo bo niczego sobie nie odmawialam,a mam sklonnosci do tycia i od zawsze musialam sie pilnowac co jem zeby wygladac dobrze.A teraz jak narazie nie zrzucilam ani grama po ciazy-niby mowia ze przy karmieniu piersi sie chudnie ale tak to tylko niektorzy maja.

Kwiateczek
no to bardzo Ci pomogli:sorry: A nie probowalas pytac lekarzy w Polsce?

Milej nocki dziewczyny:-)

Helol Kobitki!

kwiatuszek to rzeczywiscie pomoc nie z tej ziemi...widocznie przerosla ich sytuacja...co z nich za HV....

pinka
ja przytylam 20 kg, co w ogole nie bylo widac po mnie, dopiero po porodzie, od razu zrzucilam 10 kg, i tak zostalo...tyle ze juz teraz jest 13 kg na plusie...ech

kamilalopez jak bedziesz miala wyniki z hula hop to przekaz...ja juz cwiczenia zarzucilam, bo mi nic nie daja, a zdrowo sie odzywiam(tez karmie piersia) i duzo na swiezym powietrzu ostatnio i nic....ostatnio pomyslalam, ze to moze przez tabletke anty...juz sama nie wiem...

Milego Dnia!!!

dzis wyjezdzamy z zakopca :) do dziadkow.

PINKA- ja z nastka ponad 30kg przytylam...i nie wierze ze przytucie w ciazy to kwestia co sie je i ile, bo ja jadla wsio gotowane lub na parze, nic smazonego, prawie wogole slodyczy....ja bylam warzywno-owocowa babka wtedy...i ponad 30 kg. Ja juz nie wiem czego to kwestia, najwazniejsze odzywiac sie zdrowo :tak: a wiesz ze i tak zrzucisz wsio

reklama
Do góry