reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka tez bym poszla do takiej.ciekawa jestem co by mi powiedziala:sorry:duzo mnie czeka w najblizszym czasie i chcialabym wiedziec ale coz,nie ma jak:sorry:a ile cie skasowala?

My dalej chorzy,antybiotyk nie dziala cos u mnie,w uszach szumi dalej:no:Kondzio znowu do wczoraj ma goraczke:baffled:Lz nosa sie leje,zeby ida tez:baffled:teraz sie rozchorowal,zime przetrzymal a teraz go zlapalo ale ta pogoda,cieplo to wieje:no:ja dzis do pracy jeszcze a tam przeciagi bo goraco w kuchni,drzwi pootwierane:no:ech....

reklama
Pinka fajnie,ze jetes zadowolona po wizycie u wrozki i naprawde cie podziwiam.ja tez bym z checia sie do niej wybrala,ale kurcze,brakuje mi odwagi.nie wiem co mnie jeszcze w zyciu spotka,wiec jestem spokojna,a tak czasami moglabym sie dowedziec czegos nieprzyjemnego i pozniej tylko bym sie martwila..
kwiateczek zdrowka dla was.
u nas tez pogoda byle jaka,slonce naprzemian z deszczem,wczoraj byl jeszcze zimny wiatr,nie wiadomo jak sie ubrac,bo raz tak,raz tak..ale nie ma co narzekac.ja juz sie przyzwyczailam do tej pogody,chociaz czasami sie wkurzam,bo wychodzac z domu jets piekne slonce i upal,a za chwile,pada i wieje zimny wiatr.moje dzieciaki tez caly czas chodza z katarem,juz nie wiem co mam z nimi robic.jak bede w pl.to chce wykupic im jakis tabletki uodparniajace,moze to cos pomoze.a na razie to na nich chucham i dmucham,zeby nie rozlozyly mi sie na sam wyjazd do pl.bo to juz niedlugo..

Witajcie!
Pinka dobrze, ze jestes zadowolona z wrozki, ja to nie wierze w takie rzeczy....
kwiateczek trzymam kciuki za wyzdrowienie!!!
Redanek juz lepiej sie czuje. Wczoraj zrobilam mu dwie inhalacje (w wannie napuscilam goracej wody i tak z nim stalam w zaparowanej lazience pare minut) i katar przeszedl jak reka odjal...A mielismy miec dzisiaj zabieg zoperowania przepuklinki...ale niestety, w szpitalu jak juz dojechalismy sie okazalo, ze wszyscy lekarze byli wezwani na nocny dyzur i Redanka zabieg zostal odwolany....ale sie wscieklam, bo szpital jest w innym miescie i do tego Redan musial byc na czczo. Taka biurokracja, ze dopiero powiadamiaja 1.5 godziny przed...:wściekła/y:.Ale obiecali nowy termin na przyszly tydzien, bo lecimy do Polski za 2 tyg....zobaczymy...
Milego wieczorku zyczymy, pa

heronek mowisz,ze tak pomogla ta zaparowana lazienka?a dlugo w niej staliscie?bo mi juz brakuje sposobu zeby pozbyc sie kataru u corki,no chyba ze u niej ten katar jest alergiczny,ale testy chce jej robic dopero na jesien..a to jeszcze troche czasu.

herone- nie wierzysz bo nigdy nie korzystałas;-)) trzymam kciuki by kolejny termin zabiegu był juz niedlugo;-))
Kwiateczek- skasowala mnie 15 pound czyi grosze a powiedziala wszystko i nie ma sie czego bac naprawde....... to nie szkodzi a moze pomóc,bo ja teraz np wiem co musze zrobic zeby nie wpakowac sie w klopoty,w razie co tak bym nie wiedziala i bym to zrobila pewnie
Madlen ja jestem bardzo odważną i silną osobą takze raczej sie nie poddaje nawet jak cos zlego usłysze.....a ona mnie ostrzegla przed jedna zła sprawą jezeli dam sie w nia wciana to jestem przegrana,ale ja juz wiem o co chodzi wiec nie wejde w ten niezdrowy uklad......

takze z wlasnego doswiadczenia wam powiem ze czasami wart wiedziec zeby miec czas aby danej sytuacji zapobiec niz niec nie wiedziec i miec potem wyrzuty sumienia ze sie nic nie zrobilo,bo sie nie wiedzialo....

no ale sie rozpisalam co;-)))))))) ide nune kompac bo juz czuje ze kolejna butelka zelu zmarnowana!!!!!!!!!!!!!

madlen tak taka inchalacja pomaga jej nawet mozesz w miske nalac goraco wode np z 2 kropelkami amolu i niech trzyma glowe pod recznikiem i zobaczysz jak jej przejdzie to ok a jak nie to niestety katar alergiczny

madlen pinka ma racje, dla Twojej corki lepsza taka parowka z amolem lub czyms podobnym(ja tu uzywalam vicksa), ale moj synek jest za maly, zeby mial buzke tak blisko goracej wody, wiec HV poradzila mi z ta sauna w lazience....
pinka prawda, nie korzystalam, horoskopow nawet nie czytam...:-p, i dzieki za trzymanie kciukow....

hej
madlen a moze kropelki olbas??
pinka ja bylam u wrozkikiedys ale nic sienie sprawdzilo jednak jakbym miala blisko taka co mowi prawde poszlabym bez wahania !

zdradz no wiecej szczegolow co ci powiedziala??

Heronek ja uzywalam krople do noska OTRIVIN CHILD.one sa od 3 lat ale ja uzywalam je pierwszy raz jak Kon dzio mial chyba 8 mies:sorry:teraz tez uzywam juz 2 dzien i jest poprawa:tak:kupilam w bootsie ale pewnie sa w kazdej aptece:tak:sprubuj:tak:te krople olbas nie pomagaly nam.
Pinka tez bym poszla ale to za daleko.chcoialam isc ale do takiej wlasnie sprawdzonej:tak:

Ja po pracy az 3 godz bylam:baffled:ale kicha jest:no:
ide lezec.milej nocki

reklama
minisia-moze to byla jakas lipna wrozka........ bo i tak bywa ta u ktorej ja bylam wrozy od pokolen mnie wszystko sie zgadzalo mojje kolezance rownież nie bede tu opowiadac bo referat bym napisała a nie o to chodzi fak faktem ze wszystko sie zgadza.....

kwiateczek- eeee no to ty pracowita jestes ehheh jak tylko 3 h bylas................
heronek- ja horoskopów tez nie czytam bo tam akurat bzdury pisza ale, karty to co innego polecam......

ide chyba zaraz spac bo juz mi oczka lecą a w tym tygodniu mam a rano...............

p.s ciekawe kiedy mdlosci mi sie zaczna jak narazie cos sie kreci ale tak pomalutku i w miare szybko przechodzi.......

Do góry