dzieki dziewczyny,ja juz probowalam zrobic mojej corci parowe w misce,ale ona to zaraz mi wariuje,ze nie moze oddychac i wogole,ma to po mnie,bo ja tez w jej wieku jak milam katar to matka ze mna nie mogla wytrzymac,krople tez mamy,ale nic nie daja.bede musiala sprobowac zta lazienka,chociaz mi sie wydaje,z eu niej to moze byc alergia,bo juz ten katar ma za dlugo.tym bardziej,ze ona jest atopickiem,robilam jej testy jak miala skonczone 3 lata i wtedy nic nie wykazaly,ale teraz podejrzewam u niej alergie..zobacze jeszcze z ta lazienka a na jesien testy bede robila.
pinka a ja mam do ciebie jeszcze 1pyt.czy ty robilas test dopiero w dniu spodziewanej @,czy wczesniej?bo my ostatnio tez zaszalelismy,moze cos z tego bedzie,chociaz niekoniecznie i nie wiem,czy robic test w dniu spodziewanej @,czy moge szybciej,bo na tescie jest napisane ,ze w dniu @.ale ja to jestem wgoracej wodzie kapana
pinka a ja mam do ciebie jeszcze 1pyt.czy ty robilas test dopiero w dniu spodziewanej @,czy wczesniej?bo my ostatnio tez zaszalelismy,moze cos z tego bedzie,chociaz niekoniecznie i nie wiem,czy robic test w dniu spodziewanej @,czy moge szybciej,bo na tescie jest napisane ,ze w dniu @.ale ja to jestem wgoracej wodzie kapana