reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek- no grzyb sie powieksza caly czas byl wlasciciel i próbował nam jakąs ciemnote wcisnac ze jak ja gotuje obiad to drzwi powinnam miec otwarte i ze wogole we wszytskich pomieszczeniach powinny byc pootwierane okna 24h na dobe:-D:-D:-D:-D:-D rozbawil mnie tym do łez hhahahah

co prawda okna w dzien sa pootwierane no ale sory na noc to ja zamykam:tak::tak::tak:

Ada- no to super najważniejsze zeby wam sie poukladało wszystko ty znajdziesz prace mąż tez i powolutku staniecie na nogi zycze wam z całego serca:-):-):-):-):-)

Izka- no ja tez wole nowe domki wiesz wszytsko takie nowe pachnace a nie stare smierdzace:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Pinka no to fajnie,nie ma to jak zima okna pootwierac by grzyba nie bylo a to ze zmarzniesz to co tam:-D:-D co za baran:no:

A ja jutro mam dentyste:baffled:jade dalej bo tu juz nie moga mi pomoc:sorry:moj dentysta sie zalamal(polak)bo ma zwiazane rce a moglby mi go zrobic ale coz.na sczzescie mnie przyjecli tylko pytanie czy mi go zrobia tak by nie bolalo:sorry:mam nadzieje ze wyjde w jednym kawalku bo chce isc na miasto na zakupki:-p do t-kamaxu:-) G ma 18go urodziny wiec usze cos kupic i ja szukam bial bluzeczke na stujce i nie moge kupic:no:w Polsce tez nie bylo jak na zlosc.byla jedna taka jak chcialam ale fioletowa:baffled:mam nadzieje ze jtro znajde :tak:
aa i obcielismy wloski Kondziowi:tak:teraz wyglada jak lysy bo jego wlosieta sa bardzo cieniutkie:sorry:mam nadzieje ze mu zgestnieja teraz:tak:
dobranoc

Witam laseczki

Musze czesciej zagladac bo ostatnio jakos weny nie bylo czytalam was ale brak sil do odp :sorry2:

Pandorka
jak Fifi??czekamy na wiesci z porodowki:tak:

My mamy bilety kupione na 5-19 maj wiec lecimy na komunie Wiktorki to pewne :tak:teraz trzeba odlozyc kase na pobyt choc pewnie rodzice nam obiadki zafunduja;-)

Musze was poczytac bo mam spore zaleglosi:tak:

Moja mala spi wlasnie a ja nadrabiam czas na necie :sorry2:
milego dzionka :*

I ja sie melduje...
Tez jak minisia, ostatnio jakos weny nie mam, zajeta strasznie jestem, bo wkrotce mam zaczynac prace, wiec staram sie nadrobic ze sprzataniem i prasowaniem, bo pozniej czasu nie bedzie... Do tego wszystkiego mala chyba ospe zlapala... Kolezanki corke przedwczoraj wysypalo, a ze bawily sie razem caly zeszly tydzien wiec czekalam, czy moja wysypie... Dzisiaj zauwazylam dwie podejrzane krostki na niej... Wiec poczekam do jutra, i jesli bedzie wiecej, to pojedziemy do lekarza, zeby sie upewnic, czy to to...
Z dobrych wiesci to znalazlam opiekunke do malej... Hurra... Bo my z moim chyba kilka tygodni na jednej zmianie bedziemy pracowac, wiec bylo to nieuniknione... Wczoraj zostala z nia pierwszy raz, bo ja jechalam na interview... Jestem z kobiety bardzo zadowolona, chociaz jakis dziwny glos odzywa sie we mnie w srodku, bo sie boje, ze mnie mala przestanie kochac... Wiem, ze to glupie, ale nie moge przestac o tym myslec... Ale innego wyjscia nie mam, bo do pracy musze isc...

joklis nawet taknie mysl! mala nikogo na swiecie nie bedzie bardziej kochala od ciebie :tak:z utesknieniem bedzie czekala na kazdy twoj powrot z pracy

izka to szybkiego rozwiazania problemu
:tak:

Dzieki dziewczyny... My dzisiaj w domku siedzimy, bo nie chce z mala wychodzic, na wypadek gdyby sie jednak okazalo, ze to ospa... Co prawda nie zauwazylam wiecej kropek, a chyba juz by wyszly, ale jeszcze poczekamy kilka dni i zobacze, czy cos wyskoczy... A co sie u wszystkich dziewczyn dzieje? Gdzie sie podziewacie?

Jestem wlasnie po wizycie z malym i jak 3 tyg temu mial 7 kg to dzis mial 6,97kg wiec we wtorek mamy wizyte u GP i on stwierdzi czy wyslac go na badania czy do dietetyka, wiec zobaczymy.

Postaram sie czesciej zagladac i pisac choc kilka zdan- slowo skalta :);-)
Pozniej doczytam wasze posty moje kochane i sprobuje odpowiedziec ale narazie musze jeszcze kilka spraw zalatwic.
Do wieczorka.

Maggusia- 100 LATEK!!!!!

Hej dziewczyny
Bylam we wtorek z corka na 13sto miesiecznym szczepieniu i pielegniarka pytala mnie czy chce zaszczepic corke na one flu (swinska grypa) odmowilam ale pielegniarka strasznie mnie namawiala i powiedzialam ze sie zastanowie jednak niejestem przekonana zeby mala na to szczepic. Wydaje mi sie ze narobili wielkiego halasu o ta grype nakupowali szczepionek i niemaja co z nimi teraz robic dlatego pruboja wcisnac ja kazdemu. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Szczepilyscie swoje pociechy na to??
buziaki laseczki:-)

reklama
KarolaLove temat szczepienia na swinska grype, poruszalysmy tutaj niedawno... Ja sama mowilam, ze nie wiem co bym zrobila, ale dostalam list o szczepieniu i zdecydowalam, ze szczepic nie bede... Z tego co wiem to wszedzie oferuja szczepionki nie tylko tutaj w Anglii, ale w Pl jest podobno to samo... Ja szczepic malej nie bede, ale to chyba kazdego indywidualne przekonania...

Do góry