reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Czesc dziewczyny.
Pamieta mnie jeszcze ktoras? Nam sie wszystko posypalo. Mieszkamy z D u jego rodzinki w UK ale pracy poki co nie mamy. Na szczescie maly zdrowy i rosnie jak na drozdzach. W lutam lece z nim do polski chrzciny szykowac a D dojedzie w marcu. Tu gdzie teraz mieszkamy praktycznie nie ma prywatnych landlordow:szok::szok::szok: same agencje, ktore nie chca nam wynajac chaty bo nie mamy pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
musze was toche poczytac i napisze cosik pozniej.

Pinka napisz jak pobyt w PL no i czy w koncu sie przeprowadzacie?:-p
Ostraszka ja cie pamietam, ja tez niedlugo sie przeprowadzam(znow:sorry2:) do innego miasta gdzie nie ma prywatnych landlordow tylko agencje, mam nadzieje ze cos uda sie wynajac, M bedzie juz pracowal, ja tez zaczne szukac jak tylko do niego dojade wiec jakies tam szanse sa:-pwiec rozumiem Cie, trzymam kciuki aby Wam sie poukladalo:happy2:no i zeby jak najszybciej praca byla, bo to najwazniejsze:tak:

tak jak wyzej napisalam na 99,9% sie wyprowadzamy bo tutaj jest praca ale tylko na telefon a to nas nie urzadza:baffled: mamy plan zeby M tam pojechal, wynajal sobie pokoj i w tym czasie chate dla nas bedzie szukal, dopiero jak dostaniemy klucze to sie przeniesiemy tzn ja i Kondzio:tak:a tutaj za rent mi sie zwroci bo wujek M zostaje w tym mieszkaniu i ja nie bede placic tylko sobie odliczy od depozytu ile bede winna:-p mam nadzieje ze teraz sie wszytsko dobrze potoczy:happy2:

ja juz po sniadanku a Wiki demoluje juz chate:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ada- no my tez za około 2 tygodnie sie przeprowadzamy jutro ja ide zobaczyc te mieszkania bo moj maz juz widzial jak jak w polsce bylam,podobno sa superowe i bez grzyba bo to nowe budownictwa...... a do jakiego miasta wy sie teraz przeprowadzacie?

Kwiateczek- nie nie wracamy do polski bynajmniej przez najblizsze 2 lata:tak::tak:

Hej kobitki :)
Co myslicie o operacji powiekszania biustu???
Zastanawiam sie nad tym i rozwazam wszystkie za i przeciw, moze ktoras z was to zrobila?
Buziaki kochane!!! :*

Iza zaraz cos wrzuce,wczesniej nie mialam czasu:sorry:
Karola ja bym nie zrobila a przydalyby mi sie wieksze.ogladalam film kiedys o skutkach ubocznych i nigdy w zyciu.nie wiem jaki % jest ze sie udaja,pewnie za ale nigdy nie wiadomo.poza tym chcialabym miec jeszcze jedna dzidzie wiec bede miala znow wieksze,choc przez chwile....:sorry:
Pinka zle zrozumialam,przenosicie sie znowu do innego mieszkania??a co tym?grzeb sie powiekszyl?

reklama
Do góry