Hej mamusiom!!!
Pogoda znowu kijowa, mialam jechac dzisiaj do agencji, ale dzwonilam i przelozylam na nastepny tydzien, bo chociaz temperatura malej troche spadla, to w dalszym ciagu jest podwyzszona i nie chce jej ciagnac na zewnatrz na takiej pogodzie...
Gosia no popatrz jaka ma malutka blokade... Dlugo tak nie pociagniecie, bo na pewno tobie tez jest ciezko... Bidulko, Ty tez snu potrzebujesz... Moze jeszcze za wczesnie? Moze sie wstydzi do pampersa, bo duza dziewczynka, ale nie moze sie przelamac do nocniczka... A probowalas na toalete? Moze sproboj z nakladka prosto na kibelek, zamiast nocniczka... Nie wiem, bo to jeszcze przed nami...
Kwiateczek i jak tam, byliscie gdzies wczoraj? Ja wyszlam na chwile do ogrodu, ale zaraz ucieklam do domu, bo zimnooo ;-)
Mala zle spala dopoki strzelali to sie budzila, bo huku co niemiara... Co do zasypki, to tez nie uzywalam, a teraz podobno nie polecaja, zeby uzywac... Szykujesz sie juz, zeby przywitac "malzonka"?
Doveinred a 6 m-cy to nie za wczesnie na nocniczek? Kazdy robi jak uwaza, ale ja jeszcze nie probowalam, i na razie nie mam zamiaru, bo przeciez ona jeszcze malusia taka
Daj znac jak Ci idzie...
Pinkaaaaaaa, Maggusiaaaaa, haloooooooo co z Wami? Pare mam sie zgubilo... Weri chyba juz z malenstwem, ale co z reszta? Dziewczyny meldujcie sie
Bo my sie martwimy ;-);-);-)