reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Oj dziewczyny, tyle opowiadan i opisow slubow, ze normalnie zazdrosna sie robie... ;-):-):tak: Pinka dekoracja na samochod to tez sie mi pierwsza najbardziej podobala .Maggusia nie martw sie, do slubu jeszcze troche czasu, na pewno dasz sobie rade z tesciem :-);-)... Skoro o tesciach mowa, to ja tez wlasnie wrocilam z odwiedzin... :-( Widuje ich co prawda rzadko, i nic do nich nie mam, ale "zlote rady" tesciowej, co do tego jak mam sobie dziecko wychowywac... I pomyslec, ze na urlopie jeden apartament bedziemy dzielic :-:)-)... Ale obiecali dac nocke odpoczynku, zebysmy z moim mogli wyjsc i sie zabawic... Ostatni raz to bylam gdzies jeszcze przed ciaza... Pozdrawiam dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pinka mam nadzieje ze kiedys sie dorobie... ale na razie nawet prawka nie mam, teraz M bedzie szedl na kursy , tymczasowe juz sobie wyrobil wiec wystarczy tylko wziac lekcje i zdawac:tak:
mlody chyba usnal na dobre juz:tak: jakas kolacyjke trzeba by zjec, chyba kanapki sobie zrobie:happy2:kurcze, piwko za mna chodzi ale niestety na razie pomarzyc moge:zawstydzona/y:

Witam, myślałam, że o tej porze już nikogo nie będzie ale się ucieszyłam:-D
Dzięki za miłe przyjęcie na wątku. Fajnie jest popisać z mamami - sąsiadkami ;-) szkoda tylko, że jesteśmy tak daleko od siebie:baffled:
Pinka po długich próbach udało mi się wkleić pare naszych ślubnych zdjęć i trochę aktualnych, pamiętajcie proszę, że było to 4 lata temu i pewnie teraz już jest modne coś innego. Wspominam ten dzień jednak z ogromną nostalgią i tego samego życzę wszystkim przyszłym małżonkom.

Ostatnia edycja:
sara witaj:-) przepieknie wygladalas i sukienka super:tak::-)
gosia widac ze swietnie sie bawiliscie:tak::-p
ja musze poczekac zeby wybrac sie na jakis wiekszy wypad za miasto bo Kondzio jeszcze za malutki:blink: na razie planujemy na weekend pojechac do znajomych pod liverpool ale jak nam to wyjdzie to jeszcze zobaczymy, bo to jest 6 godzin jazdy autobusem:-( a fajnie byloby w koncu wyrwac sie z tego Londynu:tak:

Sara witaj i gratulacje, bo widzę, że w ciąży jesteś z drugim bobaskiem :-)

Gosia fajne focie, szczególnie ta ostatnia he he :-) I nieźle mnie rozbawiłaś tym postem o ostrym jedzeniu Twojego he he :-D:-D:-D

Ada fajną mieliście tą brykę, taka elegancka ;-)

Edytka
jak się czujesz?

A my jutro wybieramy się na polskiego grilla, ma być ok. 40 osób! Już nie mogę się doczekać....
Oliwka od paru dni sama układa puzzle Arka Noego, takie duże dla dzieci od 2 latek, jestem pod wrażeniem swojego dziecka :tak:

reklama
Do góry