reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam:)
u nas dzis spokojny dzien bylismy na spacerku, podeszlam do apteki po minipigulki wiec teraz moge rozrabiac do woli:-D:-Dmlody wlasnie spi a ja odpoczywam przed komputerkiem:tak:
u nas na weselu bylo ok 80 osob i wyszlo gdzies tak ok 30 tys zlotych razem z poprawinami:tak: chce jeszcze raz taka imprezke!!! normalnie nie napilam sie lyka alko a bawilam sie swietnie:-) i pomimo ze bylam w ciazy to bawilam sie do bialego rana i nawet zmeczenia nie czulam, tylko rano stopy strasznie bolaly i to wsio:-)wczoraj mi sie zebralo na wspomnienia i sobie obejrzalam film z wesela:-) mowie wam dziewczyny, czeka was cos pieknego!:tak::-)zazdroszcze ze macie to jeszcze przed soba:tak::sorry2:ogolnie to poszlabym na jakies weselicho....:tak:

reklama
ada- wierze ci bo ja wlasnie wybieram podziekowania dla rodzzicow i czytam wiersze i pobeczałam sie jak bóbr:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: oraz szukam dekoracji do samochodu..............i mam dylemat

kwiaty na auto..........
ślubny stroik na samochód (666670910) - Aukcje internetowe Allegro.
DEKORACJA SAMOCHODU ŚLUBNEGO+ 4 STROIKI NA KLAMKI (666430192) - Aukcje internetowe Allegro
PIĘKNA DEKORACJA SAMOCHODU BIAŁE RÓŻE (666056686) - Aukcje internetowe Allegro

a podziekowania to beda takie ksiazki z wierszem jakims.................

Podziękowania dla rodziców , itp . + GRATIS (665620053) - Aukcje internetowe Allegro

Pinka- to sporo na tyle osob ? Wydaje mi sie ze nie, co ? Ja juz mysle ile nas wyniesie :-p pomalu licze koszty....i jak patrze na cene dobego fotografa...to cena od 2500zl :shocked2:

Maggusia- bozie.... czym ty sie przejmujesz..tesciem.... luzik. Dobrze ze zadalas mu to pytanie czemu on bral koscielny...domagala bym sie odpowiedzi i nie dalabym milczec, a jak milczal to trzeba bylo zadac kolejne pytanie czy z tego wynika ze kiedys juz myslal o rozwodzie z zona jesli tak wan sugeruje :nerd:.
Uwazam ze za przygotowania do slubu, wesela musza sie wziasc dwie osoby, nie tylko ty.... u nas tak bylo prawie 3 lata temu, ze ja tylko sie zajmowalam tym i tamtym...i pewnego dnia powiedzialam DOSC i cale plany poszly w niwecz :cool2: Moze to glupie, ale takie moje zdanie. Nie ma nic piekniejszego niz wspolne podejmowane decyzje dot tej jedynej chwili w zyciu

Wieczorkiem wrzuce wam fotki z tej farmy

pinka pierwsza dekoracja najbardziej mi sie podoba!:-):tak: i ksiega tez cudowna, na pewno rodzice beda wzruszeni:tak: my na podziekowania wypisalismy ladne kartki ze specjalnie ulozonym tekstem i w prezencie duze kosze z kwiatami, smakolykami i alkoholem w srodku:tak:
u nas autko tak wygladalo
baae817f.jpg

Cześć Dziewczyny, jestem mamą ze Szkocji :-)
Tak sobie Was czytam i wspominam własny Ślub, faktycznie super przeżycie!!!!!
Jednak przerażają mnie ceny jakie podajecie!! Ja brałam ślub prawie 4 lata temu i wesele nas wyniosło razem (na dwie rodziny) niecałe 30 tysięcy ale na 100 osób!!!
Chyba już wypadłam z obiegu w tej kwestii i cieszę się, że to już za mną. Fakt jest fakt - przeżycie z niczym się nie da porównać!!! Najwspanialsze na świecie!!!! Piękne wspomnienia ale najlepiej wszystko planować i organizować wspólnie!! To ma być dzień Młodych i ich święto!!
Jeśli tylko mogę Wam coś poradzić to nie kupujcie sukienek ( co słyszałam, że jest bardzo modne). Ja miałam suknie wypożyczaną z dobrego salonu, poprosiłam o suknię nową i rzeczywiście nie była wcześniej noszona, dostałam drugą na zmianę a po wszystkim obydwie oddałam bez prania i miałam spokój. Natomiast wszystkie (!!) moje koleżanki, które kupowały suknie do tej pory mają je w szafie i żałują. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode ;-)

sara- no ale nie kazdej sukienka da sie wypozyczyc taka jak ja np chce w zadnej wypozyczalni nie ma niestety wiec wole ja sobie kupic fortuny nie wydaje na szczescie wiec nie jest zle a mam taka jak sobie wymarzyłam.........................

a tak na marginesie to witam i pochwal sie fociami ze slubu jak masz:tak::tak::tak:

reklama
Witam
Magusia nie sluchaj nikogo a ze swoim porozmawiaj i powiedz ze wie czego ona chce i ze Ty tez wiesz czego on chce ale uzgodnil.iscie dla siebie jaki slub bedzie wie cniech cie tescie nie mecza:tak:Albo mu powiedz ze to Twoj dzien i chcesz go przezyc jak Ty chcesz a on mial swoja szanse wiec niech wiecej nie daje rad ze jak bedziesz potrzebowac to sama zapytasz:evil::evil:
Rozmarzylam sie przy was:sorry:

strasznie zle sie dzis czuje,brzuch mnie bolal bardzo,teraz ciut lepiej ale az slabo mi sie zrobilo:no:wystraszylam sie bo sama z dzieckiem jeszcze garnek na kuchni :no:bioshhhh

Oby do jutra bylo lepiej bo ide na panienskie:-p:-p kolezanki:tak:za tydz slub i obiad w resteuracji a potem maly poczestunek w mieszkaniu i po jedym:-p:-pale fajnie:-)
ide wypoczywac przed jutrem:sorry:maly spi wiec w koncu moge :tak:mlego weczoru;-)

Do góry