reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
KWIATECZEK, ja tez nic nie robie specjalnego, sami jestesmy, rano bylo odswietne sniadanie, potem barszcz bialy z jajkami, kurczak i tyle;-)

IZKA, my juz czesc rzeczy przewiezlismy do Polski, teraz tylko troche ciuchow i gratow kuchennych zostalo;-) troche mebli sprzedalismy, no a w Polsce czeka mnie na nowo urzadzenie mieszkania, bo jest nowe i bedzie trzeba czesc mebli zorganizowac, szkoda mi tylko Leosia ciagle bo bardzo polubil przedszkole tak jak twoje chlopaki szkole, no ale zawsze sa plusy i minusy;-) fajnie ze trafil wam sie dobry domek, ze chlopakom sie podoba, zycze powodzenia na nowym!!!

A ja dzisiaj troche pakuje, pozniej idziemy na kawe do znajomych, i jakos tak leci, teraz pieke kurczaka ;-) JESZCZE RAZ WESOLYCH SWIAT, DUZYCH JAJ .... CZEKOLADOWYCH ;-)

mi z pewnoscia troszke przybylo.... oj jadlam i jadlam dzis.... jestem wykonczona j napchana.... a brzuszek strasznie twardy.... niunia skacze... mam nadzieje ze jeszcze posiedzi w srodku bo jest jeszcze troszke czasu do rozwiazania... juz odpoczywam.... i nigdzie sie nie ruszam az do maja... oj jestem juz taka gruba.... przytylam ok 15 kilo... ciekawe jak szybko to zgubie....

Witam sie w 2gi Dzien Swiat:-):-)

Paula ja przytylam 23kg:szok::szok:co graniczylo z cudem bo cale zycie probowalam i nic a tu w ciazy az tyle:sorry:
Co do daty to juz ostatnia prosta:tak::tak:na kiedy masz termin?

Dziewczyny Mokrego dyngusa zycze dzis:tak::tak::tak:

tak sie ciesze ze tu dybgusa nie ma ..... moge spokojnie isc na spacer wiedzac ze zaden dzieciak mnie nie poleje.... tak te nie lubie wrrrrr

Moj odsypia nocke, a my idziemy do the look out u nas, tam jest bardzo fajny plac zabaw w lesie, a potem spacerek po lasku, drzemka... no lece kobitki. Zajrze wieczorkiem

kwiateczeka- na 7 maj... i bardzo mi sie ten termin podoba... i chce urodzic w maju... bo z kwietnia mam juz troszke rodzinki i z mojej i z M strony... a w maju nikogo wiec licze po cichu na ten maj...

reklama
paula - mialam juz jakis czas temu spytac,bo mdzy Naszymi ciazami niewielka roznica:czy Ty czasem masz takie ogromniaste skurcze,ze az sie skulic musisz albo siasc albo cos?bo ja jak cz\asem ide to jak mnie wezmie to az kucam a o isciu dalej to mowy nie ma przez caly skurcz:szok:ostatnio mnie na ulicy zlapal i babka podbiegla i pytala czy rodze:rofl2::-D

Do góry